Страхотни пилешки филенца

  • 19 388
  • 102
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 508
Реших да споделя една от любимите вкусотиики в къщи  Grinning
Продукти:
около 500гр. пилешко филе
1 майонеза
1с.л. горчица
2-3 скалидки чесън
сол
черен пипер
галета, брашно, царевично брашно или корнфлейкс - зависи какво има в къщи или какво най-много обичате

Нарязваме филетата на парчета. Счукваме чесъна и го смесваме с останалите продукти без галетата.

Овалваме пилешките филенца в сместа и ги подреждаве м тавичка

Трябва да постоят поне четири часа, аз ги оставям за една нощ. После ги овалвам в галета и пържа.

Бон апети   chef

# 1
  • Countryside
  • Мнения: 11 628
Мммм, звучи много апетитни и сигурно много върви с биричка  Mr. Green
Ще се пробва още тази седмица   chef

# 2
  • Мнения: 674
Ще пробвам! Камамбер добре е допълнила рецептата! Laughing

# 3
  • Мнения: 3 268
Мен ме мързи да ги пържа и ги опичам ей така с майонезката във фурната.Стават супер.

# 4
  • Според сезона
  • Мнения: 297
И аз ги пека във фурната

# 5
  • Мнения: 444
Тази вечер ще ги пробвам  Peace

# 6
  • Мнения: 937
Копирах си рецептата супер звучи а един въпрос към тези които ги пекат (така си мисля че ще е по лесно да се правят) прибавяте ли галетата към сместа за овалване или просто я изключваме. Защото с нея ще станат хрупкави а без....кажете вие.

# 7
  • Torino,IT
  • Мнения: 1 833
Супер, щом казвате че и само опечени са добри, нещо не ми се щеше пържено..
Ще се пробва   bouquet

# 8
  • Мнения: 4 435
Тази рецепта ще я пробвам.Аз ще ги пържа както си е рецептата на авторката.Винаги ,когато правя рецепта от някой друг я спазвам изцяло,и вече от следващият път променям и то само ако има нужда.
nadia*    bouquet

# 9
  • Мнения: 7 474
Много апетитно изглеждат Crazy, но и аз предпочитам печено 

# 10
  • София
  • Мнения: 1 941
Печени стават. Могат да се овъргалят не с галета, с корнфлейкс и се пекат. Стават супер.

# 11
  • Мнения: 3 360
Ще ги пробваме ,Надя:peace:

# 12
  • Мнения: 1 655
И аз ще пробвам тази седмица и ще докладвам.

# 13
  • Мнения: 3 622
И аз ще ги пробвам

# 14
  • София
  • Мнения: 1 057
Тази рецепта ми идва точно навреме. Точно се чудех, какво да правя пилешките филенца дето ми стоят във фризера. След малко се заемам с изпълнението, утре ще докладвам как е станало.   bouquet

# 15
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Много обичам лесни и онагледени рецепти,непременно ще я пробвам.  bouquet

# 16
  • Добрич
  • Мнения: 298
И ние обожаваме пилешкото месо. Така, че непременно ще се пробва Peace.

# 17
  • Мнения: 4 496
Имам въпрос към тези, които пекат-на какви градуси и колко време долу горе?Благодаря!

# 18
  • Мнения: 674
 Аз ги пекох поради липса на време, но не съжалявам! Станаха Супер, даже много по-вкусни от очакваното! Laughing
 Ето ги......мммммм.......

http://images22.snimka.bg/004693951.jpg

 краcим, пекох на 200 градуса и на вентилатор. Станаха за половин час някъде.

 Много благодаря за рецептата! Лесна и вкусна!  bouquet

# 19
  • Мнения: 4 496
краcим, пекох на 200 градуса и на вентилатор. Станаха за половин час някъде.
 

Благодаря!  bouquet(
Благодаря и за рецептата!

# 20
  • София
  • Мнения: 1 057
Аз също ги пекох във фурната. На 200 градуса за около 25 минути. Станаха чудни.
Благодаря за чудесната рецепта.

# 21
  • Варна
  • Мнения: 1 412
Пробвайте вместо в галета, да ги оваляте в суха смес за катрофено пюре  Laughing и да ги опечете - резултата е супер.

# 22
  • Мнения: 4 496
Точно щях да питам дали става добре без галета... Crazy

# 23
  • Мнения: 674
Аз не ги овалвах в галета, а просто ги поръсих с нея отгоре.Peace

# 24
  • София
  • Мнения: 1 320
Аз също правя така пилешки филенца, но ги режа на тънки ивици. Намазвам със соев сос, малко горчица и майонеза. Нарязвам на ситно чесън и слагам в сместа. Оставям ги така за едно денонощие след това панирам в галета и сусам и пържа. Става страхотно  мезенце за бира или бяло вино.

# 25
  • Ст.Загора
  • Мнения: 678
 А може ли с друго месо...... от пуйка или риба.

# 26
  • София
  • Мнения: 508
до сега не съм пробвала с друго месо  newsm78  предполагам би могло да стане с пуешко, но дали няма да е по-добре да го свариш малко предварително, че е доста по жилаво месото

# 27
  • Countryside
  • Мнения: 11 628
Оф, похвалих се в темата за ежедневното меню, да се похваля и тук - направих ги, обаче и мен ме домързя да ги пържа и ги пекох във фурната на 180 градуса около 30мин, накрая засилих до 220 да хванат коричка - станаха бонбон .
Мерси, nadia*   bouquet

# 28
  • Мнения: 192
Аз ги пекох поради липса на време, но не съжалявам! Станаха Супер, даже много по-вкусни от очакваното! Laughing
 Ето ги......мммммм.......

http://images22.snimka.bg/004693951.jpg

 краcим, пекох на 200 градуса и на вентилатор. Станаха за половин час някъде.

 Много благодаря за рецептата! Лесна и вкусна!  bouquet
Аз пак да попитам-ти оваля ли ги в нещо защото изглеждат толкова апетитни,че ми иде да ги изям направо от снимката? Laughing

# 29
  • Мнения: 192
При толкова много идеи за филенцата ще взема да ги пробвам всичките в една тавичка.Благодаря момичета.  bouquet

# 30
  • Мнения: 741
И аз ги направих печени,че нямах много време.Наистина са много вкусни,поздравления за хубавата рецепта!

# 31
  • Мнения: 3 641
Имайте милост, момичета. на работа съм и само гладно гледам монитора Tired

# 32
  • Мнения: 11 747
харесва ми тази идея, другата седмица ще ги пробвам.Ние ядем основно пилешко бяло месо, тъй че идеално за нас! Peace

# 33
  • Мнения: 4 358
И на мен много ми харесаха. Имаме да дояждаме пиленце и тези филенца ще ги спретна след 2-3 дни - дето се вика от толкоз пиле да не ни поникне перушина Joy
Мерси да рецептата  bouquet копирам си я веднага.

# 34
  • Мнения: 674
мам4е 2
Аз не ги овалвах в галета, а просто ги поръсих с нея отгоре.Peace
Забравих да ги овалям, а после не ми се вадеха и затова ги поръсих. Страхотни са и така! Peace

# 35
  • Варна
  • Мнения: 1 412
Pina, за теб е по-добре да ги оваляш в овесени трици. Пробвах - стана добре. Само майонезата с какво може да се замени  newsm78, освен да си забъркаш домашна от рецептата за руска салата на Дорито (от нашите рецепти).

# 36
  • Мнения: 1 117
И аз ще ги направя печени Simple Smile

# 37
  • Мнения: 4 435
  bouquet  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet за авторката.
Направих ги по нейната рецепта.Седяха 1 нощ,добавих и малко подправка за пиле,пържих с панировка за пиле.Е,няма такъва филенца просто.Обрах овациите.Невероятни бяха.Отново мерси. Hug

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 20:26 от Slav4e_Av4e

# 38
  • Мнения: 487
 Евала на авторката за рецептата и начина по който я предстявя
 smile3501 smile3501 smile3501
 Сега тъкмо сготвих пиле с ориз,ама след няколко дни нямам търпение да хапна от тия филенца!

# 39
  • У дома
  • Мнения: 1 741
Нямам търпение и аз да ги спретна  bouquet

# 40
  • Мнения: 4 358
Направих ги, направих ги newsm44 newsm44. На авторката Nadia newsm51. И аз ги пекох и като elina king ги поръсих с галета отгоре. Може би ако ги бях оваляла целите и ги бях още малко позапекла щяха на станат още по добри. Мойте нещо не станаха хрупкавки. Но и така бяха чудесни с тези аромати  bowuu
Само да питам момичетата който са ги пекли  - слагате ли мазнина друга в тавичката. Майонезата май е достатъчна и как постигате при печенето хрупкавия ефект newsm78?

