Много хубав кекс!
Привлече ме рецептата и днес го направих, наистина е много хубав, но да попитам - тестото ми стана много гъсто, така ли трябва?, като за питка , разредих го с пр. мляко. Със сигурност съм спазила рецептата с точност, защото имам везна...
И все не мога да намеря "точното" печене на кекс в моята фурна
Стана ми за 30 мин., а спазих и това да е 180C без вентилатор. Леко се надигна и после си остана такъв - 2 пръста. Толкова ли ти става на теб? Тавичката ми е с диаметър 26см.
И отвътре е малко по-влажен заради ябълките, нали?
Изпече се, въпреки, че не се надигна много. Обаче, ако го бях оставила още, щеше да изгори, беше тръгнал вече...
Не мога да разбера - питките досега са ми ставали перфектни, блатовете за торта - също... кекса, бая му, бая му, е не става така, както трябва.. или моята фурна е по-силна, или нещо аз греша
Изяде се, де, оставих малко утре за закуска на голямата.
Пак ще го пробвам, но с вентилатор.