За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 73 573
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
  • Северозапада
  • Мнения: 5 475
Благодаря, asyalein. За разбития вече хайвер става въпрос. Досега не съм яла, дори не съм виждала, а имам едно бурканче и май се очертава да изхвърля повечето, та исках поне малка част да използвам.

# 691
  • Мнения: 325
Халвата в хладилник ли трябва да стои?

# 692
  • Мнения: 14 115
Аз не я съхранявам в хладилник.

# 693
  • София
  • Мнения: 11 727
Халвата в хладилник ли трябва да стои?
Държа я в хладилник, защото ми пречи отгоре на плотовете, но не е проблем и отвън.

# 694
  • Мнения: X
Може ли да направя Браунис само с черен шоколад без какао? Някой да знае подобна рецепта?

# 695
  • Мнения: 13 017
но се е случвало да ми друснат вкъщи количества дето няма как да ги сготвя и да се изядат.

баща ми ги маринова в буркани и стават страхотни.
мариновал е кладница и сарнели мисля. поне знам, че аз едно време носех много сърнели и не успявахме да ги изядем веднага. Peace

рецепта нямам, това само като идея. Peace
Правили сме преди време, мисля че печурки береше баща ми по много тогава, вкусни бяха. Сега не ходи за гъби вече и нямам такива чудения, защото купувам колкото ми трябват в момента.

# 696
  • Мнения: 10 403
Благодаря, asyalein. За разбития вече хайвер става въпрос. Досега не съм яла, дори не съм виждала, а имам едно бурканче и май се очертава да изхвърля повечето, та исках поне малка част да използвам.

Защо ще го хвърляш, не ти ли харесва намазан на филийка. Не знам как е приготвен твоят хайвер - аз си купувам неразбит и го разбивам сама. Прибавям ситно настърган лук, лимонов сок и кора и натопен хляб или сварен грис, за да не е солен. Опитай да го овкусиш с някое от тези неща

# 697
  • Мнения: 2 152
Едно бурканче тарама-хайвер не е толкова много. Не го хвърляйте. върху филийки, пълнени варени яйца, само като предястие. Хапва се бързо, когато е вкусно направен.

# 698
  • Северозапада
  • Мнения: 5 475
Ми аз го имам от около седмица, а ми казаха, че издържа до 10тина дни, та не знам до кога ще е годен. Разбит е май само с олио, защото не усещам друг вкус. Нито знам как се приготвя, нито - как се яде 😶

# 699
  • Мнения: 9 118
но се е случвало да ми друснат вкъщи количества дето няма как да ги сготвя и да се изядат.

баща ми ги маринова в буркани и стават страхотни.
мариновал е кладница и сарнели мисля. поне знам, че аз едно време носех много сърнели и не успявахме да ги изядем веднага. Peace

рецепта нямам, това само като идея. Peace
Правили сме преди време, мисля че печурки береше баща ми по много тогава, вкусни бяха. Сега не ходи за гъби вече и нямам такива чудения, защото купувам колкото ми трябват в момента.
И булка и Манатарка съм правила мариновани в буркани и имам рецепта в блога но не мога да дам линк счупих си ръката

# 700
  • Мнения: 2 818
Здравейте!

Моля, дайте рецепта за солена пухкава питка на конци Simple Smile

Благодаря предварително.

# 701
  • София
  • Мнения: 295
Моля за съвет! Мога ли да измажа отстрани торта със заквасена сметана, разбъркана с пудра захар? Или да правя маслен крем? Пълнежът е с крем маскарпоне.

# 702
  • Мнения: 9 118
Моля за съвет! Мога ли да измажа отстрани торта със заквасена сметана, разбъркана с пудра захар? Или да правя маслен крем? Пълнежът е с крем маскарпоне.


Не, направи  си маслен, или швейцарски

# 703
  • под тепетата
  • Мнения: 9 349
 пеп-4o , това за ръката дано не е истина  Shocked

# 704
  • Мнения: 9 118
Да приложа снимка Stuck Out Tongue Winking Eye за съжаление да и дясната е

Общи условия

Активация на акаунт