# 41
  • Мнения: 3 447
Страхотни! Сложих ги в тава с все майонезата, поръсих обилно с галета и хоп - във фурната. Стават хрупкави от галетата, допълнителна мазнина не съм слагала.
Благодаря за рецептата   bouquet

# 42
  • Мнения: 192
 smile3501 smile3501 newsm10 на авторката.Снощи имах гости и обрах овациите.Всички ми искаха рецептата.половината ги направих с картофено пюре,половината с галета.За съжаление аз опитах само с карт.пюре(от  тези с галетата просто не стигнаха за да вкуся) и бяха върховни.Още веднъж smile3525 за NADIA.

# 43
  • Мнения: 192
P.P.Аз ползвах 900гр. филе, добавих и соев сос и ги запекох.

# 44
  • Мнения: 4 435
Побутвам темата,защото филенцата са невероятни и повече хора трябва да ги опитат.За NADIA   bouquet

# 45
  • Мнения: 82
Направо върха-идват ми навреме утре бяхме замислили такова да се яде само че мъжо иска да прави филенцата със сметана аз ще се пробвам да надделея ако ли не ще ги пробвам в най-скоро време Peace

# 46
  • Мнения: 116
Майка ми прави нещо подобно но не ги пържи. Нарежда филето в тавичка плътно, отгоре настъргва кашкавал обилно и след това ги залива с едно пакетче майонеза което е разбъркано с 2 с.л. кисело мляко. Става невероятно вкусно.

# 47
  • Мнения: 1 679
записвам рецептата - ще се пробва

# 48
  • София
  • Мнения: 3 679
И аз така ги правя, но пека в тавичка. Със същата смес правя и филе от риба - става страхотно.

# 49
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
И аз така ги правя, но пека в тавичка. Със същата смес правя и филе от риба - става страхотно.
И аз така мисля да направя!  Peace

# 50
  • Мнения: 4 358
Да питам - каква е тайната да стават хрупкави тези филенца във фурна.Моите бяха чудесни на вкус, но не станаха хрупкави.Като се запекат от едната страна обръщате ли ги? newsm78

# 51
  • София
  • Мнения: 82
Ммм... и аз да се впиша- снощи ги приготвих и довечера ще ги изпека на фурна. Мислех да сложа и соев сос, ама съм го свършила, та се придържах към рецептата Wink.
Направила съм даже двойна доза, че той моя човек с 500 гр за къде  Laughing

# 52
  • En un lugar de La Mancha...
  • Мнения: 284
Ето ги и моите:http://images23.snimka.bg/004927862.jpg

Станаха много вкусни и крехки.Правих ги пържени,но ще пробвам и на фурна и с риба.Предполагам,че ще е добра комбинация.

# 53
  • Мнения: 3 830
Ще ги пробвам в най-скоро време.  chef

# 54
  • Мнения: 3 447
Да питам - каква е тайната да стават хрупкави тези филенца във фурна.Моите бяха чудесни на вкус, но не станаха хрупкави.Като се запекат от едната страна обръщате ли ги? newsm78
Ръся отгоре обилно с галета, не обръщам.

# 55
  • Мнения: 4 358
Да питам - каква е тайната да стават хрупкави тези филенца във фурна.Моите бяха чудесни на вкус, но не станаха хрупкави.Като се запекат от едната страна обръщате ли ги? newsm78
Ръся отгоре обилно с галета, не обръщам.
И аз уж така, но явно повече трябва се запекат като гледам тука вашите снимки.Пък ние гладниците бързичко ги изкарахме.

# 56
  • Мнения: 188
az gi probvah s ribeni filenca! naistina stanaha mnogo hubavi, no parzeni mi se vidjha dosta mazni, moze bi ako sa zapecheni naistina ste e po-dobre! probvah panirovka s brashno, kornflakes i natroshenn presen hlqb v melachkata, ne galeta i sam nai-dovolna! stanaha hrupkavi, no i popivaneto v kitchen roll ne pomogna da se obezmaznjt!

# 57
  • Мнения: 4 358
Направих по рецептата с филе мерлуза.Не бързах толкова да ги вадя и обърнах да се запекат и от двете страни.Станаха супер.

# 58
  • Мнения: 14 654
Нямах галета и поръсих със сусам отгоре, но с тази майонеза ми бяха много тежки, гостите ги ометоха де. Благодаря за лесната рецепта   bouquet

# 59
  • Мнения: 2 208
Моите филета станаха хрупкави и вкусни, но самото месо беше доста сухо. Пекох ги във фурната, оваляни в галета на 180 градуса за 40 минути. Как мога да постигна ефекта да не е сухо месото и има ли представа някой каква е разликата между пилешко филе и пилешко бон филе  newsm78 щото аз не знам - и двете на външен вид ми изглеждат еднакво.

# 60
  • Мнения: 4 435
Моите филета станаха хрупкави и вкусни, но самото месо беше доста сухо. Пекох ги във фурната, оваляни в галета на 180 градуса за 40 минути. Как мога да постигна ефекта да не е сухо месото и има ли представа някой каква е разликата между пилешко филе и пилешко бон филе  newsm78 щото аз не знам - и двете на външен вид ми изглеждат еднакво.

Сухи???Колко време ги държа в майонеза?

# 61
  • Мнения: 2 208
Моите филета станаха хрупкави и вкусни, но самото месо беше доста сухо. Пекох ги във фурната, оваляни в галета на 180 градуса за 40 минути. Как мога да постигна ефекта да не е сухо месото и има ли представа някой каква е разликата между пилешко филе и пилешко бон филе  newsm78 щото аз не знам - и двете на външен вид ми изглеждат еднакво.

Сухи???Колко време ги държа в майонеза?
Може би към 18 часа да са били в майонезата... може и повече.

# 62
  • Мнения: 4 435
Много странно наистина.Аз ги правих с филенца и седяха една нощ,бяха много сочни.Жалко,че не са ти станали.Иначе аз моите ги пържих. Rolling Eyes

# 63
  • София
  • Мнения: 508
Може би заради печенето са станали сухи  newsm78 никога не съм го имала този проблем. 

# 64
  • Мнения: 2 208
Да, определено заради печенето са сухи, при пържене няма как да станат такива. Но идеята ми беше, че може би има някаква разлика в филето и бон филето... Идната седмица ще пробвам да ги направя по друг начин и ще видя как ще станат.
Свекърва ми прави подобни пилешки хапки, но и тя ги пържи, а пък аз не искам пържено.

# 65
  • Варна
  • Мнения: 1 412
Да, определено заради печенето са сухи, при пържене няма как да станат такива. Но идеята ми беше, че може би има някаква разлика в филето и бон филето... Идната седмица ще пробвам да ги направя по друг начин и ще видя как ще станат.
Свекърва ми прави подобни пилешки хапки, но и тя ги пържи, а пък аз не искам пържено.
Пробвай вместо галета, да ги оваляш в смес за картофено пюре.

# 66
  • Мнения: 4 435
Да, определено заради печенето са сухи, при пържене няма как да станат такива. Но идеята ми беше, че може би има някаква разлика в филето и бон филето... Идната седмица ще пробвам да ги направя по друг начин и ще видя как ще станат.
Свекърва ми прави подобни пилешки хапки, но и тя ги пържи, а пък аз не искам пържено.

Не съм съгласна,пилешките филета и при пържене си стават сухи.Аз съм пробвала сумати маринати,само с майонезата ми станаха супер сочни.

# 67
  • Мнения: 2 498
Тази вечер я сътворих рецептата-резултата е едни невероятно вкусни филенца....ммммм....

# 68
  • Мнения: 125
Да се похваля и аз снощи направих въпросните филенца и станаха страхотни, мъжа ми направо си облиза пръстите и със сигурност скоро пах ще ги направя. Благодаря за страхотната рецепта  bouquet

# 69
  • Мнения: 460
снощи пробвах рецептата,получи се нещо м-м-м-м-м-м-м Crazy
СТРАОТНО   СТРАОТНО!!!!!!!!
фантастични станаха!! Crazy Hug

# 70
  • София
  • Мнения: 7 039
Някой пробва ли да им сложи и соев сос, да сподели резултата?

# 71
  • София
  • Мнения: 82
Не им сложих соев сос само, защото нямах. Следващия път Simple Smile.
Аз него честно казано го използвам вместо сол  Sunglasses

# 72
  • София
  • Мнения: 2 671
... и има ли представа някой каква е разликата между пилешко филе и пилешко бон филе  newsm78 щото аз не знам - и двете на външен вид ми изглеждат еднакво.
Бон филенцата са вътрешната част на бялото месо, онези мъничките при хрущяла. Филето е външната част на бялото месо на пилето.

# 73
  • Мнения: 2 208
... и има ли представа някой каква е разликата между пилешко филе и пилешко бон филе  newsm78 щото аз не знам - и двете на външен вид ми изглеждат еднакво.
Бон филенцата са вътрешната част на бялото месо, онези мъничките при хрущяла. Филето е външната част на бялото месо на пилето.
Аха, ясно!
Руми, мерси за разяснението...
Ще правя тази рецепта докато не получа съвършен резултат  Mr. Green.

# 74
  • Мнения: 217
А ако фурната ми е на степени - 1, 2, 3, 4.... на колко трябва да ги пека и за колко време????

# 75
  • Мнения: 319
Снощи съм ги наложила и тази вечер ще пада голямото плюскане smile3508, а после май ще трябва  newsm39

# 76
  • Мнения: 678
Аз прибавих и соев сос към майонезата.
Овалях ги в галета и ги изпеках във фурната.Нашата е с вентилатор и  за 25-30 мин бяха готови.Много ги харесахме,мъж ми само за тях мрънка.

Забравих да кажа че към сместа прибавих 2-3 щипки естрагон,слагам го само на пилешко месо.Става много ароматно.

# 77
  • Мнения: 3 674
Това ще се изпробва на всяка цена... Hug Много апетитно звучи Heart Eyes

# 78
  • Мнения: 426
  Страхотни са, фантастични! Аз им сложих и соев сос, но ги овъргалях с натрошен корнфлейкс и ги опекох.

# 79
  • Berlin
  • Мнения: 11 261
аз правя същото, но вместо майноеза (защото идва доста тежко) слагам кисело мляко или сметана и пържа в тефлонов тиган - стават не сочни, ами се разтапят. може да се сложи къри, тайлански сладък сос, абе много може да се разнообразява. но винаги става много вкусно! печеното също става супер, макар и малко по-сухо.

# 80
  • софия
  • Мнения: 105
Мерси много за страхотната рецепта HugОбрах овацийте в къщи.И аз сложих соев сос ама много малко,около една чаена лъжичка и ги изпържих,невероятно вкусни станаха Hug

# 81
  • Мнения: 693
И аз вчера вечерта ги наложих и довечера ще ги пържа с галета и корнфлейкс. Утре ще докладвам.

# 82
  • Мнения: 147
     Правих вчера пилешките филенца, само че ги сложих във фурната обилно поръсени с галета, както беше писала по-рано Dona. Станаха много хубави. Хапнахме ги със вино. Благодаря за идеята!  bouquet

# 83
  • Мнения: 49
искам да споделя и моите "Страхотни пилешки филенца"
сичко сложих както по рецепта (горчица,майонеза,чесънче,) сложих и соев сос , сложих и поздравка за пиле на грил, така една част овъргалях в натрошен корфлейкс и изпекох в фурната и не станаха никак сухи супер са, но другата част е  по интересно какво ги направих   Flutter
сложих маргаринче в тигана и мааалко олио, след това ги сложих и хапките, а после сложих куркума доста , черен пипер и соево сосче малкичко и стана толкова вкусно....  Crazy препоръчвам да пробвате

# 84
  • Мнения: 3 674
Познайте аккво ядохме тази вечер....сервирах с ориз и сладко-кисел сос  по китайски  със зеленчуци...Crazy

Беше невероятна вкусотия...ето резултата... Heart Eyes

 Много благодаря за вкусната рецепта!   bouquet


Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 01:34 от ЧервеноВинце

# 85
  • София
  • Мнения: 2 671
Познайте аккво ядохме тази вечер....сервирах с ориз и сладко-кисел сос  по китайски  със зеленчуци...Crazy

...
Може ли рецептата на сладко-киселия сос?

# 86
  • Мнения: 319
Направих ги и просто не обрах овациите, амииии нямам думи Crazy
Ето и резултата

# 87
  • Мнения: 3 674
Познайте аккво ядохме тази вечер....сервирах с ориз и сладко-кисел сос  по китайски  със зеленчуци...Crazy

...
Може ли рецептата на сладко-киселия сос?

Ами соса е готов в бурканче. Rolling Eyes Продава се в всички супермаркети..даже и в България го има вече. А аз  само задушавам зеленчуците в малко масло под капак,  и като са готови ги  заливам  със соса отгоре.

Ще се опитам да ти намеря рецепта...но мисля че в соса  има подправки и съставки  които ние в Европа ги нямаме, и не знам дали ще се получи точно  същия сос, ако трябва да си го приготвяме в домашни условия... newsm78

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 02:36 от ЧервеноВинце

# 88
  • София
  • Мнения: 2 671
...

Ами соса е готов в бурканче. Rolling Eyes Продава се в всички супермаркети..даже и в България го има вече. А аз  само задушавам зеленчуците в малко масло под капак,  и като са готови ги  заливам  със соса отгоре.

