Домашен пастет от пилешки дробчета

  • 59 349
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
  • Мнения: 764
Много лесна и сполучлива рецепта. Този път я направих с праз вместо лук и добавих 1 с.л. от домашна сушена подправка (лук, морков, пащърнак, чушка, целина), стана по-ароматен и с по-ненатрапчива миризма на дробчета.

# 61
  • В полите на Витоша :)
  • Мнения: 1 330
А случвало ли ви се е пастетът да се раздели на пластове в буркана? При мен така се получи на 2-3 ден.

# 62
  • В полите на Витоша :)
  • Мнения: 1 330
А случвало ли ви се е пастетът да се раздели на пластове в буркана? При мен така се получи на 2-3 ден.

Общи условия

Активация на акаунт