Стола е неприемлив вариант.
Приемам, че момичето вече знае какво може и не може да готви и яде.
Първо бих купила печка тип Раховец /ако позволява общежитието/ + тетрадка с рецепти как готвите за нея. Отстрани хората и хабер си нямат колко специфично и различно от нормалното е готвенето и като термична обработка и като продукти. Бих разделила рецептите на "бързо приготвяне" и "по засукани такива".
Второ в моята младост студентите често получавахме храна от вкъщи по икономически причини. Баба ми готвеше за семейството и от всяко ядене заделяше в бурканчета от лютеница хорце за мен /една порция/. Затваряха се и се стерилизираха в голяма тенджера на котлона. Стерилизацията е колкото да вакумират и да се прекъснат процесите на ферментация. Получавах манджи, кюфтета, месо, дори и супи, готвено с ориз. Само картофите променят вкуса си от седенето.
Трети вариант е пак в бурканчета, затворени с капачка и замразени във фризера. Пращат се по Еконт/Спиди до офис - вие ги пращате вечерта - тя ги взема сутринта и пак ги прибира във фризер/хладилник. Може да купите 2-3 хладилни чанти, които да си препращате. Има и термо кутии от стериопор за еднократни пращанки - https://shop.agrodrip-zahara.com/Stiroporna-termo-kutiq. Охладители има в Джъмбо, слагате във фризера и после между бурканчетата. Зеленчуци и плодове спокойно пращате в кашонче.
От и до офис на Спиди ще ви е най-евтино.
Ако желаете пишете ми на лични да пообсъдим какво му е на детето и какво сте правили до сега като изследвания /пропускливост на червата, хистаминоза, непоносимости, марж на алергиите, лекари които са помогнали/ - може да си бъдем полезни.
Успех!