Ще се опитам да ти намеря рецепта...но мисля че в соса  има подправки и съставки  които ние в Европа ги нямаме, и не знам дали ще се получи точно  същия сос, ако трябва да си го приготвяме в домашни условия... newsm78

А, ясно! Благодаря ти, но не си прави труда да търсиш рецепта, щом е готов.

# 89
  • Мнения: 693
И моите станаха вкусни. Пържих ги с малко галета и натрошен корнфлейкс, но май олиото ми беше доста загрято и първите поизгоряха. Явно трябва да се пържи на не много силно загрято олио за да не изгорят а в същото време и да се изпържи месото

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 19:59 от viki81

# 90
# 91
  • Мнения: 506
мммммммм страхотни са Simple Smile,но следващия път ще пробвам със сусам ,а идеята да не се пържат ,а пекат е супер/не бях се сетила,че може да е лесно Embarassed/
а за кисело-сладкия сос ето:
1с.л. царевично брашно или нишесте/натурално/
125мл/ 1/2ч.ч. оцет/следващия път ще намаля количеството,защото нашия беше домашен оцет/
125г / 1/2 ч.ч. захар
60мл / 1/4ч.ч. доматен сос или пюре
1/2 кубче пил. бульон
  bouquet

# 92
  • София
  • Мнения: 2 671
янамед, благодаря ти!

От мен едно предложение за останали ви от предния ден:

Сандвичи с пилешки филенца
Разрязвате една питка за сандвич на две.
Капачето застилате с голямо парче салата айсберг/маруля, 2 кръгчета домати и на вкус сос от майонеза и горчица
Две-три от готовите филенца покривате с филийка сирене Чедър /от тези индивидуално опакованите в пак. по 8 бр./ и затопляте в МВ за 10 - 15 сек.
Прехвърляте филенцата със сиренето върху дъното на хлебчето,
сглобявате сандвича от двете части и  eat

# 93
  • Мнения: 491
Аз ги направих за 14ти и много ми харесаха Simple Smile Ще покажа снимки като ги сваля от фотоапарата Simple Smile

Едит: правих ги печени, защото в последния момент видях, че ми е свършило олиото.

# 94
  • Мнения: 2 028
и аз потвърждавам, че филенцата са страхотни!!! мерси за рецептата   bouquet

аз ги запекох във фурната, наръсени с корнфлейкс, наистина стават много крехки и вкусни...
а най-много ме спечели това, че рецептата е и супер лесна  Hug

# 95
  • Мнения: 491
Ето го моят опит

http://images23.snimka.bg/005179001-big.jpg
http://images23.snimka.bg/005179004-big.jpg

Сложих и соев сос, в майонезената смес ги киснах около 12 часа. не станаха въобще сухи, а напротив, Страшно сочни. Мммм и ги сервирах освен със салатата със сосче от заквасена сметана, майонеза, горчица и топено сирене, аа и копър.

# 96
  • Мнения: 210
Това вече е любимото ни ядене.Филенцата бяха страхотни, дъщеря ми беше очарована,а съпругат ми каза ,че дори по ресторантите  не ги правят толкова хубави.Благодаря ти за рецептата.

# 97
  • София
  • Мнения: 7 039
Вчера ги хапнахме, сложих им и соев сос, бяха страхотни, аз ги пекох поръсени обилно с картофено пюре.

# 98
  • Мнения: 952
Печени стават. Могат да се овъргалят не с галета, с корнфлейкс и се пекат. Стават супер.

а,  е това е идея Peace Струвами се че наистина ще станат страхотни  bouquet

# 99
  • Мнения: 549
рецептата е Супер БЛАГОДАРЯ на авторката.В къщи всички ги харесахме!!!!! Не стават изобщо сухи.Аз ги правех и печени и пържени ........ супер са .Още веднъж БЛАГОДАРЯ НА АВТОРКАТА.Много харесвам такива рецепти------лестни,бързи и най вече вкустни...  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 100
  • Мнения: 65
Благодарности за рецептата. Hug Буквално преди половин час ги хапнахме филенцата, станаха супер сочни, което аз не мога много добре да постигна с пилешкото филенце. От сега нататък със сигурност ще ги приготвям често Heart Eyes

# 101
  • Мнения: 549
Супер са.  bouquet

# 102
  • Мнения: 506
пробвах ги същите,но оваляни в сусам ... не станаха така хубави Sad

Общи условия

Активация на акаунт