Страхотни пилешки филенца

  • 19 386
  • 102
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 82
Направо върха-идват ми навреме утре бяхме замислили такова да се яде само че мъжо иска да прави филенцата със сметана аз ще се пробвам да надделея ако ли не ще ги пробвам в най-скоро време Peace

# 46
  • Мнения: 116
Майка ми прави нещо подобно но не ги пържи. Нарежда филето в тавичка плътно, отгоре настъргва кашкавал обилно и след това ги залива с едно пакетче майонеза което е разбъркано с 2 с.л. кисело мляко. Става невероятно вкусно.

# 47
  • Мнения: 1 679
записвам рецептата - ще се пробва

# 48
  • София
  • Мнения: 3 679
И аз така ги правя, но пека в тавичка. Със същата смес правя и филе от риба - става страхотно.

# 49
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
И аз така ги правя, но пека в тавичка. Със същата смес правя и филе от риба - става страхотно.
И аз така мисля да направя!  Peace

# 50
  • Мнения: 4 358
Да питам - каква е тайната да стават хрупкави тези филенца във фурна.Моите бяха чудесни на вкус, но не станаха хрупкави.Като се запекат от едната страна обръщате ли ги? newsm78

# 51
  • София
  • Мнения: 82
Ммм... и аз да се впиша- снощи ги приготвих и довечера ще ги изпека на фурна. Мислех да сложа и соев сос, ама съм го свършила, та се придържах към рецептата Wink.
Направила съм даже двойна доза, че той моя човек с 500 гр за къде  Laughing

# 52
  • En un lugar de La Mancha...
  • Мнения: 284
Ето ги и моите:http://images23.snimka.bg/004927862.jpg

Станаха много вкусни и крехки.Правих ги пържени,но ще пробвам и на фурна и с риба.Предполагам,че ще е добра комбинация.

# 53
  • Мнения: 3 830
Ще ги пробвам в най-скоро време.  chef

# 54
  • Мнения: 3 447
Да питам - каква е тайната да стават хрупкави тези филенца във фурна.Моите бяха чудесни на вкус, но не станаха хрупкави.Като се запекат от едната страна обръщате ли ги? newsm78
Ръся отгоре обилно с галета, не обръщам.

# 55
  • Мнения: 4 358
Да питам - каква е тайната да стават хрупкави тези филенца във фурна.Моите бяха чудесни на вкус, но не станаха хрупкави.Като се запекат от едната страна обръщате ли ги? newsm78
Ръся отгоре обилно с галета, не обръщам.
И аз уж така, но явно повече трябва се запекат като гледам тука вашите снимки.Пък ние гладниците бързичко ги изкарахме.

# 56
  • Мнения: 188
az gi probvah s ribeni filenca! naistina stanaha mnogo hubavi, no parzeni mi se vidjha dosta mazni, moze bi ako sa zapecheni naistina ste e po-dobre! probvah panirovka s brashno, kornflakes i natroshenn presen hlqb v melachkata, ne galeta i sam nai-dovolna! stanaha hrupkavi, no i popivaneto v kitchen roll ne pomogna da se obezmaznjt!

# 57
  • Мнения: 4 358
Направих по рецептата с филе мерлуза.Не бързах толкова да ги вадя и обърнах да се запекат и от двете страни.Станаха супер.

# 58
  • Мнения: 14 654
Нямах галета и поръсих със сусам отгоре, но с тази майонеза ми бяха много тежки, гостите ги ометоха де. Благодаря за лесната рецепта   bouquet

# 59
  • Мнения: 2 208
Моите филета станаха хрупкави и вкусни, но самото месо беше доста сухо. Пекох ги във фурната, оваляни в галета на 180 градуса за 40 минути. Как мога да постигна ефекта да не е сухо месото и има ли представа някой каква е разликата между пилешко филе и пилешко бон филе  newsm78 щото аз не знам - и двете на външен вид ми изглеждат еднакво.

Общи условия

Активация на акаунт