Рулца от раци

  • 33 510
  • 77
  •   1
Отговори
  • Мнения: 252
Купих си от Била замразени рулца от раци но не съм опитвала преди и незнам как да ги сготвя.Дайте някакви идеи.  chef

# 1
  • Мнения: 2 211
Панирани или със майонеза и лимон. С ориз и паста също се получават добре.

Сега и на мен ми се приядоха. Отдавна не съм купувала.

# 2
  • Мнения: 375
Обикновено са ми съставка на макаронена салата с майонеза, лук кисели краставички.
 Скоро ги ПАНИРАХ - всяко рулце нарязах на 3 по дължина, овалях го в брашно, яйца, галета, изчаках 10-15 минути да попие хубаво панировката и ги изпържих. Много хрупкави и вкусни станаха.  

# 3
  • Мнения: 3
Здравей,аз доста 4есто купувам рулца от раци и ги панирам с брашно и яйца и ги пържа,след това им слагам пресен лимонов сок,стават много вкусни.Добър апетит! Grinning    chef

# 4
  • Мнения: 252
Мерси за отговорите значи ще панирам. Hug

# 5
  • Мнения: 444
Аз си ги хапвам и така , направо от пакетчето , или на салатка с майонеза !

# 6
  • Мнения: 252
Е то става ли така направо от пакетчето без предварително приготвяне. newsm78

# 7
  • Мнения: 444
Е то става ли така направо от пакетчето без предварително приготвяне. newsm78

Да

# 8
  • Мнения: 3 622
Аз пък правя салата, която става много вкусна:
1 пакетче рулца от раци
1 буркан кисели краставички
1 консерва царевица
1 пакетче майонеза
2 - 3 големи моркова
сол, черен пипер
2 - 3 суп. лъжици бяло вино /ако имаш/
копър

Всички продукти нарязваме на лентички и омесваме с майонезата

# 9
  • Мнения: 780
Аз пък правя салата, която става много вкусна:
1 пакетче рулца от раци
1 буркан кисели краставички
1 консерва царевица
1 пакетче майонеза
2 - 3 големи моркова
сол, черен пипер
2 - 3 суп. лъжици бяло вино /ако имаш/
копър

Всички продукти нарязваме на лентички и омесваме с майонезата

и аз правя подобна салата, но много ги обичаме и панирани / страхотно мезе за бира са /

# 10
  • Мнения: 2 199
имаше една рецепта салатка с печен пипер, лук царевица и ролца,,,,
пробвах я много ми хареса тук някъде из форума но не се сещам къде Simple Smile

 Hug

и аз многго обичам ролца от раци  Peace

# 11
  • Мнения: 1 951
Аз правя една супичка с рулца от раци, ако някой се интересува ще пусна рецептата.

# 12
  • Мнения: 3 622
Аз правя една супичка с рулца от раци, ако някой се интересува ще пусна рецептата.

Пусни я - аз бих я пробвала

# 13
  • Мнения: 2 199
Аз правя една супичка с рулца от раци, ако някой се интересува ще пусна рецептата.

Пусни я - аз бих я пробвала

и аз  Hug

# 14
  • Мнения: 4 546
Аз пък правя салата, която става много вкусна:
1 пакетче рулца от раци
1 буркан кисели краставички
1 консерва царевица
1 пакетче майонеза
2 - 3 големи моркова
сол, черен пипер
2 - 3 суп. лъжици бяло вино /ако имаш/
копър

Всички продукти нарязваме на лентички и омесваме с майонезата

аз слагам само ролца, краставички, царевица и майонеза. казваме й салата "Искам още". идеално мезе за водка  Whistling

# 15
  • Мнения: 795
Единственото нещо, което правя с рулцата е една салата:
зеле (нарязяно на дребно или рендосано)
царевица
майонеза
рулца от раци (накъсани на по-дребни парчета)
сол и пресен лимонов сок

# 16
  • Мнения: 2 211
Малко оф. Вчера четох тук и точих лиги. Облякох се и отидох да си купя и аз рулца. Изядох 1 пакет с лимонов сок и си топках в майонеза - ъмммммммм.
Ама спрете бре хора,  диетата пак е в шеста глуха!

# 17
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 323
Най- често ги опустошавам така, направо от пакетчето  Laughing Или правя някаква салата с тях- с майонеза, царевица и т.н.

# 18
  • Мнения: 252
Ехе значи и салатка ще си спретна.Мерси мерси за отговорите. Hug

# 19
  • Мнения: 1 951
Ето и рецептата:

Супа с рулца от раци

115г. рулца от раци (обикновенно слагам малко повечко)
1с.л. накълцан джинджифил (аз ползвам изсушен от пакетче, а може и без)
2 белтъка
2 с.л. прясно мляко
1 с.л. царевично брашно (може и с обикновенно)
600 мл. зеленчуков или пилешки бульон
225г. царевица от консерва
зелен лук

Рулцата се нарязват и се разбъркват с джинджифила. Белтъците се разбиват, брашното се рамива в млякото и се добавя към белтъците. Разбива се докато стане кремообразно и се добавят рулцата. Бульона се затопля в тенджера (аз го правя с вегета) и се добавя царевицата. Когато заври внимателно се добавят белтъците и се бърка докато всичко е добре смесено. Сервира се с нарязан зелен лук отгоре.
Много е лесна, да ви е сладко!

# 20
  • Мнения: 3 268
Аз пък правя салата, която става много вкусна:
1 пакетче рулца от раци
1 буркан кисели краставички
1 консерва царевица
1 пакетче майонеза
2 - 3 големи моркова
сол, черен пипер
2 - 3 суп. лъжици бяло вино /ако имаш/
копър

Всички продукти нарязваме на лентички и омесваме с майонезата

Към всичко това аз добавям една кафена чаша ориз,предварително сварен.Става страхотна салата за вино и водка.

# 21
  • Мнения: 178
Напипахте болното ми място. Сега като се прибера, вместо да чистя, рулца от раци ще ям...  Blush

Всякак са ми вкусни - сурови, на салата, панирани (ммммммммм), дори замръзнали мога да ги хапвам.  Blush Когато съм сърдита на мъжа ми, две неща могат да оправят положението - рулца от раци и сладолед Ескимо.  Laughing

Их, какви сте подли... И рецепта за супа предложихте. Саботирахте ми деня направо.  Crossing Arms  Laughing

Ваша рулца-от-раци-манка, 

В. Hug


П.С. Не знам дали знаете, но рулцата от раци всъщност изобщо не са рулца от раци, а просто обработена бяла риба.

# 22
  • Мнения: 2 199
Цитат
П.С. Не знам дали знаете, но рулцата от раци всъщност изобщо не са рулца от раци, а просто обработена бяла риба.

Да знаем, че не са ролца от раци, но не съм сигурна дали са и "обработена бяла риба."

 Mr. Green

Особено повечето внос от Китай и Индия  Thinking

# 23
  • в малка спретната къщурка
  • Мнения: 1 152
Ето още нещо:Разрязани на три,обвити в лентички от бекон или шунка и нанизани на шиш.Пекат се леко на загрята скара и оооооо вкус.За мен най вкусни стават с бекон.Добър апетит.

# 24
  • Мнения: 178
http://en.wikipedia.org/wiki/Crab_stick

Crab sticks is a type of processed sea food made of surimi, or finely pulverized white fish flesh, that has been shaped and cured to vaguely resemble snow crab legs. The individual pieces are usually coloured red or yellowish red, and rectangular-oblong in shape, and small strings of the crab sticks can be neatly pulled and torn out in a similar manner to string cheese. The smell of crab sticks is similar to sea-food product and the taste is rubbery and slightly salty. Crab stick is cooked in its curing process and can be eaten directly from the package.

The primary ingredient in most crab stick is Alaska pollock from the North Pacific.



Ако някой е любопитен, ще му го преведа цялото. Само за справка - white fish е бяла риба, а pollock е треска.

На опаковките в описание на съдържанието пише "бяла риба". Нямам основания да се съмнявам във верността на твърдението.  Peace Все едно, който и да е измислил 'стриването' на месо от каквато и да е риба и оформянето в т.нар. рулца от раци, има искрените ми адмирации.  Grinning

# 25
  • Мнения: 27 524
Аз си ги харесвам натюр. Харесвам ги и леко запържени в масло. Но малко, че се разпадат иначе. И тертият ми  вариант е на салата с варени яйца, кисели краставички, царевица и малко майонеза.

# 26
  • London, baby
  • Мнения: 800
Много вкусни стават с паста патафри, отколкото с обикновена  панировка.

# 27
  • Мнения: 252
Ехе ще ги оптам по всички начини защото звучат доста вкусно.  chef

# 28
  • Мнения: 382
Две рецепти и от мен:

  рулца от раци,завити в лентички пил.филе,предварително овкусено с предпочитана от вас марината.Завитите рулца се изпичат в тостера(може и в такъв за триъгълни филийки.



Пълнени рулца от раци
 топвате рулцата за малко във вряща вода за да се развият и после на плота или в плоска чиния ги намазвате с пълнежа и пак ги завивате.Оставяте в хладилника да се стегнат и са готови(ако пълнежа е примерно крема сирене с лентичка шунка,или оризово-зеленчукова смес ,или каквото си измислите по ваш вкус).Също така може,след като ги завиете ,с паста Патафри да ги панирате.Става страхотно и на вид и на вкус.

# 29
  • София
  • Мнения: 35 950
Две рецепти и от мен:

  рулца от раци,завити в лентички пил.филе,предварително овкусено с предпочитана от вас марината.Завитите рулца се изпичат в тостера(може и в такъв за триъгълни филийки.



Пълнени рулца от раци
 топвате рулцата за малко във вряща вода за да се развият и после на плота или в плоска чиния ги намазвате с пълнежа и пак ги завивате.Оставяте в хладилника да се стегнат и са готови(ако пълнежа е примерно крема сирене с лентичка шунка,или оризово-зеленчукова смес ,или каквото си измислите по ваш вкус).Също така може,след като ги завиете ,с паста Патафри да ги панирате.Става страхотно и на вид и на вкус.
Това ми хареса, благодаря ти  bouquet
Аз или ги хапвам така- натюр или ги пържа на много силен огън до порозовяване /в олио/ но без панировка- така както са си.

# 30
  • Мнения: 11 747
И суши се прави с рулца от раци! Хем екзотично изглежда,хем е вкусно! Peace

Ето тема за суши
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=111602.0
имаше и още една,в която и аз съм писала,ама къде е....

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 10:46 от pina

# 31
  • Мнения: 82
Ето и рецептата на мъжа ми!ужасна вкусотийка!Разбиват се 2 белтъка на сняг и още замразените рулца от раци се потапят и се пържат в тефлоново тиганче/може и с малко олио/ от всички страни,ммммм всички остават очаровани.

# 32
  • Мнения: 252
Ето и рецептата на мъжа ми!ужасна вкусотийка!Разбиват се 2 белтъка на сняг и още замразените рулца от раци се потапят и се пържат в тефлоново тиганче/може и с малко олио/ от всички страни,ммммм всички остават очаровани.

Със сигурност ще опитам и рецептата на мъжа ти.Мерси много.

# 33
  • Мнения: 1 427
Със сигурност ще опитам и рецептата на мъжа ти.Мерси много.
А бе ти колко ролца от раци си купила, та ще пробваш всички рецепти? Laughing

# 34
  • Русе
  • Мнения: 2 354
аз правя такава салата:

рулца от раци,
кисели краставички,
лук,
ябълка,
майонеза
всички продукти, нарязани на дребно, смесват с майонезата.
Мъжа ми много харесва това произведение (аз не ям майонеза)

# 35
  • Мнения: 252
Със сигурност ще опитам и рецептата на мъжа ти.Мерси много.
А бе ти колко ролца от раци си купила, та ще пробваш всички рецепти? Laughing

Купих 3 пакетчета и ги панирах.Храсеха ми панирани и за това ще си купувам докато не опитам всички рецепти.

# 36
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Страхотни рецепти  Peace.
Досега съм ги яла само на салата и от пакета Simple Smile .
Много ги обичам, явно скоро и у дома ще се яде нещо приготвено с тях  Crazy.

# 37
  • Мнения: 4 358
Да дам и аз 2 салатки - едната е тука

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227784.0 - Зелена салата с рулца от раци

Салата с рулца от раци - втори вариант
В голяма купа се объркват нарязани домати, пресни краставици рулца от раци, консерва сладка царевица. За дресинг -  разредена с кисело мляко майонеца, сол ,черен пипер, копър

# 38
  • Мнения: 1 777
Ето и едно предложение от мен.


 Рачешки кюфтенца

2с.л. нарязан на ситно лук
2с.л. нарязана на ситно целина
4-6 с.л. олио
1ч.л. мащерка
1пакетче(около500гр.) рачешки рулца нарязани на ситно
3/4 ч.ч. галета
1с.л. дижонска горчица
2 яйца
сол и черен пипер

Задушаваме лука и целината до омекване в 1 с.л. олио.В купа размесваме добре всички продукти и оформяме кюфтетата.В тиган загряваме останалото олио и пържим до леко покафеняване около 2 минути от всяка страна.Ако е необходимо добавяме още малко олио.Готовите кюфтета нареждаме в тавичка и печем в предварително загрята фурна(200градуса).Печем около 10 минути.
Ето така изглеждат

# 39
  • Мнения: 1 951
Ммм, кюфтенцата звучат много вкусно, ще ги пробвам.

# 40
  • Мнения: 5 183
Аз си ги харесвам натюр. Харесвам ги и леко запържени в масло. Но малко, че се разпадат иначе. И тертият ми  вариант е на салата с варени яйца, кисели краставички, царевица и малко майонеза.

Точно така ги харесвам и аз - нарюр, малко запържени или на салата - абсолютно същата.
А съпругът ми е спец на омлета с ролца от раци, които тук се нари4ат Сурими.

# 41
  • Мнения: 500
И аз правя салата с тях,но слагам само царевица,майонеза,магданоз и лимонов сок.Правила съм и панирани.А най-обичам да си ги ям от пакетчето! Mr. Green

# 42
  • Мнения: 601
На салатка. Продуктите са: 1 сладка ябълка, 2 твърдо сварени яйца, 1/2 буркан кисели краставички, ролца, малко майонеза и лимонче. И с царевица ще пробвам, вместо ябълка например Peace

# 43
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Със зелена салатка са най-вкусни. М-м-м-м-м!  chef

# 44
  • Мнения: 393
В къщи са много на почит ролца от раци, хапваме ги панирани, леко запечени, правила съм спагети с тях, на различни салати, на скоро ги пробвах и пълнени, а и на пици съм слагала. Вкусотия  Crazy

# 45
  • London, baby
  • Мнения: 800
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=798.msg18219#msg18219

Много оригинална рецепта, браво на Mariana G

# 46
  • Мнения: 165
Божеееееееееее, направо огладнях.   Hamburger
След работа ще отида да купя......

# 47
  • Мнения: 1 951
Сега се сетих че имам и рецепта за гъби пълнени с рулца от раци. Ядох веднъж в едно заведение и си купих цяла книга специално заради рецептата. Ще я погледна и ще я пусна по-късно.

# 48
  • Пловдив
  • Мнения: 580
       Много ми харесват приготвени с царевица.
       В тиган със зехтин или олио се задушава царевица от консерва. След 5-6 минути се добавят нарязани ролца от раци /количеството е по желание/, 2 счукани скилидки чесън, половин чаша бяло вино, сол и черен пипер. Готви се докато остане на мазнина.  Много вкусно става.

       

# 49
  • Мнения: 43
с лимон и майонеза

# 50
  • Мнения: 3 388
Аз си ги хапвам най-често директно от пакетчето  Crazy

# 51
  • Мнения: 1 526
Аз пък правя салата, която става много вкусна:
1 пакетче рулца от раци
1 буркан кисели краставички
1 консерва царевица
1 пакетче майонеза
2 - 3 големи моркова
сол, черен пипер
2 - 3 суп. лъжици бяло вино /ако имаш/
копър

Всички продукти нарязваме на лентички и омесваме с майонезата


И аз правя такава салата , става чудесно мезе.
Добавям маслини и гъби.

# 52
  • Мнения: 720
Една салатка и от мен - хапвахме я в едно заведение и я бяха кръстили "Пиратска салата".
1. Зеле
2. Рендосан морков
3. Грах от консерва
4. Сладка царевица
5. Краставица
6. Ролата нарязани на кръгчета
7 Прави се сос от кисело мляко, майонеза, копър и чесън че.
Става страхотна   Grinning

# 53
  • Мнения: 1 906
       Много ми харесват приготвени с царевица.
       В тиган със зехтин или олио се задушава царевица от консерва. След 5-6 минути се добавят нарязани ролца от раци /количеството е по желание/, 2 счукани скилидки чесън, половин чаша бяло вино, сол и черен пипер. Готви се докато остане на мазнина.  Много вкусно става.
   
Това изглежда вкусно. Още довечера ще го пробвам  Simple Smile .

# 54
  • Мнения: 1 526
Една салатка и от мен - хапвахме я в едно заведение и я бяха кръстили "Пиратска салата".
1. Зеле
2. Рендосан морков
3. Грах от консерва
4. Сладка царевица
5. Краставица
6. Ролата нарязани на кръгчета
7 Прави се сос от кисело мляко, майонеза, копър и чесън че.
Става страхотна   Grinning




това е нещо ново, ще се пробва  Peace

# 55
  • Мнения: 1 064
Ние най- ги харесваме на салата...

Нарязваш рулцата, кисели краставички на ленти, царевица, майонеза, лимонов сок и черен пипер...със малко чесън също става хубава салата  chef
Идеално мезе за водка Crazy

# 56
  • варна
  • Мнения: 1 830
Идеално мезе за водка Crazy
И за ракийца става Wink

# 57
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 11 695
За салатите с ролца -  не трябва ли да сварят първо или може така направо от пакетчето? Никога не съм ги правила, затова питам.

# 58
  • Мнения: 2 199
За салатите с ролца -  не трябва ли да сварят първо или може така направо от пакетчето? Никога не съм ги правила, затова питам.

Направо от пакетчето  smile3503

# 59
  • Мнения: 2 591
никога не съм панирала, но като ви чета.....

аз правя разни салати с тях, а понякога ги прибавям и към пица Rolling Eyes не ги обработвам, когато ги слагам в салати - направо от пакетчето Peace

# 60
  • Мнения: 566
в един ресторант ми ги сервираха леко запечени на скара - бяха божествени!!!
вкъщи пробвах, но се изсушиха

# 61
  • Мнения: 1 951
  Рачешки кюфтенца

2с.л. нарязан на ситно лук
2с.л. нарязана на ситно целина
 ....
 

Пети, а целината корена ли или листата?

# 62
  • Мнения: 1 777
  Рачешки кюфтенца

2с.л. нарязан на ситно лук
2с.л. нарязана на ситно целина
 ....
 

Пети, а целината корена ли или листата?
Стеблата с листата. Simple Smile

# 63
  • Мнения: 1 951
Жалко  Sad Тъкмо се зарадвах че имам всичко и мога да ги направя. Мерси за отговора  Grinning

# 64
  • Мнения: 1 777
Жалко  Sad Тъкмо се зарадвах че имам всичко и мога да ги направя. Мерси за отговора  Grinning
Може да пропуснеш целината. Simple Smile

# 65
  • Мнения: 1 951
Жалко  Sad Тъкмо се зарадвах че имам всичко и мога да ги направя. Мерси за отговора  Grinning
Може да пропуснеш целината. Simple Smile
Да, ще опитам така, и имам малко сушена целина, ще сложа от нея и ще докладвам за резултата   Grinning

# 66
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
Панирам ги - единия вариант.
Втория- правя коктейл от тях. Майонеза, малко лимонов сок, малко кисело мляко, кисели краставички нарязани на ситно, рулцата, наситнен копър, лук нарязан на много ситно /може чесън/, черен пипер.

# 67
  • Мнения: 1 951
Направих кюфтенцата, много вкусни станаха, но някои малко ми се разпаднаха  Embarassed Следващия път ще гледам да нарежа всичко още по на дребно.

# 68
  • Мнения: 1 906
в един ресторант ми ги сервираха леко запечени на скара - бяха божествени!!!
вкъщи пробвах, но се изсушиха

И аз като ги правих така се изсушиха.
Опитай да ги запечеш на тефлонов тиган. Стават адски вкусни. И само не прави грешката да им слагаш мазнина  Naughty .

# 69
  • Мнения: 1 777
Направих кюфтенцата, много вкусни станаха, но някои малко ми се разпаднаха  Embarassed Следващия път ще гледам да нарежа всичко още по на дребно.
Радвам се ,че са ви харесали. Simple Smile

# 70
  • София
  • Мнения: 11 710
Имам питанка и дано се намери кой да ми отговори.Искам да направя салата от рулца от раци.Мисля да купя от змаразените в Била.Необходима ли е някаква обработка или след като се размразят директно се омесват с останалите продукти?
Благодаря!

# 71
  • Мнения: 2 199
Размразяваш ги и докато приготвяш салатката, ако някой не ги изяде направо ги добавяш към останалите съставки   bouquet

# 72
  • София
  • Мнения: 11 710
Размразяваш ги и докато приготвяш салатката, ако някой не ги изяде направо ги добавяш към останалите съставки   bouquet
Благодаря! Hug

# 73
  • Мнения: 127
в един ресторант ми ги сервираха леко запечени на скара - бяха божествени!!!
вкъщи пробвах, но се изсушиха

И аз като ги правих така се изсушиха.
Опитай да ги запечеш на тефлонов тиган. Стават адски вкусни. И само не прави грешката да им слагаш мазнина  Naughty .

аз ги права на скарата, но ги слагам без да ги размразявам и стават супер. А скарата е добре да се намеже с някаква мазнина - аз мажа с олио

# 74
  • Варна
  • Мнения: 815
Аз ги ям направо така, с лимонов сок и малко червен пипер, мммм. Правя и салата с тях, както и панирани, но нещо май не ме бива много в панировката.

# 75
  • Мнения: 244
Размразяваш ги и докато приготвяш салатката, ако някой не ги изяде направо ги добавяш към останалите съставки   bouquet

Точно така! Преди време продаваха една готова салатка в Била - тяхно производство. Поразгледах съставките й като си я купих и после си я правих у дома. Много е вкусна:
Продуктите са на око и според желанието и вкусовете на фамилията:
- сурими (ролцата от рачета);
- едно бурканче филирани мариновани гъбки (течността им се излива и не се прибавя към салатата);
- едно бурканче кисели краставички - нарязани на ситно (може и по-малко от едно бурканче да се сложи);
- един буркан червена капия - печена, белена - всяка чушка се накъсва на филенца.

Всичко се обърква в по-голяма купа. Салатата може да се яде и така - страхотна е! По-желание може да се подправи с лимонов сок (ама краставичките са си киселки). Може и по желание да се смеси с 1 пакетче майонеза+3 с.л. кисело мляко+ 1 ч.л. дижонска горчица.
Опитай и няма да съжаляваш !
И още една рецепта със сурими:

РOЛЦА ОТ РАЦИ В ЧЕСНОВ СОС
250 г рoлца от раци
1/4 връзка магданоз
2-3 скилидки чесън
1 с. л. студено пресован зехтин
5 г краве масло
1 с. л. лимонов сок

В малък съд с капак на силен огън се слага парчето масло, за да се разтопи заедно със зехтина. Към тях се прибавя ситно нарязаните чесън и магданоз. Разбърквате се няколко пъти, за да поемат от олиото, след което в съда се добавят нарязаните (по дължина на 2, на 3) рулца от раци. Разбърква се и се оставя под капак за 10-20 секунди.
Маха се от огъня и се поръсва с лимонов сок. Гарнира се със зеленчуци на вкус.

и една пица:
ПИЦА СЪС СУРИМИ
500 г тесто
100 г ролца от раци
150 г риба от консерва (в собствен сос, не в мазнина)
200 г доматено пюре
риган
босилек
200 г кашкавал
масло

Тестото се разстила в намаслена тава. Отгоре се нареждат нарязаните на колелца ролца от раци и рибата (без сос). Пицата се слага за малко - колкото да поизсъхне - в предварително загрята фурна, а през това време доматеното пюре се разбърква с подправките. Пицата се залива с пюрето, слага се отново във фурната, докато се позапече. Накрая се поръсва с настъргания кашкавал и отново се запича.

И трите рецепти да превъзходни на вкус, а и от лесни - по-лесни!
Успех !  chef

# 76
  • Мнения: 244
Аз ги ям направо така, с лимонов сок и малко червен пипер, мммм. Правя и салата с тях, както и панирани, но нещо май не ме бива много в панировката.

За панирането на суримито - опитай със сухата готова панировка на Анжел за риба. Стават превъзходни - хрупкавки, златистички и вкуснички - радост и за очите и за устата. Спазвай точно указанията на опаковката и нямаш никакъв проблем с панирането - не се разтича нищо, бързо става и самата панировка е много вкусна.
Аз си я купувам от Калеята и Фантастико.
Успех !

# 77
  • Мнения: 1 655
Аз само салата правя.
250гр пакетче ролца
голяма консерва царевица 680гр
1/2 кутийка майонеза
1/2 буркан кисели краставички
2 с.л. кисело мляко
чер пипер
Всичко омесвам добре и хапваме
Ще пробвам някой път рецептата за панирани

Общи условия

Активация на акаунт