За бързи въпроси и отговори,за тези,които нещо ги вълнува,но не искат тема

  • 24 088
  • 431
  •   1
Отговори
# 75
  • Мнения: 11 607
Мастерче, благодаря за идеята за варене на картофите с обелките......Имах много опасения за кюфтета, но се получиха идеално. Сложих им малко кашкавал и сирене и станаха супер! Ето доказателство.....

# 76
  • Мнения: 804
Мамо Цоце,добре си си дошла!!!Дано щерката е здравичка вече,а и ти се пази!!!
Кюфтетата ти са станали супер!!!   bouquet

# 77
  • Мнения: 5 001
Аууу,Маме...Много хубави са станали,личи си.... Crazy Crazy Crazy Crazy

# 78
  • UK/София
  • Мнения: 7 681

   Направих голямо количество курабии и трябва да се съхранят дълго време.В тях има доста яйца, в къщата навсякъде е 26 градуса.В хладилник ли трябва да ги държа????

# 79
  • Мнения: 759
Ще правя пиле със сметанов сос и броколи, та се чудих дали ще върви с картофи и под какъв вид да са ?!  newsm78

# 80
  • Мнения: 1 798
Ще правя пиле със сметанов сос и броколи, та се чудих дали ще върви с картофи и под какъв вид да са ?!  newsm78
Според мен най- добре е картофи соте.

# 81
  • Мнения: 5 001
Картофите соте ще "тежат",защото ястието ще е със сметанов сос...
Ако искаш да прибавиш картофи...Избери малки картофчета,обели ги,свари ги и ги сервирай в края на порцията от пиле с броколи и сметанов сос....

# 82
  • Мнения: 759
Да, варени като че ли най-добре  Wink

# 83
  • Мнения: X
Обаче на мен никой не можа да ми помогне с моята панировка от картофени трици и сусам Sad а е толкова хубава, само ако знаех как става ....
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Какви са тия картофени трици?


За панировка с картофени люспи -да,ама картофени трици.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Ми така пишеше на пакета, люспи,трици все тая не е ситно като брашно ами по едричко Simple Smile

# 84
  • Мнения: 655
а бе мами,за първипът ще правя тази вечер панирано филе пангасиус,да ми кажете с каква панировка да го направя  newsm78

# 85
  • София
  • Мнения: 565
тук има много идеи, но ако стигнеш до края на темата , може и да се откажеш от Пангасиуса.

# 86
  • Мнения: 655
Надето Simple Smile ,мерси за бързия отговор,ама негативните неща за сега няма да ги чета,защото много ми се яде риба,а не съм в състояние да се лишавам  Laughing  Laughing  Laughing/все с това се оправдавам май напоследък  Embarassed  Laughing/

# 87
  • Мнения: 27 524
За блат за торта - трябва 1/2 ч.ч брашно и 1/2 ч.ч. нишесте. Но тук таквоз чудо не продават. В такъв случай да сложа 1 ч.ч. брашно ли или колко?

# 88
  • София
  • Мнения: 565
Блонди, а няма ли някакви нишестени кремчета- напр. д-р Йоткер. Те са нишесте с някакъв аромат, или какао. Може да стане интересно.

# 89
  • Мнения: 27 524
Има, но ще правя Захер и искам да си спазя рецептата, че да не стане фал  Confused

Направих голямо количество курабии и трябва да се съхранят дълго време.В тях има доста яйца, в къщата навсякъде е 26 градуса.В хладилник ли трябва да ги държа????

Майка ми съхранява курабиите в метална кутия. За повече от седмица стоят без проблем. На стайна Т°. Яйцата са минали термична обработка. Нали примерно за Великден стоят сварени отвън дни наред, а и всички бисквити, гофрети и подобни с яйца пак са си навън, няма страшно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт