Страхотни пилешки филенца

  • 19 389
  • 102
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 741
И аз ги направих печени,че нямах много време.Наистина са много вкусни,поздравления за хубавата рецепта!

# 31
  • Мнения: 3 641
Имайте милост, момичета. на работа съм и само гладно гледам монитора Tired

# 32
  • Мнения: 11 747
харесва ми тази идея, другата седмица ще ги пробвам.Ние ядем основно пилешко бяло месо, тъй че идеално за нас! Peace

# 33
  • Мнения: 4 358
И на мен много ми харесаха. Имаме да дояждаме пиленце и тези филенца ще ги спретна след 2-3 дни - дето се вика от толкоз пиле да не ни поникне перушина Joy
Мерси да рецептата  bouquet копирам си я веднага.

# 34
  • Мнения: 674
мам4е 2
Аз не ги овалвах в галета, а просто ги поръсих с нея отгоре.Peace
Забравих да ги овалям, а после не ми се вадеха и затова ги поръсих. Страхотни са и така! Peace

# 35
  • Варна
  • Мнения: 1 412
Pina, за теб е по-добре да ги оваляш в овесени трици. Пробвах - стана добре. Само майонезата с какво може да се замени  newsm78, освен да си забъркаш домашна от рецептата за руска салата на Дорито (от нашите рецепти).

# 36
  • Мнения: 1 117
И аз ще ги направя печени Simple Smile

# 37
  • Мнения: 4 435
  bouquet  bouquet   bouquet   bouquet   bouquet за авторката.
Направих ги по нейната рецепта.Седяха 1 нощ,добавих и малко подправка за пиле,пържих с панировка за пиле.Е,няма такъва филенца просто.Обрах овациите.Невероятни бяха.Отново мерси. Hug

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 20:26 от Slav4e_Av4e

# 38
  • Мнения: 487
 Евала на авторката за рецептата и начина по който я предстявя
 smile3501 smile3501 smile3501
 Сега тъкмо сготвих пиле с ориз,ама след няколко дни нямам търпение да хапна от тия филенца!

# 39
  • У дома
  • Мнения: 1 741
Нямам търпение и аз да ги спретна  bouquet

# 40
  • Мнения: 4 358
Направих ги, направих ги newsm44 newsm44. На авторката Nadia newsm51. И аз ги пекох и като elina king ги поръсих с галета отгоре. Може би ако ги бях оваляла целите и ги бях още малко позапекла щяха на станат още по добри. Мойте нещо не станаха хрупкавки. Но и така бяха чудесни с тези аромати  bowuu
Само да питам момичетата който са ги пекли  - слагате ли мазнина друга в тавичката. Майонезата май е достатъчна и как постигате при печенето хрупкавия ефект newsm78?

# 41
  • Мнения: 3 447
Страхотни! Сложих ги в тава с все майонезата, поръсих обилно с галета и хоп - във фурната. Стават хрупкави от галетата, допълнителна мазнина не съм слагала.
Благодаря за рецептата   bouquet

# 42
  • Мнения: 192
 smile3501 smile3501 newsm10 на авторката.Снощи имах гости и обрах овациите.Всички ми искаха рецептата.половината ги направих с картофено пюре,половината с галета.За съжаление аз опитах само с карт.пюре(от  тези с галетата просто не стигнаха за да вкуся) и бяха върховни.Още веднъж smile3525 за NADIA.

# 43
  • Мнения: 192
P.P.Аз ползвах 900гр. филе, добавих и соев сос и ги запекох.

# 44
  • Мнения: 4 435
Побутвам темата,защото филенцата са невероятни и повече хора трябва да ги опитат.За NADIA   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт