Рулца от раци

  • 33 536
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 566
в един ресторант ми ги сервираха леко запечени на скара - бяха божествени!!!
вкъщи пробвах, но се изсушиха

# 61
  • Мнения: 1 951
  Рачешки кюфтенца

2с.л. нарязан на ситно лук
2с.л. нарязана на ситно целина
 ....
 

Пети, а целината корена ли или листата?

# 62
  • Мнения: 1 777
  Рачешки кюфтенца

2с.л. нарязан на ситно лук
2с.л. нарязана на ситно целина
 ....
 

Пети, а целината корена ли или листата?
Стеблата с листата. Simple Smile

# 63
  • Мнения: 1 951
Жалко  Sad Тъкмо се зарадвах че имам всичко и мога да ги направя. Мерси за отговора  Grinning

# 64
  • Мнения: 1 777
Жалко  Sad Тъкмо се зарадвах че имам всичко и мога да ги направя. Мерси за отговора  Grinning
Може да пропуснеш целината. Simple Smile

# 65
  • Мнения: 1 951
Жалко  Sad Тъкмо се зарадвах че имам всичко и мога да ги направя. Мерси за отговора  Grinning
Може да пропуснеш целината. Simple Smile
Да, ще опитам така, и имам малко сушена целина, ще сложа от нея и ще докладвам за резултата   Grinning

# 66
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Панирам ги - единия вариант.
Втория- правя коктейл от тях. Майонеза, малко лимонов сок, малко кисело мляко, кисели краставички нарязани на ситно, рулцата, наситнен копър, лук нарязан на много ситно /може чесън/, черен пипер.

# 67
  • Мнения: 1 951
Направих кюфтенцата, много вкусни станаха, но някои малко ми се разпаднаха  Embarassed Следващия път ще гледам да нарежа всичко още по на дребно.

# 68
  • Мнения: 1 906
в един ресторант ми ги сервираха леко запечени на скара - бяха божествени!!!
вкъщи пробвах, но се изсушиха

И аз като ги правих така се изсушиха.
Опитай да ги запечеш на тефлонов тиган. Стават адски вкусни. И само не прави грешката да им слагаш мазнина  Naughty .

# 69
  • Мнения: 1 777
Направих кюфтенцата, много вкусни станаха, но някои малко ми се разпаднаха  Embarassed Следващия път ще гледам да нарежа всичко още по на дребно.
Радвам се ,че са ви харесали. Simple Smile

# 70
  • София
  • Мнения: 11 735
Имам питанка и дано се намери кой да ми отговори.Искам да направя салата от рулца от раци.Мисля да купя от змаразените в Била.Необходима ли е някаква обработка или след като се размразят директно се омесват с останалите продукти?
Благодаря!

# 71
  • Мнения: 2 199
Размразяваш ги и докато приготвяш салатката, ако някой не ги изяде направо ги добавяш към останалите съставки   bouquet

# 72
  • София
  • Мнения: 11 735
Размразяваш ги и докато приготвяш салатката, ако някой не ги изяде направо ги добавяш към останалите съставки   bouquet
Благодаря! Hug

# 73
  • Мнения: 127
в един ресторант ми ги сервираха леко запечени на скара - бяха божествени!!!
вкъщи пробвах, но се изсушиха

И аз като ги правих така се изсушиха.
Опитай да ги запечеш на тефлонов тиган. Стават адски вкусни. И само не прави грешката да им слагаш мазнина  Naughty .

аз ги права на скарата, но ги слагам без да ги размразявам и стават супер. А скарата е добре да се намеже с някаква мазнина - аз мажа с олио

# 74
  • Варна
  • Мнения: 815
Аз ги ям направо така, с лимонов сок и малко червен пипер, мммм. Правя и салата с тях, както и панирани, но нещо май не ме бива много в панировката.

Общи условия

Активация на акаунт