Това е торта фъдж от сайта на Бон апети: http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=meal&id=2378
Борих се със сметаната и шоколадовото тесто като прасе с тиква Уж четох десет пъти за шоколадовото тесто в тортената библиотека и пак нещо не бях доразбрала
Тестото ми стана еластично и хубаво се разточваше, но защо толкова бързо ми се разтапяше в ръцете? Бях си намазала ръцете с олио, но може би трябваше с пудра захар да го ръся Да, ама не обичам после пудрата захар като ми хрупа, пък и сложих при размесването и се страхувах да не прекаля И още един въпрос - аз използвах млечен шоколад, но може би е трябвало да използвам натурален? Това ли е причината да се топи бързо и да ми лепне по ръцете?
И още нещо - четох, че всички фигурки съхнат на стайна температура, а моите рози като се разкашкаха така ги сложих в хладилника и стегнаха, после ги държах в хладилника докато ги сложих на тортата, не посмях въобще да ги държа навън...
Благодаря на всички, които ми дадоха съвети, много сте мили
П.П. Останаха ми продукти от тортата и направих ето това рулце: