Киш с аспержи

Продукти:
1 лист бутер тесто
3 яйца
2- 300 г аспержи
200 г печурки
150 г сметана
150 г кашкавал
2 стръка пресен лук
2 - 3 с.л. зехтин
1 щипка индийско орехче
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
1. Стъбълцата на аспержите се обелват, нарязват се на дребно
2. Лукът и печурките се нарязват на дребно. Запържват се в предварително загретия зехтин. След 2-3 минути се добавят аспержите. Запържва се още 2-3 минути и се подправя с индийското орехче, солта и черния пипер.
3. Бутер тестото се поставя в кръгла форма за печене /25 см. диаметър/, краищата, които са отвън, се отстраняват. Тестото се надупчва с вилица и се пече в предварително загрята на 200 С фурна 10 минути.
4. Сметаната се разбива с яйцата. Настъргва се кашкавал. Слага се щипка сол и се разбърква с леко охладените зеленчуци. Изсипва се в бутер тестото и се пече 15 минути на 200С.