МАШИНА ЗА ХЛЯБ-50-та тема

  • 48 471
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • Мнения: 7 779
от най-голямите по количество - течност и брашно.

от дължината на кой пръст на крака се определя номера на обувките ? ....... майтапчееееее

# 721
  • Мнения: 7 779
иде края на темата. нека този , който ще прави новата да сложи и линк "как се качват снимки".

# 722
  • Мнения: 660
иде края на темата. нека този , който ще прави новата да сложи и линк "как се качват снимки".

Тъкмо щях да питам има ли желаещ да я пусне, или  пак аз да се пробвам? дай лнка за снимките,де...ще се включи в първия пост лесно.  Peace

# 723
  • Sofia
  • Мнения: 1 061
ето го дългоочаквания Simple Smile вместо 3,20 часа за 5,20 часа с отложен старт с нахутената мая.
Повечко време, но резултата е добър. Дъщерята го хареса.

успях да я кача Simple Smile най-сетне

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 18:45 от Ani Ka

# 724
  • София
  • Мнения: 15 486

ето го дългоочаквания Simple Smile вместо 3,20 часа за 5,20 часа с отложен старт с нахутената мая.
Повечко време, но резултата е добър. Дъщерята го хареса.
  Албума трябва да е публичен, иначе нищо не се вижда.

Цитат
Съдържанието в момента не е достъпно
Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница.

# 725
  • Мнения: 7 779
дай лнка за снимките,де...ще се включи в първия пост лесно.  Peace

на .......  hahaha

Как се качват снимки и картинки .

# 726
  • Мнения: 3 410
Бонго, вие в Буркина Фасо сте много невъзпитани, казва се Заповядай, моля

# 727
  • Мнения: 7 779
Бонго, вие в Буркина Фасо сте много невъзпитани, казва се Заповядай, моля
точно това казах ....  но на местен диалект  Laughing

# 728
  • Мнения: 452
Аз вече хапвам от първия си хляб.Използвах рецептата на papi6,получис е страхотно.При ваденето какви техники използвате и колко време го изчаквате да поизтине?Едната ми бъркалка си остана на мястото,а другата бе във хляба.

# 729
  • Мнения: 13 202
Честито първо хлебче!
Извинявай, забравих да пиша, че вадя бъркалките когато започне да нагрява реотана, за да го вадя по-лесно. Някъде около 1,30 минути след началото на програмата. После само го обръщам и излиза много лесно.

# 730
  • Мнения: 7 779
бъркалките се вадят преди последното втасване

# 731
  • Мнения: 452
Благодаря,водата я разделих на две,и другата половина сложих пр.мляко.Коричката ми стана златиста,хрупкава точно по мои вкус.Вече и аз ще знам и ще опитам да вадя бъркалките преди да започне да пече.Като ги няма бъркалките по лесно ли се вади?
Аз не можах много да следя процесите(заради малката)но чувах от време на време ,че спира ,разбърква,пак спира.Кога е последното втасване?Между другото не чух май никакви звукови сигнали.

# 732
  • Мнения: 32
Влизам в темата, защото имам нужда от помощ!
Преди 1 месец ни подариха машина за хляб на Мулинекс. Това е между другото много дългоочакван подарък. Направих първият хляб и много се разочаровах, а слагах всичко както е по рецепта и грамаж. На вкус стана много добре, но на вид ужасен. Не се наду в средата, а потъна надолу. Помагайте! Какво не правя както трябва?

# 733
  • Мнения: 7 779
а слагах всичко както е по рецепта и грамаж. На вкус стана много добре, но на вид ужасен. Не се наду в средата, а потъна надолу. Помагайте! Какво не правя както трябва?
не си следиш тестото и се доверяваш на рецептите.  Laughing

# 734
  • София
  • Мнения: 15 486
 На първа страница ,първи постинг има разни линкове.Между тях е и този,който обяснява много неща. Peace

http://forumbabgmama.blogspot.com/

Общи условия

Активация на акаунт