бързо, лесно и евтинко

  • 64 597
  • 165
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
sladka_blondinka,  smile3501

# 121
  • Мнения: 1 037
миси Crazyчерпя всички с по парче  bouquet

# 122
  • Мнения: 74
при мен е пълен провал.Захарта падна на дъното и залепна.Правих го в тефлонова тава но когато реших да го отлепя половината остана на дъното а другото се начупи.Не знам къде бъркам .Ако иманякаква тънкост кажете моля. newsm17

# 123
  • Мнения: 4 546
при мен е пълен провал.Захарта падна на дъното и залепна.Правих го в тефлонова тава но когато реших да го отлепя половината остана на дъното а другото се начупи.Не знам къде бъркам .Ако иманякаква тънкост кажете моля. newsm17
разбърка ли го добре преди да го сложиш да печеш? аз разбърквам много добре с вилица като стържа по дъното и по краищата на тавата , да се разбърка добре. ама това в тефлонова тава не е много приложимо  newsm78

# 124
  • Мнения: 4 380
За статистиката. Също го правих, два пъти дори. Първия без глазурата, втория реших да направя глазурата колкото и странно и неразбрано да звучи -набор продукти с които не се знае какво да се прави. Кипнах ги и залях сладкиша с доста рядката смес. В началото не схванах смисъла. Това не прилича много на глазура, доста е редичко. Обаче...сладкиша хубаво се напои и след няколко часа беше разкош. Не може изобщо и близко да се сравнява с вариант без глазурата.
С две думи, ако някой го е правил без глазура и не му е допаднало, направете го отново както трябва!

# 125
  • Мнения: 74
при мен е пълен провал.Захарта падна на дъното и залепна.Правих го в тефлонова тава но когато реших да го отлепя половината остана на дъното а другото се начупи.Не знам къде бъркам .Ако иманякаква тънкост кажете моля. newsm17
разбърка ли го добре преди да го сложиш да печеш? аз разбърквам много добре с вилица като стържа по дъното и по краищата на тавата , да се разбърка добре. ама това в тефлонова тава не е много приложимо  newsm78

Ами бърках,но не с вилица,а с шпатула подходяща за тефлона.Най ми е чудно че залепна.До сега нищо не ми е залепвало в тефлона.Другият път може и да се получи.  chef

# 126
  • Мнения: 4 546
то и на мен снощи ме стана слепнат , явно нещо съм пропуснала или спестила. стават гафове понякога, но ще си го изям  Laughing

# 127
  • Мнения: 4 380
Аз пък го пекох в силиконова тава, но изобщо не го и вадих . Оставих го зелято в нея да се напоява, после направо там нарязах (със шпатулка- не с нож, сладкиша е доста мек) и сервирах.

# 128
  • варненка от София
  • Мнения: 4 882
Направих го най-накрая този сладкиш и наистина е много вкусен. Добавих някои неща от мене си. В сладкиша сложих лешников крокант, а в глазурата добавих и ром. Ето и резултата:

сладкишът

разрез

# 129
  • на втория етаж
  • Мнения: 248
   И аз вчера го направих.С глазурата.Стана супер!Едвам го спасих от разграбване в топло състояние,после за нула време вече го нямаше.

# 130
  • Мнения: 7 420
 Simple Smile записвам се засега,отивам да чета отзивите.

# 131
  • sofia
  • Мнения: 4 296
Simple Smile записвам се засега,отивам да чета отзивите.
виж, че темата е спряла да се развива преди 1 година,къде се записваш

# 132
  • Мнения: 7 420
  Може да има желаещи да я доразвият. Wink

# 133
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Аз също го бях правила този сладкиш мин.есен и не ми стана, не ми хареса и на вкус, биеше на оцет SickПредпочитам негърче, фъч или браунис с всичките им там яйца, и тем подобни.  Peace

# 134
  • Мнения: 48
хей, дами много ви се радвам на доволството от сладкиша. скоро ще ви пусна още една какаово-сладкишна рецепта - резултатът не трябва да бухва, стои си един такъв сплескан в тавата, но пък е като шоколадова дъвка.
Ами хайде де, пусни я - чакаме  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт