Най-сетне сайта на Бон Апети работи

  • 6 298
  • 70
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
  • Мнения: 5 919
Гневно писмо
Цитат на: azsum
Виждам обаче, че повечето сте съгласни, само при условие, че е

безплатно.
виж сега Стефане, то че е така така е (при наличието на толкова много полезни - пък макар и грозни за теб - сайтове). Казах и пак ще повторя: пари ще дам само за информация която ми е необходима, като за он-лайн преводач, платени счетоводни или юридически съвети и т.н. Сигурна съм че много любители кулинари мислят като мен. Ако очаквате сайта да се самоиздържа от платени регистрации сте обречени на фалит.
Радвам се, че сайтът ви допада толкова. Да поясня за последен път - регистрацията ще става само с талони от списанието. Но  по-нататък. А защо, можете и сами да си отговорите - качеството си има своята цена. За да поддържаме това качество, което виждате, плащаме заплати на много хора.
Ами добре де, то вие не искате самоиздръжка, а да печелите и аз много се дразня да ме вземате за будала
качеството си има своята цена   дрън-дрън,
аз ли да ви обяснявам, че сайта минава в перо реклама и съответно част от разхода ви се приспада от ДОД (Данък Общ Доход), можете да печелите и от рекламите качени на сайта (на хранителни продукти и кухненски уреди), отделно стимулирате продажбата на списанието с тези платени талони за регистрация и от това също печелите и сигурно печелите и от други дейности за които в момента не се сещам. Да не говорим дали на мен този сайт въобще ми е полезен (не че е лош или пък имам нещо против да надничам в него от любопитсво). Така де, хич не ми пука как се приготвят ястия с храни които никога не са ми били в хладилника, или въобще не се намират на българския пазар или са неразумно скъпи (говоря за: лаврак, каперси, чери домати, разни ориенталски подправки, екзотични плодове) Давам леко примерче: Моцарела "Фантастико"; продуктите цитирам по памет: моцарела, пармеджано, кедрови ядки, трюфели (е ми писна ми от тези трюфели, сутрин, обед, вечер все трюфели ям Crossing Arms). Сега един сериозен въпрос, за да си ги набавя половината от майчинството ли ще ми отиде за две порции или въобще няма да стигне newsm78? не за нещо друго ама да си направя сметка как да вържа бюджета до края на месеца. Пък недай си боже опита с Фантастикото да е несполучлив или да не ми допадне на вкуса, да `зема да се фърля от шестия етаж най-добре, а? И за да сте ми по-полезни ви предлага ей така за баланс като давате една такава празнична рецепта втората да е от типа: бързо, евтино, вкусно.
И последно Стефане, предай поздравите ми на Иван
Яна

# 61
Не разбирам, защо се гневите. Наистина. Ако не желаете да давате пари за нещо, не ги давайте. Но да се ядосвате, че ги искаме е, меко казано, странно. Разбирам финансовите ви затруднения, имат ги и други. Но съществуват хора, които са на по-добър хал и могат да си позволят повече. А на сайта, така или иначе, има рецепти и за евтини и за скъпи ястия.
Както и да е. Ако ви харесва и искате да си купите списанието, за да ползвате талона, можете да го сторите. Ако ли не, ваша воля. Ние оферираме нещо, а потребителите правят своя избор. Съвсем обикновена пазарна икономика.

# 62
  • Мнения: 2 978
Но съществуват хора, които са на по-добър хал и могат да си позволят повече..

Т.е. майната им на бедните...

Незнам кой Ви е PR (май пишеше тук)...ама май трябва да мине един лек курс за работа/ разговор с клиентите. smile3521

п.п. То са книги, то са списания, плащане в нета...айдееее smile3513

Жените се зарадваха на сайта ви, а вие какво направихте??
Пари, та пари...

Не мислите ли, че точно тук не му е мястото да говорите за абонаменти или по-точно казано за пари?

Ами ако модераторите решат да ви вземат пари на вас за тази безплатна реклама???
 smile3505

Цитат
Ние оферираме нещо, а потребителите правят своя избор
Лошо няма, ама го оферирайте маалко по нежно...  smile3525

Последна редакция: вт, 02 авг 2005, 13:46 от Вини

# 63
  • out of space
  • Мнения: 8 573
Не разбирам, защо се гневите. Наистина. Ако не желаете да давате пари за нещо, не ги давайте. Но да се ядосвате, че ги искаме е, меко казано, странно. Разбирам финансовите ви затруднения, имат ги и други. Но съществуват хора, които са на по-добър хал и могат да си позволят повече. А на сайта, така или иначе, има рецепти и за евтини и за скъпи ястия.
Както и да е. Ако ви харесва и искате да си купите списанието, за да ползвате талона, можете да го сторите. Ако ли не, ваша воля. Ние оферираме нещо, а потребителите правят своя избор. Съвсем обикновена пазарна икономика.

А ти не смяташ ли, че прекаляваш с безплатната реклама?

# 64
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
Не разбирам, защо се гневите. Наистина. Ако не желаете да давате пари за нещо, не ги давайте. Но да се ядосвате, че ги искаме е, меко казано, странно. Разбирам финансовите ви затруднения, имат ги и други. Но съществуват хора, които са на по-добър хал и могат да си позволят повече. А на сайта, така или иначе, има рецепти и за евтини и за скъпи ястия.
Както и да е. Ако ви харесва и искате да си купите списанието, за да ползвате талона, можете да го сторите. Ако ли не, ваша воля. Ние оферираме нещо, а потребителите правят своя избор. Съвсем обикновена пазарна икономика.
Тия на добрия хал не готвят, а им готвят и не се ровят в кулинарни сайтове. От такъв сайт с платена регистрация биха заинтересували, може би, професионалисти кулинари, но сайта ви във вида във който е не е насочен към тази ниша, а и да беше едва ли щеше да спечели много от професионалистите. Групата към която сте насочили сайта си е точно майки- домакини, които са си у дома(на майчинство- в масовия случай), така че каква друга реакциа очаквате. А искаш ли да ти сметна колко печелите от реклама в сайта и да ти докаже, че не само за издръжка има ами и за печалба. А дали случайно се сещате, че като е платен сайта ви пада ефективността от рекламата?

Апропо-регистрирана съм и като вляза с регистрацията си не ме пуска не на последните три месеца, а на последните три години??!?!?!?

Последна редакция: вт, 02 авг 2005, 22:44 от yosarian

# 65
  • Бургас
  • Мнения: 5 919
Стефане, права е yosarian като ти казва че жените с възможноси не готвят (или такива са ужасно мъничък процент. Зрителите на вашето предаване са предимно пенсионерки, безработни домакини и майчета. Еми тези женици определено не могад да си позволят голяма част от рециптите които излъчвате през последните месеци. И някак дразни постоянното подчертаване: "олиото от трюфели никак не е евтино, 50 грама от него струва ...... (забравих колко, но определено си беше цифра); "каперсите са доста скъпи, 100 грамово бурканче стерилизирани или осолени каперси струва от 6 до 8 лв" ......... както виждате аз харесвам предаването и го следя въпреки изхвърлянията все успявам да си харесам нещо, но никога няма да се абонирам за сайта - то нали вътре ще са същите рецепти, 80% от които са ми абсолютно безполезни.

# 66
Мили дами,

преди всичко ви благодаря за интереса. Искрено съжалявам, че не всички са напълно удовлетворени от сайта ни - по една, или друга причина. Вашите мнения ми бяха от полза, тъй като ме ориентират за настроенията сред основната ни таргет-група (надявам се не се обиждате, че ви слагам "под една шапка").
Искам да се извиня, ако съм засегнал някого от пишещите тук.
Не бих искал и да се конфронтирам по принципни и технически въпроси с никого.
Не смятам, че хората с ограничени финансови възможности следва да бъдат пренебрегвани. Същото важи и за хората с по-широки такива. Ще ни се да бъдем интересни и на двете групи.
Ще предам критичните ви забележки на Иван Звездев. Те са доста основателни.
И за финала, искам да ви пожелая всичко хубаво във форума, както и да ви благодаря, че ми предоставихте възможност да пиша тук. Няма да злоупотребявам с това, за да не създавам усещането, че търся рекламен ефект. Вече само ще чета мнения, без да отговарям. Ако ми изпратите имейл с конкретни забележки и желания, ще се постарая да отговоря според възможностите си.

Поздрави от един запален кулинар!
Стефан

# 67
  • Бургас
  • Мнения: 5 919
радвам се че вече достигнахме някакъв консенсус и най- малкото проявихте разбиране към претенциите за безплатен сайт .
ами аз не казвам да няма рецепти със засукани и скъпи продукти, но поне да не са преобладаващи.
ето ви една премерна седмична схема, която не налагам
Понеделник: сезонна кухня
Вторник: бързо и лесно
Сряда: интернационална кухня
Четвъртък: гозби за вашия празник (ето тук да е мястото на рецептите с по-скъпички продукти)
Петък: ден на майстора (скъпо, трудно ........ всичко за което се сетите)
събота: национална кухня
един от дните примирно може да е вегетарианска кухня, рецепти за микровълнова печка/ скара/ тенджера под налягане/ фритюрник или нещо друго за което не съм се сетила

# 68
  • Мнения: 3 927
Да изкажа благодарности на bomboto за напомнянето Simple Smile
Пак имам нет и ще разгледам сайта на спокойствие.
Прескочих по-горните спорове, но искам да помоля Стефан или който е там, моля поне ежеседмичните рецепти в сайта на бтв да останат  Praynig. Аз също много си го обичам Звездев, но като нямам възможност да го гледам, прелиствам страничката на бтв за седмицата.
Иначе и аз няма да плащам за да влизам в новия сайт Sad

# 69
  • Мнения: 8 769
един от дните примирно може да е вегетарианска кухня, рецепти за микровълнова печка/ скара/ тенджера под налягане/ фритюрник или нещо друго за което не съм се сетила
.......здравословна кухня, също така. Допълвам само.
По въпроса с плащането-и аз съм от тези, които нито ще дадат пари за списанието, още по-малко за сайта. Naughty

# 70
  • Варна, морето и сините вълни!
  • Мнения: 2 618
Няма да е лошо и графа  - Детска кухня

Е те това ми беше голям зор. Да измислям детски манджички.

А страницата от списанието - Децата готвят също може да влезе и в сайта ви.
Има доста добри и интересни предложения.
Например витата баница от Априлския брой винаги когато я направя обирам овациите за добра кулинарка Laughing

Преди три години когато започнах да гледам предаването, зашото останах у дома - домакиня и бременна рецептите които се предствяха бяха някак си по- достъпни и приложими в ежедневието.
Предлагаха се интересни и евтини неща. Например "Торта Наполеон", "Баварска торта" и повечето основни ястия. Беше интересно, защото можеш да предложиш на масата всяка вечер нещо интересно и различно. Лично аз се нуждая от това .
Интересно меню. Не ме мързи да готвя , да отделям време за кухнята, но ми е трудно да измисля какво.

А и определено не ми вдъхва никакво доверие странна гозба със адски скъпи продукти.

Последна редакция: ср, 03 авг 2005, 18:06 от Mimito

Общи условия

Активация на акаунт