бързо, лесно и евтинко

  • 64 571
  • 165
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: X
Заинтригувана съм! Мога ли  да заменя бакпулвера със сода? И без глазура ли е вкусен?
В оригиналната рецепта си е сода.  WinkИ без глазура е вкусен Peace

# 91
  • Мнения: 3 388
Току-що го направих!

Приготвя се бухвално за 2 минути, пекох на около 190 - 200 градуса около 30 минути във фурна с вентилатор. Не ми залепна, сложих сладкиша в тефлонова кръгла тавичка. Супер лесен и бърз, наистина няма как да не се получи. Аз имах малко начупени бадеми и стафиди, прибавих и тях. Без глазура.

Ето снимков материал  

# 92
  • Мнения: 780
Правя го вече няколко пъти и в къщи вече им е един от любимите  Peace

# 93
  • варненка от София
  • Мнения: 4 882
Да попитам, някой пекъл ли го е в обикновена тава, а не с тефлоново покритие?

# 94
  • Мнения: 5 713
Да, аз. Става. Е, остава малко по дъното, но само по себе си е лепкаво. Не е загоряло.

# 95
  • Мнения: 3 388
Да попитам, някой пекъл ли го е в обикновена тава, а не с тефлоново покритие?


Според мен няма проблем. Аз в такива случаи намазнявам и набрашнявам малко тавичката и готово  Peace

# 96
  • Мнения: 481
Страхотен е сладкиша  Hug

Да попитам, някой пекъл ли го е в обикновена тава, а не с тефлоново покритие?
И аз! Simple Smile Залепна ми, но си го изпапкахме и така. Но другия път или в тефлонова тава, или в намазнена ще го пека!

# 97
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
леле, как го хвалите всички.....на моя мъж дали ще му хареса, а?  newsm78

# 98
  • Мнения: X
леле, как го хвалите всички.....на моя мъж дали ще му хареса, а?  newsm78
На моя не му хареса - изхвърли половината тава (аз изядох другата половина bowuu) Cry Rolling Eyes

# 99
  • Мнения: 521
аз току 6то го забърках.6те видим след половин 4ас.

# 100
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
аз току 6то го забърках.6те видим след половин 4ас.
хайде чакаме отзиви!
само не разбрах в колко голяма тава го печете...... newsm78

# 101
  • Мнения: 521
упс!малко забравих да ви кайа,ама нямах търпение.сега нагъвам и наистина е вкусно.да ти кажа в каквато и тава да го пе4е6,става доста смес,така че няма проблем според мен.само 4е аз трябва6е вместо олио да избирам м/у зехтин и те4ен маргарин.слойих т. маргарин.слойих и малко ром,а вместо глазура 6околадов пудинг.много е вкусно.

# 102
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Аз лично след като го изпекох го извадих от фурната и през това време заджурках глазурата. Като стана веднага го полях. Не беше изтинал кой знае колко Wink Grinning
А как така забърка глазурата? На котлона или студени ги бърка продуктите?
Сори за въпроса...  Embarassed

# 103
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Така, готов е вече и половината изяден! Мноооого вкусен.
Пекох го 30 мин. на 190 градуса. Не направих глазурата, защото нещо не ми е много ясна...  Sad

# 104
  • Мнения: X
Глазурата е много лесна - просто разтапяш маслото и останалите съставки и объркваш сместа - аз сгъстих малко на котлона - стана много вкусно  chef

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт