Най-сетне сайта на Бон Апети работи

  • 6 291
  • 70
  •   1
Отговори
# 15
Абонамент за списанието е възможен и от чужбина. Който е истински "фен" ще намери начин да го докаже... Simple Smile
Пък и опцията за нерегистрираните, които ще могат да гледат по-стари рецепти, остава.

Поздрави,
Стефан Марков
PR manager
Ясно  smile3519 Grinning

# 16
  • Мнения: 3 861
ЕЕЕЕ хареса ми!!!
 smile3501Вече си имам и регистрациика без смс!!! newsm68

# 17
# 18
  • Мнения: 1 173
Веднага го посетих, харесах си една манджа Картофи огретен, добавих гъби от мое име и сега я чакам да се опече.  Mr. Green
Като я изядем ще докладвам....ама така хубаво мирише.............  chef Sunglasses Grinning

# 19
  • Мнения: 3 379
Хм, аз нещо не схванах това с регистрацията и СМС-а... Регистрирах се, но никъде не ми поиска да изпратя СМС, а сега ми казва на някои места, че не съм влязла с профила си (което не е вярно)...

Аз ли нещо не схващам?

# 20
  • Мнения: 4 371
Браво за сайта! От кога го дебна Simple Smile
Чудя се обаче няма ли едно заведение да отворят, да се насладя на гозбите на Иван Звездев от собствената му ръка Wink

# 21
Искам да поясня отново - работата с регистрациите и sms-ите засега не е активна. Регистрирайте се на воля и безплатно. По-нататък ще има вероятно талони в списанието и с кода от тях ще става регистрацията.

Поздрави и ... бон апети!
 Simple Smile

Стефан Марков
PR Manager
pr@novastudios.tv

# 22
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 22 825
По-нататък ще има вероятно талони в списанието и с кода от тях ще става регистрацията.
Много странна идея е тази - при тоновете БЕЗПЛАТНИ отлични сайтове с рецепти и кулинарни хитрости...

# 23
  • Мнения: 2 040
Страхотен сайт. Вчера правих ИСТИМ КЕБАП от турската им кухня, нали търсих нещо с патладжани, и тавата снощи свърши за норматив. Сега ще правя Фетучини с пиле и гъби. Айде да почвам, че ме чака и една патладжанена салатка ....

Неразбрах нещо, после, за да влезем в тоя сайт единствения начин е да си купим списанието + изпращане на смс или абонамент .... И що така .... Язък.
Както казва БУ, при толкова сайтове безплатни в нета.  АМА ТЕ СИ ЗНАяТ НАЙ- ДОБРЕ ДЕ, аз предполагам що е така, със сигурност и вие ....  Laughing

# 24
Радвам се, че сайтът ви допада толкова. Да поясня за последен път - регистрацията ще става само с талони от списанието. Но  по-нататък. А защо, можете и сами да си отговорите - качеството си има своята цена. За да поддържаме това качество, което виждате, плащаме заплати на много хора. Или казано по друг начин - има и безплатни ефирни програми по телевизията. Тогава защо си плащате за кабелна телевизия? Освен това си остава опцията да сте нерегистриран потребител и да имате достъп до по-стари рецепти. Мисля, че това е жест на добра воля от наша страна, който не следва да се подминава току така.

Поздрави,
Стефан

# 25
Аз се регистрирах още миналата седмица, но съобщението, което получих на мейл-адреса беше нечетливо и така и не разбрах какво пише. Иначе сайтът много ми харесва, поздравления!

# 26
  • Мнения: 1 017
И на мен много ми хареса сайта:)
Регистрирах се веднага и дори сготвих един Странджански гювеч- ммммм вкусничък стана:)

# 27
  • Според сезона
  • Мнения: 297
Аз се регистрирах още миналата седмица, но съобщението, което получих на мейл-адреса беше нечетливо и така и не разбрах какво пише.

Ами нали плащат заплати на много хора - и при мен нищо не се чете .
Не зная дали е показан този адрес
 http://www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_039.shtml
в кулинарните сайтове , но никак не е лош и е напълно безплатен .  smile3521

# 28
  • Шумен
  • Мнения: 1 348
Хм, аз нещо не схванах това с регистрацията и СМС-а... Регистрирах се, но никъде не ми поиска да изпратя СМС, а сега ми казва на някои места, че не съм влязла с профила си (което не е вярно)...

Аз ли нещо не схващам?
И потвърждението на регистрацията ти е нещо от сорта на"????????????????????????????????? ???????? ?????????"  Laughing
Е не може всичко да е идеално, добре че още е безплатно  Mr. Green А пък че не си регната го изтърсва всеки път като искам да отворя рецепти след април 2005 г.  #Cussing out

# 29
Проблемът с нечетивността на потвърждението е въпрос на кирилизация. Нашата кирилица масово излиза "на маймуни" при потребителите, затова от известно време въведохме дублиращ текст на латиница. Той се чете при всички положения. Ако има още трудности от подобен характер, ще се постараем да ги решим в най-скоро време. Един сайт с тези размери и подобна база дани се нуждае от страшно много работа и поддръжка. Нормално е някои неща да не са перфектни в началото, за което се извиняваме предварително. Искахме да пуснем сайта в първия възможен момент, за да имат всички достъп до рецептите. И мисля,  че успяхме.
Пак да кажа - рецептите от последните три месеца са достъпни само за членове на клуба. Не се учудвайте...   chef

Поздрави,
Стефан

Общи условия

Активация на акаунт