Коледа 2015 - 2

  • 67 463
  • 566
  •   1
Отговори
# 525
  • София
  • Мнения: 11 749
...........................
Кои по точно дантелени, ако питаш за тези на заглавната страница , те се правят на ръка с айсинг.
    Да,тези от заглавната снимка Hug
[/quote]
Приготвяш си айсинг, мисля че се продава и готов в сладкарските къщи, но не съм много убедена, не съм купувала никога, защото нямам много отношение към него, хващаш четка за рисуване или тънък шприц и започваш да извайваш красиви снежинки..... Wink

# 526
  • Милано
  • Мнения: 964
...........................
Кои по точно дантелени, ако питаш за тези на заглавната страница , те се правят на ръка с айсинг.
    Да,тези от заглавната снимка Hug
Приготвяш си айсинг, мисля че се продава и готов в сладкарските къщи, но не съм много убедена, не съм купувала никога, защото нямам много отношение към него, хващаш четка за рисуване или тънък шприц и започваш да извайваш красиви снежинки..... Wink
[/quote]   БлагоДаря ти, Hug

# 527
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
K.Lera,

тези на заглавната страница ми приличат на тези на natalyna. Не очаквай да ги докараш така от първи опит. Wink Тя е невероятен майстор. Понеже тук в Германия Коледата е доста пищен празник и навсякъде е украсено, съм се заглеждала в сладкарските изделия - ами няма такива като нейните - толкова фини, толкова различни и толкова красиви.

Също така техниката е важна... Има тема от 30 страници сигурно за Роял Айсинг в бг мама, има и клипове, подробности от tandoori, тегава работа е. Примерно аз правя добре айсинга, но нямам условия да го задържа дълго време течен, с мократа кърпа не ми се получава, не знам защо. Линийките, колкото и малка дупчица да направя, винаги са ми дебели.... Затова оцветявам обикновено цялата меденка с него, без филигранни детайли. правя го рядко, защото хем е трудоемко, хем не ни харесва особено на вкус.


natalyna
,  bouquet.

# 528
  • Мнения: 444
K.Lera -това е съвсем обикновен тапет .

# 529
  • Мнения: 17
Явно не съм единствената , която вече мисли за Коледа. От началото на Септември проверявам за нова тема, а вие сте се скрили в старата  Grinning Grinning Grinning . Ще ви следя с интерес

# 530
  • Мнения: 2 266
аз също

# 531
  • Мнения: 749
Е аз започнах и със запасите с масло и други щуротийки. Joy А в къщи само коментират : е нали това го имаме , защо ти е още...

# 532
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Ха, и аз чакам "маслените" промоции, но те тук са често. Simple Smile Зареждам 10тина масълца от 250г. от избраната марка.  Whistling Whistling

# 533
  • Sofia
  • Мнения: 4 602
Тази година ще се откажа от фондана като украса за меденките, въпреки че е ефектен.
Мисля да мина само на айсинг - бял и оцветен.

# 534
  • München, Deutschland
  • Мнения: 6 852
Тари, ти ли си го правиш?
Фонданът не ни е вкусен, единственото, което що-годе се приема, е айсинг, но винаги ми става на мехурчета, а и много бързо се втечнява. Уж спазвам всички препоръки на майсторките...
А най-вкусни са ни меденките само с течен шоколад отгоре и по някоя капчица бял, да се размаже. Simple Smile

# 535
  • София
  • Мнения: 975

А най-вкусни са ни меденките само с течен шоколад отгоре и по някоя капчица бял, да се размаже. Simple Smile
Абсолютно! Вкъщи никой не ги яде нито с фондан, нито с айсинг.  Да- много са красиви и ефектни, но и според мен само се разваля вкуса и аромата на иначе чудесните меденки.
Аз разтопявам бял и кафяв шоколад и ги топя или целите, или с  клечка "рисуваме" отгоре с детето.

# 536
  • Мнения: 749
А някой да препоръчва хубав готов фондан за ентусиасти с леви ръце?

# 537
  • Sofia
  • Мнения: 4 602
Аз си поръчвам готов оцветен от онлайн-магазините. Добре е, че има малки разфасовки.

# 538
  • Мнения: 373
Джемма, може ли маргаринът за тортата Наполеон да се замени с краве масло и в какво количество да е? Нали маргаринът е вреден, та затова, ако може да се избегне?

# 539
  • Мнения: 4 097
И аз предпочитам да е с масло, дано да може да се замени.

Общи условия

Активация на акаунт