Коледа 2018

  • 99 102
  • 1 162
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
  • Мнения: 10 877
Направих го преди 2 месеца и го прибрах в шкафа на тъмно и студено. Пиша за варения пудинг - колкото повече престоява, толкова по-добър става. Експериментирала съм до 1 1/2 год., ако се съхранява правилно е уникален! Иначе по традиция се приготвя 4-5 седмици преди Коледа.

# 1 156
  • Viena
  • Мнения: 3 582
Супер звучи, по рецепта си го правила?

# 1 157
  • София
  • Мнения: 11 710
Направих го преди 2 месеца и го прибрах в шкафа на тъмно и студено. Пиша за варения пудинг - колкото повече престоява, толкова по-добър става. Експериментирала съм до 1 1/2 год., ако се съхранява правилно е уникален! Иначе по традиция се приготвя 4-5 седмици преди Коледа.
Кой беше, Ванче, този варен пудинг, вече се обърках.

Джемма, дай нова тема, годината почти мина и другата седмица вече ще бъде студено.

# 1 158
# 1 159
  • София
  • Мнения: 11 710
Отивам да чета, мерси?!!!!
Облизах се 100 пъти, ама каква е тази златна пудра захар и съдовете какви са, нещо дълбоки трябва да са..хм

# 1 160
  • София
  • Мнения: 10 877
В големите вериги магазини продават една светлокафява фино смляна, в черни кутии. Форми си купих специално за сладкиша 2 бр. с капаци (метални), но се продават и керамични. Можеш да погледнеш на единия от клиповете как го приготвят.

# 1 161
  • Мнения: 35 971
Моля, някой да пусне нова тема.

# 1 162
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Новата тема:
Коледа 2019

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 08:41 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт