Най-сетне сайта на Бон Апети работи

  • 6 299
  • 70
  •   1
Отговори
# 1
  • Мнения: 2 825
Мдаа, благодаря за линка, пи6е 4е регистрацията е смс, ама аз пробвах и успях да се регистрирам Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 юли 2005, 12:20 от clara

# 2
  • София
  • Мнения: 625
Благодаря! smile3525сайта е страхотен

# 3
  • Мнения: 5 140
Е най накрая.
Супер са го направили.
Браво!  bouquet

# 4
  • Мнения: 1 289
Ей, най-после. Цяла година чакаме. Браво.

# 5
  • Мнения: 6 472
Аз пък от сутринта се чудя какво толкова му се кефите, като има само днешната рецепта, а то се оказа, че сайта не е правен за мозилата Embarassed С експлорера го отворих Grinning Верно много готино са го направили Peace

# 6
  • Мнения: 398
благодарско на bomboto!

# 7
  • София
  • Мнения: 786
еееее най-после Simple Smile от сума време го обикалям този сайт, браво, хубаво са го направили Grinning

# 8
  • Мнения: 291
  chef сайта наистина е направен много добре, истинско удоволствие беше да го разглеждам.

# 9
  • In transit
  • Мнения: 11 823
Аз пък от сутринта се чудя какво толкова му се кефите, като има само днешната рецепта, а то се оказа, че сайта не е правен за мозилата Embarassed С експлорера го отворих Grinning Верно много готино са го направили Peace

 newsm78 Аз се чудех пък защо само 2 рецепти видях, а то от какво било. Мерси за подсещането Hug

# 10
И аз от миналата седмица го наобикалям, даже се регистрирах. Харесва ми.

# 11
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
Абе добре са го пуснали те сайта, постарали се хората, ама нито с Netscape, нито с Opera работи като хората #Cussing out И сега какво - специално да инсталирам Internet Explorer?!? И потвържденията им при регистрация не се четат, абе дано се оправят по-бързичко, че бат Звездьо ми е любим  Hug

# 12
Здравейте всички!

За нас е радост и гордост, че харесвате сайта ни. Ще се стараем да го поддържаме изряден и привлекателен за всички.
По въпроса за регистрациите - засега всички се регистрират безплатно. Скоро ще въведем система с талони в едноименното списание (с sms е по-комплицирано). С кода от талона ще можете да се регистрирате за един месец. Но засега, както казах, всичко е безплатно. Ще се радвам, ако ни пишете на посочения имейл с критики и предложения. Благодаря предварително и ... бон апети!

P.S. Ще видим какво можем да направим за съвместимостта на сайта с други браузъри, благодаря за открития проблем.

Стефан Марков
PR manager

# 13
.... Скоро ще въведем система с талони в едноименното списание (с sms е по-комплицирано). С кода от талона ще можете да се регистрирате за един месец.....
Ами за живеещите в чужбина?!. Ние как ще надничаме във вкусотийките Confused Sad

# 14
Абонамент за списанието е възможен и от чужбина. Който е истински "фен" ще намери начин да го докаже... Simple Smile
Пък и опцията за нерегистрираните, които ще могат да гледат по-стари рецепти, остава.

Поздрави,
Стефан Марков
PR manager

# 15
Абонамент за списанието е възможен и от чужбина. Който е истински "фен" ще намери начин да го докаже... Simple Smile
Пък и опцията за нерегистрираните, които ще могат да гледат по-стари рецепти, остава.

Поздрави,
Стефан Марков
PR manager
Ясно  smile3519 Grinning

# 16
  • Мнения: 3 861
ЕЕЕЕ хареса ми!!!
 smile3501Вече си имам и регистрациика без смс!!! newsm68

# 17
# 18
  • Мнения: 1 173
Веднага го посетих, харесах си една манджа Картофи огретен, добавих гъби от мое име и сега я чакам да се опече.  Mr. Green
Като я изядем ще докладвам....ама така хубаво мирише.............  chef Sunglasses Grinning

# 19
  • Мнения: 3 379
Хм, аз нещо не схванах това с регистрацията и СМС-а... Регистрирах се, но никъде не ми поиска да изпратя СМС, а сега ми казва на някои места, че не съм влязла с профила си (което не е вярно)...

Аз ли нещо не схващам?

# 20
  • Мнения: 4 371
Браво за сайта! От кога го дебна Simple Smile
Чудя се обаче няма ли едно заведение да отворят, да се насладя на гозбите на Иван Звездев от собствената му ръка Wink

# 21
Искам да поясня отново - работата с регистрациите и sms-ите засега не е активна. Регистрирайте се на воля и безплатно. По-нататък ще има вероятно талони в списанието и с кода от тях ще става регистрацията.

Поздрави и ... бон апети!
 Simple Smile

Стефан Марков
PR Manager
pr@novastudios.tv

# 22
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 825
По-нататък ще има вероятно талони в списанието и с кода от тях ще става регистрацията.
Много странна идея е тази - при тоновете БЕЗПЛАТНИ отлични сайтове с рецепти и кулинарни хитрости...

# 23
  • Мнения: 2 040
Страхотен сайт. Вчера правих ИСТИМ КЕБАП от турската им кухня, нали търсих нещо с патладжани, и тавата снощи свърши за норматив. Сега ще правя Фетучини с пиле и гъби. Айде да почвам, че ме чака и една патладжанена салатка ....

Неразбрах нещо, после, за да влезем в тоя сайт единствения начин е да си купим списанието + изпращане на смс или абонамент .... И що така .... Язък.
Както казва БУ, при толкова сайтове безплатни в нета.  АМА ТЕ СИ ЗНАяТ НАЙ- ДОБРЕ ДЕ, аз предполагам що е така, със сигурност и вие ....  Laughing

# 24
Радвам се, че сайтът ви допада толкова. Да поясня за последен път - регистрацията ще става само с талони от списанието. Но  по-нататък. А защо, можете и сами да си отговорите - качеството си има своята цена. За да поддържаме това качество, което виждате, плащаме заплати на много хора. Или казано по друг начин - има и безплатни ефирни програми по телевизията. Тогава защо си плащате за кабелна телевизия? Освен това си остава опцията да сте нерегистриран потребител и да имате достъп до по-стари рецепти. Мисля, че това е жест на добра воля от наша страна, който не следва да се подминава току така.

Поздрави,
Стефан

# 25
Аз се регистрирах още миналата седмица, но съобщението, което получих на мейл-адреса беше нечетливо и така и не разбрах какво пише. Иначе сайтът много ми харесва, поздравления!

# 26
  • Мнения: 1 017
И на мен много ми хареса сайта:)
Регистрирах се веднага и дори сготвих един Странджански гювеч- ммммм вкусничък стана:)

# 27
  • Според сезона
  • Мнения: 297
Аз се регистрирах още миналата седмица, но съобщението, което получих на мейл-адреса беше нечетливо и така и не разбрах какво пише.

Ами нали плащат заплати на много хора - и при мен нищо не се чете .
Не зная дали е показан този адрес
 http://www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_039.shtml
в кулинарните сайтове , но никак не е лош и е напълно безплатен .  smile3521

# 28
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
Хм, аз нещо не схванах това с регистрацията и СМС-а... Регистрирах се, но никъде не ми поиска да изпратя СМС, а сега ми казва на някои места, че не съм влязла с профила си (което не е вярно)...

Аз ли нещо не схващам?
И потвърждението на регистрацията ти е нещо от сорта на"????????????????????????????????? ???????? ?????????"  Laughing
Е не може всичко да е идеално, добре че още е безплатно  Mr. Green А пък че не си регната го изтърсва всеки път като искам да отворя рецепти след април 2005 г.  #Cussing out

# 29
Проблемът с нечетивността на потвърждението е въпрос на кирилизация. Нашата кирилица масово излиза "на маймуни" при потребителите, затова от известно време въведохме дублиращ текст на латиница. Той се чете при всички положения. Ако има още трудности от подобен характер, ще се постараем да ги решим в най-скоро време. Един сайт с тези размери и подобна база дани се нуждае от страшно много работа и поддръжка. Нормално е някои неща да не са перфектни в началото, за което се извиняваме предварително. Искахме да пуснем сайта в първия възможен момент, за да имат всички достъп до рецептите. И мисля,  че успяхме.
Пак да кажа - рецептите от последните три месеца са достъпни само за членове на клуба. Не се учудвайте...   chef

Поздрави,
Стефан

# 30
  • Бургас
  • Мнения: 5 919
Аз честничко да си призная никога няма да дам и стотинка за инфо от нет-а което не ми е необходимо за професионални цели (и понеже не съм готвач сещай се Стефане). Пък нали знаете че българина е по- "гявол" и от дявола ........ още утре някой ща си купи списание -> регистрация (платена Money)-> копи -> пейст в който е да е кулинарен сайт и от тук нататък тайни няма

# 31
Затова мислим да въведем и уникални номера във всяка книжка от броя на списанието... Simple Smile

# 32
  • Според сезона
  • Мнения: 297
Затова мислим да въведем и уникални номера във всяка книжка от броя на списанието... Simple Smile
Възхищавам ВИ се ! МНОго сте хитри !

А и доста бавно се отварят страниците !

# 33
  • Мнения: 1 399
Затова мислим да въведем и уникални номера във всяка книжка от броя на списанието... Simple Smile
Е, то това е ясно Grinning
Интересно, обаче, как ще попречи на -> копи ->пейст  Whistling

Но....за всеки влак си има пътници. Щом така сте решили - успех! Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 юли 2005, 17:32 от stella

# 34
  • Мнения: 272
След 5 мин. чакане за да се отвори една страница, останах с впечатление, че сайтът е готин. Проблемът е, че не мога да чакам толкова време.  Naughty
Ще останем гладни ако разчитам на този сайт  ooooh! Ако не ме изгонят от вкъщи, може пък на кръчма да вечеряме Wink Зависи от настроението на благоверния  Hug

Това - майтап Whistling
Всяко начало е трудно, пожелавам успех  Wink

# 35
Не виждам да се отварят бавно страниците. Ама хич даже. Я извикайте интернет-провайдъра си на спявка, а? Simple Smile

# 36
  • София
  • Мнения: 131
Аз от два дни се мъча да я отворя и нямам успех  Cry

# 37
  • Мнения: 4 629
Много ме кефи предаването и се радвам, че има такъв сайт   

И го отварям с мозила - незнам защо някой бече писал, че не става  Thinking

Последна редакция: сб, 23 юли 2005, 05:15 от Bambi

# 38
Сайтът наистина е направен добре (с известни забележки по дизайна). Начинът, по който го налагат, е леко казано дразнещ. Явно нервите на Стефан (или някой от колегите му) не са издържали и си е позволил по-арогатно поведение. Дали обаче шефът му (Звездев) знае за това? Аз лично се съмнявам Twisted Evil

# 39
  • Sofia
  • Мнения: 21 636
Аз пък се регистрирах и като се опитам да вляза в юнските рецепти от тази година и ми дава това -

Цитат
Рецепти през Юни 2005 година

Вие не сте регистриран/а на сайта www.bonapeti.tv, или не сте влязъл с потребителското си име и парола. Нерегистрираните потребители имат свободен достъп до "рецепти на деня", както и до всички рецепти с по-ранна дата, едва след изтичане на 2 години от датата на съответното предаване. Ако се регистрирате тук или влезете в профила си, ще получите неограничен достъп до всички рецепти на сайта. Можете да станете и член на клуб "Бон Апети", ако се абонирате за списание "Бон Апети". Членовете на клуб "Бон Апети" ползват същите предимства като регистрираните потребители, а в скоро време ще имат и допълнителни права.
   Twisted Evil Twisted Evil #Cussing out

# 40
  • Варна, морето и сините вълни!
  • Мнения: 2 618
Аз пък съм абонат на списанието и нямам никакви права. Нямам достъп до нишо повече от дневната рецепта.
Писах си мели и отговор нема. Нямам и намерение да се абонирам с SMS.
Свалям доверието от баит Иван! Mr. Green Mr. Green

# 41
Момент. Ако сте абонат, ще получите повече права, след някой месец, когато цялата система бъде разработена. Засега следва да имате достъп до всички рецепти, евентуално без последните 3 месеца (само защото няма как да проверим на този етап, дали сте абонат наистина). Ако имате затруднения, те се дължат на браузъра. Засега само с Internet Explorer работи, но действаме и по оправянето на този въпрос. Ако все пак имате други проблеми, не се колебайте да ни пишете пак.

Поздрави от екипа!

# 42
Цитат на: Mimito
Свалям доверието от баит Иван! Mr. Green Mr. Green
Той едва ли знае какво става със сайта

# 43
  • Sofia
  • Мнения: 21 636
.... Ако все пак имате други проблеми, не се колебайте да ни пишете пак .
Ами нали съм писала . Защо не отговорите ?

# 44
На кого сте писали? На мен не, на колежката до мен също. Пратете описание на проблема на bonapetite@abv.bg  , но пръво проверете, дали вече не съм отговорил на питанията ви някъде в този форум.

Поздрави

# 45
  • Sofia
  • Мнения: 21 636
Ето тук във форума съм писала , малко по - на горе .
Току що проверих отново и пак е така .
Може би не се виждат рецептите за последните три месеца  Rolling Eyes ?!  Но защо тогава не е това отговора а онова , което съм цитирала ?

Благодря за вниманието !
Поздрави !

# 46
Току що проверих отново и пак е така .
Може би не се виждат рецептите за последните три месеца  Rolling Eyes ?!  Но защо тогава не е това отговора а онова , което съм цитирала ?
Да, точно така е, не се виждат рецептите за май и юни, но поне да се промени съобщението!
И от мене поздрави!

# 47
ОК, ще го променя. Надявам се, не е болка за умиране, че последните три месеца са недостъпни, при положение, че рецептите от няколко години са.

# 48
ОК, ще го променя. Надявам се, не е болка за умиране, че последните три месеца са недостъпни, при положение, че рецептите от няколко години са.
azsum, не зная кой си, но това вече ми звучи несериозно!
Приятен ден!

# 49
  • Sofia
  • Мнения: 21 636
ОК, ще го променя. Надявам се, не е болка за умиране, .......

За мен лично  става въпрос просто за това , да не ми казва , че не съм се регистрирала при положение че съм  и не е това причината да не се виждат рецептите .

Радвам се че ще го оправите !  Надявам се , не е болка за умиране !

Благодаря !  Grinning

# 50
Работя във въпросната продуцентска къща. Затова и ви отговарям. А защо думите ми се вземат на нож, не разбирам. Кое им е несериозното? Искате да имате всичко, ама абсолютно всичко на сайта? Виждам обаче, че повечето сте съгласни, само при условие, че е безплатно. Смятам, че когато човек получава безплатни услуги с отлично качество, би следвало малко да посмали претенциите си.
А по въпроса, че не ви разпознава сайтът, да ви кажа, че или ползвате не Internet Explorer, или просто са ви такива настройките на браузъра. Други потребители не са ми се оплаквали от подобен род проблеми.

Поздрави!

# 51
Привет azsum! Не приемам думите ти на нож, но като предлагате нещо, бъдете коректни (става дума за въпросното съобщение, което се появява на регистрирани потребители). Ако се разровиш назад, на втора страница от темата написах, че съм се регистрирала в сайта Ви, но не можах да си прочета съобщението в пощата, защото излезе на маймуница. И че сайтът ми харесва! И ползвам Internet Explorer, нямам проблем със зареждането.
Но какво означава това : "Искате да имате всичко, ама абсолютно всичко на сайта?, нали има линкове??? "
Не го приемай като заяждане, това са приятелски критики!  Wink
Bye!

# 52
  • Варна, морето и сините вълни!
  • Мнения: 2 618
Да наистина имам достъп, но не знаех че трябва да съм само с Интернет Експлоер .

Не очаквам да имам всичко безплатно, но бих искала като плащам да знам за какво се плаща. При положение че сайта е нов и повечето не знаем за какво става въпрос нищо не пречи да има абонамент - free , а после ако ми е харесало да платя, за да ползвам/

# 53
  • Мнения: 3 200
Благодаря за сайта

# 54
Засега има free абонамент. Както споменах, той ви дава достъп до всичко, без последните три месеца. Но пък, ако го отворите, виждате рецептата за деня, която ще се излъчва в предаването. Това означава, че можете да следите и най-новите рецепти, ако влизате всеки ден.
До времето, когато ще въведем минимално заплащане (пак ще си остане и free вариант), ще се постараем да доизчистим и последните кусури, за да няма недоволни. Все пак се радвам, че сайтът ви харесва.

Поздрави и бон апети на всички!
 Grinning

# 55
  • Варна, морето и сините вълни!
  • Мнения: 2 618
Сайта наистина е много готин. Благодаря че ми помагате в кухнята.
Но сложете един надпис че работи само с MS Internet Exploer че да не се чудят хората кат мен що не работи тоз сайт.

Успех и занапред!


А още една идейка, защо не направите в сайта и опция за абонамент през Интернет?
В София може би е лесно , но в провинцията е малко кофти. Даже първо виждам списанието в Пикадили - Варна и след седмица ми го носят на мен. Напрвао ме е яд понякога на пощальонките!

# 56
  • Мнения: 4 629
Дали повредата е в моя телевизор или аз нещо не разбирам  Thinking? Мога да отворя само рецептата на деня и нищо друго. Така ли трябва да бъде?

# 57
  • Мнения: 1 558
Регистрирайте се и страничката отваряйте с Internet Explorer. C Mozilla не става. Аз също се чудих от какво са възхитени толкова хората, на мен ми се отваряше само рецептата на деня, но като смених с  Internet Explorer  всичко се отваря.

# 58
  • Мнения: 4 629
Регистрирайте се и страничката отваряйте с Internet Explorer. C Mozilla не става. Аз също се чудих от какво са възхитени толкова хората, на мен ми се отваряше само рецептата на деня, но като смених с  Internet Explorer  всичко се отваря.

Мерси Wink

# 59
но като смених с  Internet Explorer  всичко се отваря.
...без последните три месеца Laughing Twisted Evil Laughing

# 60
  • Бургас
  • Мнения: 5 919
Гневно писмо
Цитат на: azsum
Виждам обаче, че повечето сте съгласни, само при условие, че е

безплатно.
виж сега Стефане, то че е така така е (при наличието на толкова много полезни - пък макар и грозни за теб - сайтове). Казах и пак ще повторя: пари ще дам само за информация която ми е необходима, като за он-лайн преводач, платени счетоводни или юридически съвети и т.н. Сигурна съм че много любители кулинари мислят като мен. Ако очаквате сайта да се самоиздържа от платени регистрации сте обречени на фалит.
Радвам се, че сайтът ви допада толкова. Да поясня за последен път - регистрацията ще става само с талони от списанието. Но  по-нататък. А защо, можете и сами да си отговорите - качеството си има своята цена. За да поддържаме това качество, което виждате, плащаме заплати на много хора.
Ами добре де, то вие не искате самоиздръжка, а да печелите и аз много се дразня да ме вземате за будала
качеството си има своята цена   дрън-дрън,
аз ли да ви обяснявам, че сайта минава в перо реклама и съответно част от разхода ви се приспада от ДОД (Данък Общ Доход), можете да печелите и от рекламите качени на сайта (на хранителни продукти и кухненски уреди), отделно стимулирате продажбата на списанието с тези платени талони за регистрация и от това също печелите и сигурно печелите и от други дейности за които в момента не се сещам. Да не говорим дали на мен този сайт въобще ми е полезен (не че е лош или пък имам нещо против да надничам в него от любопитсво). Така де, хич не ми пука как се приготвят ястия с храни които никога не са ми били в хладилника, или въобще не се намират на българския пазар или са неразумно скъпи (говоря за: лаврак, каперси, чери домати, разни ориенталски подправки, екзотични плодове) Давам леко примерче: Моцарела "Фантастико"; продуктите цитирам по памет: моцарела, пармеджано, кедрови ядки, трюфели (е ми писна ми от тези трюфели, сутрин, обед, вечер все трюфели ям Crossing Arms). Сега един сериозен въпрос, за да си ги набавя половината от майчинството ли ще ми отиде за две порции или въобще няма да стигне newsm78? не за нещо друго ама да си направя сметка как да вържа бюджета до края на месеца. Пък недай си боже опита с Фантастикото да е несполучлив или да не ми допадне на вкуса, да `зема да се фърля от шестия етаж най-добре, а? И за да сте ми по-полезни ви предлага ей така за баланс като давате една такава празнична рецепта втората да е от типа: бързо, евтино, вкусно.
И последно Стефане, предай поздравите ми на Иван
Яна

# 61
Не разбирам, защо се гневите. Наистина. Ако не желаете да давате пари за нещо, не ги давайте. Но да се ядосвате, че ги искаме е, меко казано, странно. Разбирам финансовите ви затруднения, имат ги и други. Но съществуват хора, които са на по-добър хал и могат да си позволят повече. А на сайта, така или иначе, има рецепти и за евтини и за скъпи ястия.
Както и да е. Ако ви харесва и искате да си купите списанието, за да ползвате талона, можете да го сторите. Ако ли не, ваша воля. Ние оферираме нещо, а потребителите правят своя избор. Съвсем обикновена пазарна икономика.

# 62
  • Мнения: 2 978
Но съществуват хора, които са на по-добър хал и могат да си позволят повече..

Т.е. майната им на бедните...

Незнам кой Ви е PR (май пишеше тук)...ама май трябва да мине един лек курс за работа/ разговор с клиентите. smile3521

п.п. То са книги, то са списания, плащане в нета...айдееее smile3513

Жените се зарадваха на сайта ви, а вие какво направихте??
Пари, та пари...

Не мислите ли, че точно тук не му е мястото да говорите за абонаменти или по-точно казано за пари?

Ами ако модераторите решат да ви вземат пари на вас за тази безплатна реклама???
 smile3505

Цитат
Ние оферираме нещо, а потребителите правят своя избор
Лошо няма, ама го оферирайте маалко по нежно...  smile3525

Последна редакция: вт, 02 авг 2005, 13:46 от Вини

# 63
  • out of space
  • Мнения: 8 573
Не разбирам, защо се гневите. Наистина. Ако не желаете да давате пари за нещо, не ги давайте. Но да се ядосвате, че ги искаме е, меко казано, странно. Разбирам финансовите ви затруднения, имат ги и други. Но съществуват хора, които са на по-добър хал и могат да си позволят повече. А на сайта, така или иначе, има рецепти и за евтини и за скъпи ястия.
Както и да е. Ако ви харесва и искате да си купите списанието, за да ползвате талона, можете да го сторите. Ако ли не, ваша воля. Ние оферираме нещо, а потребителите правят своя избор. Съвсем обикновена пазарна икономика.

А ти не смяташ ли, че прекаляваш с безплатната реклама?

# 64
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
  • Мнения: 3 607
Не разбирам, защо се гневите. Наистина. Ако не желаете да давате пари за нещо, не ги давайте. Но да се ядосвате, че ги искаме е, меко казано, странно. Разбирам финансовите ви затруднения, имат ги и други. Но съществуват хора, които са на по-добър хал и могат да си позволят повече. А на сайта, така или иначе, има рецепти и за евтини и за скъпи ястия.
Както и да е. Ако ви харесва и искате да си купите списанието, за да ползвате талона, можете да го сторите. Ако ли не, ваша воля. Ние оферираме нещо, а потребителите правят своя избор. Съвсем обикновена пазарна икономика.
Тия на добрия хал не готвят, а им готвят и не се ровят в кулинарни сайтове. От такъв сайт с платена регистрация биха заинтересували, може би, професионалисти кулинари, но сайта ви във вида във който е не е насочен към тази ниша, а и да беше едва ли щеше да спечели много от професионалистите. Групата към която сте насочили сайта си е точно майки- домакини, които са си у дома(на майчинство- в масовия случай), така че каква друга реакциа очаквате. А искаш ли да ти сметна колко печелите от реклама в сайта и да ти докаже, че не само за издръжка има ами и за печалба. А дали случайно се сещате, че като е платен сайта ви пада ефективността от рекламата?

Апропо-регистрирана съм и като вляза с регистрацията си не ме пуска не на последните три месеца, а на последните три години??!?!?!?

Последна редакция: вт, 02 авг 2005, 22:44 от yosarian

# 65
  • Бургас
  • Мнения: 5 919
Стефане, права е yosarian като ти казва че жените с възможноси не готвят (или такива са ужасно мъничък процент. Зрителите на вашето предаване са предимно пенсионерки, безработни домакини и майчета. Еми тези женици определено не могад да си позволят голяма част от рециптите които излъчвате през последните месеци. И някак дразни постоянното подчертаване: "олиото от трюфели никак не е евтино, 50 грама от него струва ...... (забравих колко, но определено си беше цифра); "каперсите са доста скъпи, 100 грамово бурканче стерилизирани или осолени каперси струва от 6 до 8 лв" ......... както виждате аз харесвам предаването и го следя въпреки изхвърлянията все успявам да си харесам нещо, но никога няма да се абонирам за сайта - то нали вътре ще са същите рецепти, 80% от които са ми абсолютно безполезни.

# 66
Мили дами,

преди всичко ви благодаря за интереса. Искрено съжалявам, че не всички са напълно удовлетворени от сайта ни - по една, или друга причина. Вашите мнения ми бяха от полза, тъй като ме ориентират за настроенията сред основната ни таргет-група (надявам се не се обиждате, че ви слагам "под една шапка").
Искам да се извиня, ако съм засегнал някого от пишещите тук.
Не бих искал и да се конфронтирам по принципни и технически въпроси с никого.
Не смятам, че хората с ограничени финансови възможности следва да бъдат пренебрегвани. Същото важи и за хората с по-широки такива. Ще ни се да бъдем интересни и на двете групи.
Ще предам критичните ви забележки на Иван Звездев. Те са доста основателни.
И за финала, искам да ви пожелая всичко хубаво във форума, както и да ви благодаря, че ми предоставихте възможност да пиша тук. Няма да злоупотребявам с това, за да не създавам усещането, че търся рекламен ефект. Вече само ще чета мнения, без да отговарям. Ако ми изпратите имейл с конкретни забележки и желания, ще се постарая да отговоря според възможностите си.

Поздрави от един запален кулинар!
Стефан

# 67
  • Бургас
  • Мнения: 5 919
радвам се че вече достигнахме някакъв консенсус и най- малкото проявихте разбиране към претенциите за безплатен сайт .
ами аз не казвам да няма рецепти със засукани и скъпи продукти, но поне да не са преобладаващи.
ето ви една премерна седмична схема, която не налагам
Понеделник: сезонна кухня
Вторник: бързо и лесно
Сряда: интернационална кухня
Четвъртък: гозби за вашия празник (ето тук да е мястото на рецептите с по-скъпички продукти)
Петък: ден на майстора (скъпо, трудно ........ всичко за което се сетите)
събота: национална кухня
един от дните примирно може да е вегетарианска кухня, рецепти за микровълнова печка/ скара/ тенджера под налягане/ фритюрник или нещо друго за което не съм се сетила

# 68
  • Мнения: 3 927
Да изкажа благодарности на bomboto за напомнянето Simple Smile
Пак имам нет и ще разгледам сайта на спокойствие.
Прескочих по-горните спорове, но искам да помоля Стефан или който е там, моля поне ежеседмичните рецепти в сайта на бтв да останат  Praynig. Аз също много си го обичам Звездев, но като нямам възможност да го гледам, прелиствам страничката на бтв за седмицата.
Иначе и аз няма да плащам за да влизам в новия сайт Sad

# 69
  • Мнения: 8 769
един от дните примирно може да е вегетарианска кухня, рецепти за микровълнова печка/ скара/ тенджера под налягане/ фритюрник или нещо друго за което не съм се сетила
.......здравословна кухня, също така. Допълвам само.
По въпроса с плащането-и аз съм от тези, които нито ще дадат пари за списанието, още по-малко за сайта. Naughty

# 70
  • Варна, морето и сините вълни!
  • Мнения: 2 618
Няма да е лошо и графа  - Детска кухня

Е те това ми беше голям зор. Да измислям детски манджички.

А страницата от списанието - Децата готвят също може да влезе и в сайта ви.
Има доста добри и интересни предложения.
Например витата баница от Априлския брой винаги когато я направя обирам овациите за добра кулинарка Laughing

Преди три години когато започнах да гледам предаването, зашото останах у дома - домакиня и бременна рецептите които се предствяха бяха някак си по- достъпни и приложими в ежедневието.
Предлагаха се интересни и евтини неща. Например "Торта Наполеон", "Баварска торта" и повечето основни ястия. Беше интересно, защото можеш да предложиш на масата всяка вечер нещо интересно и различно. Лично аз се нуждая от това .
Интересно меню. Не ме мързи да готвя , да отделям време за кухнята, но ми е трудно да измисля какво.

А и определено не ми вдъхва никакво доверие странна гозба със адски скъпи продукти.

Последна редакция: ср, 03 авг 2005, 18:06 от Mimito

Общи условия

Активация на акаунт