Пържена цаца

  • 9 246
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
  • Мнения: 10 142
А от кой магазин сте купили "най-хубавата цаца на света"? Много се заинтригувах.

Аз я пържа на клечки и става също страхотна - по 5 рибки на клечка, топнати в брашното от двете страни, нареждам ги върху хартия всичките и после почвам да пържа в тенджера с един пръст олио. Като пусна една петорка, с вилицата леко разделям рибките откъм опашките, така че остават слепени само към главите. Като започна пърженете, първо пускам първите набрашнени - номерът е в това, че вече са поели брашното, не пада излишно брашно в мазнината, а и стават хрупкави.

# 16
  • Мнения: 1 906
Аз ползвам само царевично брашно от най-финното  Peace
Няма слепени и са идеално хрупкави....

# 17
  • Мнения: 18
най хубавата цаца купувам на пазара Иван Вазов

Общи условия

Активация на акаунт