Изключителното значение на чревната микрофлора за здравето на бебето

  • 11 714
  • 88
  •   1
Отговори
# 30
  • София, България
  • Мнения: 5 597
Пробиотикът Lactobacillus fermentum, използван в преходни формули HiPP Combiotic се открива в кърмата по-често от всяка друга пробиотична култура, използвана понастоящем в преходните формули за кърмачета.

# 31
  • Мнения: 22
Пробиотик – млечо-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко. Кърмата съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури.

# 32
  • Мнения: 1 155
Отговорът е lactobacillus fermentum.

# 33
  • Мнения: 446
Пробиотикът Lactobacillus fermentum е този, който се използва в преходните формули HiPP Combiotic.

# 34
  • Мнения: 653
Lactobacillus fermentum hereditum

# 35
  • Мнения: 836
Пробиотик Lactobacillus fermentum.

# 36
  • Пловдив
  • Мнения: 1 309
Пробиотикът Lactobacillus fermentum е този, който се използва в преходни формули HiPP Combiotic.

# 37
  • Мнения: 1 745
Пробиотикът Lactobacillus fermentum, използван в преходни формули HiPP Combiotic се открива в кърмата по-често от всяка друга пробиотична култура, използвана понастоящем в преходните формули за кърмачета.

# 38
  • Мнения: 595
Пробиотика Lactobacillus fermentum, който се намира в майчината кърма се използва в преходните формули HiPP Combiotic!

# 39
  • Мнения: 470
Пробиотикът Lactobacillus fermentum се използва в преходните формули на HiPP Combiotic и е от изключително значение за чревната микрофлора за здравето на бебетата.

# 40
  • Sofia, Младост 3
  • Мнения: 674
Пробиотикът е Lactobacillus fermentum - използван е в предходни формули HiPP Combiotic и се открива в кърмата по-често от всяка друга пробиотична култура, използвана понастоящем в предходните формули за кърмачета.

# 41
  • Сливен
  • Мнения: 2 786
Пробиотикът Lactobacillus fermentum се използва в преходните формули на HiPP Combiotic и е от изключително значение за чревната микрофлора за здравето на бебетата. Кърмата съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури.

# 42
  • Мнения: 197
Пробиотик – млечо-кисела култура, първоначално изолирана от майчино мляко.

# 43
  • Мнения: 39 341
Пробиотикът Lactobacillus fermentum се използва в преходните формули на HiPP Combiotic и е от изключително значение за чревната микрофлора за здравето на бебетата. Кърмата съдържа разнообразие от естествени пробиотични култури.

# 44
  • Перник
  • Мнения: 2 265
Пробиотикът Lactobacillus fermentum, използван в преходни формули HiPP Combiotic се открива в кърмата по-често от всяка друга пробиотична култура, използвана понастоящем в преходните формули за кърмачета

Общи условия

Активация на акаунт