бързо, лесно и евтинко

  • 64 586
  • 165
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 22 867

Наистина много красиво!  bouquet Вкусът го знам, и аз го правих. Grinning

# 76
  • Мнения: 1 698
Много добре изглежда, чудя се дали да го пробвам утре или още сега  Laughing

# 77
  • София
  • Мнения: 2 671
Ееее, добре, след като n на брой пъти попадам на тази рецепта и понеже тази вечер яко ме гони шоколадената абстиненция, го забърках. Спестих 2/3 ч. захар и с 1 1/3 стана добре. Само дето реших съвсем мързеливата да го карам и не се престарах в смесването на сухите и мокрите съставки, в резултат на което по дъното на тавата има малко брашно  Embarassed

Пекох го в тортена тефлонова тава с пръстен, но може би трябваше в кексова форма, за да не остава средата по-мокра  newsm78

 newsm23 Този път сложих 1/2 ч. натрошени орехи, но ми идва една екстремна идея - да ги заменя следващия път с парченца синьо сирене, много си падам по тоя тип смесване на вкусовете.

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 23:38 от Rumya

# 78
  • Мнения: 1 698
Да си призная не очаквах да ми хареса, обаче много вкусен стана. Всичките си хапнаха с удоволствие, а аз май най-много. Не му сложих нищо отгоре, ама и така се изяде. Мисля да го пробвам скоро пак Wink, ама трябва да се въздържам от такива сладки неща Embarassed

# 79
  • Мнения: 42
Много вкусен и хубав стана сладкиша.Мерси за рецептата.

# 80
  • Мнения: 764
Страхотен сладкиш,просто неочаквано сполучлив и лесен!Благодаря на авторката на темата за рецептата!  bouquet

# 81
  • Мнения: 3 388
Записах си рецептата - тези дни ще го пробвам!  Peace

# 82
  • варненка от София
  • Мнения: 4 882
Хм newsm78, звучи добре, смятам да го приготвя утре за домашните.

# 83
  • Мнения: 3 647
Страхотен сладкиш,просто неочаквано сполучлив и лесен!Благодаря на авторката на темата за рецептата!  bouquet
Peace

# 84
  • Мнения: 1 426
Внезапно ми дойдоха гости снощи и нямах с какво да ги почерпя - и го направих без глазурата отгоре - стана прекрасен!
Благодаря за рецептата!

# 85
  • Мнения: X
Да се включа и аз Flutter
Снощи го направих - точно по рецептата - бухна леко и дори са напука, изпече се добре и не стана воднист. Нарязах и залях с глазурата докато беше в тавата - стана разкошен, но много горчив и мъжът ми не го хареса. На мен обаче ми е страшно вкусен- ще си хапна цялата тава  Blush Mr. Green

# 86
  • Мнения: 764
Страшен е сладкиша,но доста ми залепна.Ако сложа хартия за печене дали ще е добре или пък и за нея ще залепне..... newsm78

# 87
  • Мнения: 1 037
Внезапно ми дойдоха гости снощи и нямах с какво да ги почерпя - и го направих без глазурата отгоре - стана прекрасен!
Благодаря за рецептата!
Стана страхотен и се приготвя супер лесно bouquet Ето го:

# 88
  • Мнения: X
Страшен е сладкиша,но доста ми залепна.Ако сложа хартия за печене дали ще е добре или пък и за нея ще залепне..... newsm78
На мен въобще не ми залепна, въпреки че се притеснявах - пекох в правоъгълна тефлонова тава и после след като изстина съвсем лесно се отдели с лопатката. Sunglasses

# 89
  • Paris
  • Мнения: 1 727
Заинтригувана съм! Мога ли  да заменя бакпулвера със сода? И без глазура ли е вкусен?

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт