Новак в готвенето

  • 5 970
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 1 176
Не,не е задължително да няма запръжка.Аз не запържвам и пак ми е вкусно.Ама то колкото готвачи,толкова и рецепти.Но ти ако обичаш,направи си запръжката,после смело смесвай всичко в тавата и слагай във фурната.Спазвай си твоята рецепта и технология,но вместо на котлона го направи на фурна.Така ще ти бъде най-лесно.Гледай само да не прекалиш с водата.Нали искаш да е гъстичък.Ох,май ми се прияде бобец. Heart EyesКато го сготвиш може една снимчица да приложиш,поне да му се порадвам виртуално,че се опитвам да диетувам. Joy

# 31
  • Мнения: 419
Не,не е задължително да няма запръжка.Аз не запържвам и пак ми е вкусно.Ама то колкото готвачи,толкова и рецепти.Но ти ако обичаш,направи си запръжката,после смело смесвай всичко в тавата и слагай във фурната.Спазвай си твоята рецепта и технология,но вместо на котлона го направи на фурна.Така ще ти бъде най-лесно.Гледай само да не прекалиш с водата.Нали искаш да е гъстичък.Ох,май ми се прияде бобец. Heart EyesКато го сготвиш може една снимчица да приложиш,поне да му се порадвам виртуално,че се опитвам да диетувам. Joy
Позапържих го, и към края на печенето добавих лионска наденица  Thinking.
Воала   chef

# 32
  • Мнения: 1 176
Чудесно.А мъжът ти хареса ли го?Нали заради него го прави на фурна.

# 33
  • Мнения: 419
Чудесно.А мъжът ти хареса ли го?Нали заради него го прави на фурна.
Mr. Green Много даже - два пъти му сипвах допълнително  Crazy.
Към края, преял и доволен ми каза, че е дори по-вкусен от този на майка му  #Crazy.
Мъже   33uu ако беше споменал по-рано, можех да звънна на мама свекърва и да я попитам   phoneuu.
Но така стана по-добре, благодарение на теб, обрах овациите  newsm53.
Благодаря ти още веднъж  Peace

# 34
  • Мнения: 1 176
Радвам се,че се е получил страхотно бобецът.С този форум не ти трябва да се обаждаш на свекърва ти да я питаш. LaughingВинаги можеш да блеснеш и без нейна помощ.  chefТова го казвам в кръга на шегата.Нямам нищо против свекървите. Grinning

# 35
  • Мнения: 24
Разполагам с печен и след това замразен телешки бут. Някакви идеи какво мога да приготвя от него, така че да е по-разнообразно и да се хареса?   chef newsm78 newsm78 newsm78

# 36
  • Мнения: 77
Да се запиша и аз за темичката, че желание определено не ми липсва   chef
Разполагам с печен и след това замразен телешки бут. Някакви идеи какво мога да приготвя от него, така че да е по-разнообразно и да се хареса?   chef newsm78 newsm78 newsm78
Защо не пробваш нещо с гъби и сметанов сос за телешкото? Струва ми се, че ще се получи добре...  cook

# 37
  • Мнения: 265
най важното е да познаваш продуктите , зеленчуците ..... първите стъпки в готвенето ми бяха кошмарни ......нарязах лукувичките от лалетата  мисле, че е лук   :oops:newsm78 чудех се маика ми  къде пък е намерила тоя дребен лук . , оризът също се спече и стана на бонбонки , ама от къде да знам ,че се сипвало вода  Embarassed.... сега вече всичко е наред  , царица съм в кухнята  Sunglasses   за това се изисква време . успех   bouquet

# 38
.

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 12:44 от Samss

# 39
  • Мнения: 4 447
Съвети за пърженето:

Слагай малко сол в олиото на дъното на тигана, за да не прегаря.

Като пържиш риба - слагай вестник отгоре, за да не пръска, а и се
задушава по особен начин.

Съвет за вкусен ориз:

Сложи малко олио на дъното на тава за печене. Добави ориза и го
пъхни във фурната . Нека се запече, докато стане стъклен, като не
забравяш да го разбъркваш. Добави три пъти количеството на ориза -
вода. Или две части вода и една бяло вино. Добави чубрица или босилек
и остави да се запече и "изпие" цялата течност. Става много вкусно  Peace



# 40
  • София
  • Мнения: 708
Аз пак реших да се пробвам да сготвя ризото, и да ви питам- какви зеленчуци слагате? Аз мисля да сложа царевица и грах от консерва.

# 41
  • Мнения: 1 165
най важното е да познаваш продуктите , зеленчуците ..... първите стъпки в готвенето ми бяха кошмарни ......нарязах лукувичките от лалетата  мисле, че е лук   :oops:newsm78 чудех се маика ми  къде пък е намерила тоя дребен лук . , оризът също се спече и стана на бонбонки , ама от къде да знам ,че се сипвало вода  Embarassed.... сега вече всичко е наред  , царица съм в кухнята  Sunglasses   за това се изисква време . успех   bouquet
Напомняш ми за една моя приятелка която решила да приготви мусака за приятеля си но не сложила и грам вода.Друг неин случай-гювечета ,които шреценила че са готови а картофите били сурови
Има и още един неин разказ за опита и да почисти сама шаран и да го нареже hahaha Ах защо не съм я наблщдавала от някъде

# 42
  • Мнения: 5 001
Аз пак реших да се пробвам да сготвя ризото, и да ви питам- какви зеленчуци слагате? Аз мисля да сложа царевица и грах от консерва.
Може и морков на кубчета да се сложи(има и такива консерви грах с моркови),броколи също съм слагала.....

# 43
  • Мнения: 4 358
Аз пак реших да се пробвам да сготвя ризото, и да ви питам- какви зеленчуци слагате? Аз мисля да сложа царевица и грах от консерва.
Може и морков на кубчета да се сложи(има и такива консерви грах с моркови),броколи също съм слагала.....
Направо миксове замразени има - грах, морковче и царевица Peace

# 44
  • София
  • Мнения: 708
Сложих грах и царевица, и доста Пикантина Laughing Смея да твърдя че стана вкусно, даже половинката го хареса много  Blush

Общи условия

Активация на акаунт