Ако не е свършило вече
julielm - съхраняваш във фризер, щом е и бая месото. Вариш само с вода и ако искаш подправки, малко лук морковче, целина...каквото обичате.
Каймата я правя винаги в тава, защото обичам да си хапвам мазнинката, ако правя нещо на скарата, става по-сухичко. Затова скарата я използваме главно за бекон, сланина, ребра, и мазно месо. Другото в тавата, или на котлона.
Момичета, много спешен въпрос, ако някой се е сблъсквал. Не знам дали не е от адаптацията ми към тая пуста Канада, или от режима. За това искам съвет. Значи от месец ми излизат ужасни циреи, много болят, и то на едни все мекички места. Тъй като имам и болки в ставите, които според лекарката са от адаптация към по-влажният климат тук, започвам да се чудя за тия циреи дали пък не са адаптация към храната тук. По принцип знам, че излизат при понижен имунитет, но учудващо от 7 месеца почти не съм боледувала, въпреки че съм в контакт с деца, моите си, които все влачат по нещо. тоест не мисля че съм с понижен имунитет. От месец ям особено мазно, и почти без прегрешния на 99%, преди да кажем че бях на 70%. Включих и рибеното преди около месец, ако влияе. Като се изключи зверската болка, която търпя, по ме притеснява, че след второто раждане, ми излезе един цирей, поду се ужасно и ме оперираха. Това искам да избегна, а те гадовете излзат един след друг.