"Искам да попитам"-"Аз ще ти отговоря"

  • 8 739
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
zizi top, мерси за инфото за каперсите!   bouquet

# 61
  • Мнения: 11 607
Хайде и аз тука..Не че имам да питам, ама знае ли човек.....

Е, не знаех какво е това мъфини......

# 62
  • Мнения: 3 216
За каперсите да допьлня,много ги харесвам в пьлнени калмари,сьс сирене  chef Сьщо така подхождат и на карпачото.

# 63
  • Стара Загора
  • Мнения: 526
А какво е хемендекс?  Благодаря предварително за отговорите!
Шунка и яйца- от английски.

Само допълвам:

ham and eggs

# 64
  • Мнения: 15
Към Валя:

Много Благодаря! А и на Вери Joy

Имаш страшен аватар! Laughing

# 65
  • София, Младост 2
  • Мнения: 8 374
Аз имам питане - някой виждал ли е у нас т.нар. silken tofu. Трябва да представлява нещо като меко тофу, което се ползва за сладкиши (вместо масло и вместо извара примерно) и е безсолно. Аз лично съм виждала само тези тип кашкавал.

# 66
  • Мнения: 972
Аз тофу съм виждала в Билата, Пикадили и др. супермаркети, но не съм обръщала внимание какво е като вид, не че му разбирам  Blush

# 67
  • Мнения: 14 499
За каперсите да допьлня,много ги харесвам в пьлнени калмари,сьс сирене  chef Сьщо така подхождат и на карпачото.

и на всички сметанови сосове Peace

# 68
  • Мнения: 5 254
Вчера правих бананов кекс, но леко ме учуди факта, че в рецептата се слага и 1/2 ч.л сол   Rolling Eyes
Някой може ли да ми обясни за какво се слага тя в сладките изделия   newsm78

# 69
  • Мнения: 11 607
За солта знам,че се слага за да се разбият по-добре яйцата...А за по-добро разбиване на белтъци знам,че се слага 1-2 капки лимон......Аз също слагам малко сол като правя кекс.....

# 70
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Вчера правих бананов кекс, ............
Може ли рецептата за този кекс?  Hug

# 71
  • Мнения: 5 254
Аз като разбивам яйцата слагам малко оцет, за солта не бях чувала  Rolling Eyes

t ilieva ще ти я пусна на лични да не разводняваме темата Wink

Последна редакция: вт, 29 май 2007, 15:37 от Radina

# 72
  • Мнения: 11 607
Аз като разбивам яйцата слагам малко оцет, за солта не бях чувала  Rolling Eyes

Аз за оцета пък чувам за първи път......Хубаво нещо е форума......А нещо поне по едно парче кекс за мен и  t_ilieva newsm78 newsm78 newsm78 - от мен ще е солта.....

# 73
  • Мнения: 5 713
Аз белтъци на сняг разбивам винаги като слагам щипка сол. И много е важно съдът да е сух.

# 74
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Radina, мерси!
Мама Цоцоланка, добре че си се сетила и за мен. Благодаря ти!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт