Ето я
Да бе,верно,че не пише.Ми не знам..В магазина някои имат,въпреки,че не го пише в описанието,не знам защо.Има и окомплектовани с термосонда.Моята нямаше сонда.Бяха свършили.Дадоха ми само телескопи.
Нали топлината ги активира,като сложиш тестото на топло,то бухва
Когато сложиш питка в топла фурна,тя втасва още повече,а не се пресича и да спадне,напротив,дрождите се активират още повече от топлината
Абсолютно невярно - тестото може да го врътнеш за 1 минута на режим размразяване / 150 вата / и температурата му няма да е минала над 0 градуса но въпреки това резултата е почти нулево втасване след това.
Явно тази вибрация успява да речем да доведе до напукване на клетъчни стени.
Аз го разбирам така..
Всеки продукт е с водно съдържание.Абсолютно всеки,без значение на %.Всичко живо на тая планета съдържа вода.Нали японците обясняваха за клъстерите на атомите и кристалната решетка на молекулите...Онзи..как беше..Масару Емоту,с кристалите на водата..
Прочее,радиацията причинява точно късане на клъстерите и рушене на кристалната решетка на водната молекула.А едно месо,дори да е "най-чистото" животно никога не "видяло" химия през живота си, месото му пак е едно 75% вода..Ние хората сме буквално вода..
И така..От там вече се руши структурата на самия продукт,неговата полезност и прочее..А вече и дали микровелето уврежда храната,то моето лично мнение е,че да.
Уврежда я и я прави канцерогенна,както всяко нещо съдържащо високи дози на радиация..Не,че е фатално ако хапнеш един кроасан стоплен на мв,но е фатално натрупването.
Ако редовно консумираш приготвена по този начин,тогава е кофти.
Хората бъркат с радиоактивност,но храната няма как да стане радиоактивна,тя се насища с високи дози радиация...
Йонизиращото лъчение пък променя броя и заряда на електроните.Явно принципа на микровелето е да кара храната да експлоадира "отвътре",сега я разбирам Северина,ако това е искала да каже с това "трептенето отвътре" ..
Прочее,не само,че намалява всякакви вкусови и полезни качества,но мисля,че на това чудо на човешкия интелект,мястото му е само в някой музей,като експонат доказващ великата ни гениалност..Нещо като презервативите от средновековието в Япония,дето ги правели черупка на костенурка и от животински рога
п.п.Стига си се втелясвахте на тая мая..Знаете ли,че това са трупни дрожди?
Минете на квас