Отговори
# 60
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Ааа, ние сме живи още,  а за първи път ползвах кутията за печене преди 4 години. Laughing

# 61
  • Велико Търново
  • Мнения: 13
Аз отново правя Панетонето на Мама Цоцоланка newsm51 само,че тая вечер сложих кубчета сушена папая и орехи отново ,да видим второто как ще стане.Снимки по-късно ако не се изложа newsm53

# 62
  • Мнения: 1 369
 Изглежда страхотно! Това ще се направи в най-скоро време, само че с месене на ръка,нямам машина:((

# 63
  • Мнения: 11 607
Джемма, едно врабче (търсачката) ми каза,че си ползвала брашно тип 350....Да споделиш отзиви?

Момичета, благодаря за хубавите думи. От личен опит само да кажа,че една от тайните на козунаците и панетоне-то е втасването. Въоръжете се с търпение и топлина и няма как да не стане!

# 64
  • Велико Търново
  • Мнения: 13
Ето и снощното изкушение ,стана по-меко и пухкаво и от първото



А това е питка по рецепта на natalina класическа само ,че в квартала нямаше друго брашно освен тип 350 и с негоя правих ,мека и  вкусна !

# 65
  • Мнения: 1 369
 Едно въпросче-при форма 20см диаметър  колко високо става/см/ т.е. колко сантиметра да направя "яката" че хем да не вземе да изтече, хем да стане "шапка".? Предварително благодаря Hug

# 66
  • Мнения: 11 607
KikiNiki поне 13 см. става....... Моето второто стана към 16см., не повече май.....

# 67
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Да, пробвах веднъж брашно тип 350. Ами какво да кажа, не че останах кой зане колко очарована. В смисъл нямаше фрапираща разлика и тип 500 си върши хубава работа. По принцип за козунаци в литературата пише, че е най-добре по-малък тип брашно (450). Ама не се получи чак толквоа възхитителен резултат, че да деля брашното и да търча да купувам различно.

# 68
  • Мнения: 122
Здравейте и от мен, ех мамо Цоце, видя ли твоето име не трябва да отварям темата.  Laughing Откакто видях тази рецепта само за нея мисля, не издържах и я направих. Хубаво панетоне стана, хареса се на домашните.


парче 
Благодаря на мама Цоцоланка за рецептата.   bouquet   bouquet   bouquet

# 69
  • Мнения: 1 369
 И аз не издържах на изкушението и днес го спретнах. Ама големо втасване,ееей, първо един час маята, после един час тестото, после един час преди печене... не прецених времето и се наложи домашните да го допичат Crazy че трябваше да излеза. Но се справиха. Констатирах си няколко грешки, които ще поправя следващия път. Нещо с яката не се справих и се опита да изтече оттам, та подпрях с една шпатулка... И отдолу изгоря...  Но пък е вкусно newsm22
 И аз благодаря за рецептата!

# 70
# 71
  • Мнения: 85
мама цоцоланке страхотна рецепта днес и аз го направих,новътре сложих многооо орехи,ето и снимчици и парченцеедно голямо мерси

# 72
  • Мнения: 3 927
Какво списание Лимит?! Че и безплатно Simple Smile
Това панетоне си го пазя отдавна от сайта на гответе с мен........едно към едно е......

http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%9F&id=474

# 73
  • Мнения: 11 607
Какво списание Лимит?! Че и безплатно Simple Smile
Това панетоне си го пазя отдавна от сайта на гответе с мен........едно към едно е......

http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%9F&id=474



Да, очевадно е същото, + това в списанието имаше сложена първата снимка, която е от сайта. Това е рекламно списание за Велинград, Пазарджик, Пловдив и региона, затова е безплатно, разпространява се по хотели, клубове и пр. Така го намерих и аз - от хотел. Сайта им бе нещо от рода на limit.bz, но когато се прибера в къщи ще видя за по-точно....

# 74
  • Мнения: 3 927
Исках само да покажа още един случай (може би), заради които се вихрят страстите във форума за правата над рецептите.
Мама Ц,  Peace Simple Smile и аз съм му хвърлила окото, ама кой да го направи  Embarassed

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт