Как пиците стават сочни?

  • 44 282
  • 62
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 117
Винаги разточвам тестото,за да не стане дебела,а да е тъничка.Обилно дом. пюре или лютеница и задължително в предварително загрята фурна....и резултата е на лице.....също като в пицарията  Laughing

# 61
  • Мнения: 626
Правя по-тънък блат , слагам доматено пюре или лютеница и задължително пресен домат - тънко нарязан. Отгоре редя всичко останало и я пека в силно загрята фурна . Ако кашкавала е по сух , капвам малко олио или масло отгоре.

# 62
  • София
  • Мнения: 4 141
И аз като Slavaa , но след доматеното пюре, което понякога до овкусявам с кетчуп слагам чубрица, риган и босилек реда си всичко друго и най - отгоре слагам кашкавала. Гледала съм в пицарийте , че ги мажат с четка с зехтин веднага след като ги извадят от пеща.

Общи условия

Активация на акаунт