Картофеното нишесте разбърквам с кефира. Не го приемам редовно, обаче. Няколко дни, после спирам. С всичко съм така. Чуя за нещо, което би трябвало да помага/облекчава и започвам да го пия/ям, но на интервали и редувам с други неща от безкрайния списък. Но уст скорбяла приемам почти ежедневно, било то със студени картофи, зелени банани, палачинки (или някакво подобие на питка)от плантани...
Може да го разбъркваш с кисело мляко, смути някакво, ако си правиш, фрешове. Ако си го слагала в палачинките и после не си ги комсумирала студени, все едно не си приела устойчива скорбяла.
Според мен лекарствата трябва да се пият, но ако не се внимава с храната, нещата няма да се подобряват.
Докато сме на медикаменти, симптомите ни са сведени до минимум и често, поне аз, се подлъгваме да опитаме пица, някое десертче с не толкова с кофти съставки...
Голям проклетия са тези "модерни" болести.