Шише в пиле

  • 10 576
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 1 906
Изглежда неустоимо  #Crazy .
(По подобен начин правя и риба)

# 31
  • Мнения: 2 241
Цеце, много ти благодаря за рецептата, снощи правих пиле по този начин и стана перфектно!  bouquet

Друг път само ще сложа половин литър бира вместо 330 мл., защото макар и да ми беше по-малко пилето (1,100 кг.), като че ли можеше и още малко бира да поеме.

Тавата наистина изглеждаше много зле след печенето, въпреки че ползвах такава с незалепващо покритие, но пак после трябваше да положа доста усилия, за да я приведа в приличен вид. Но това е бял кахър. Simple Smile

Естествено, че около 1/3 от бирата се излива още при слагането в тавата, но не е проблем.

Интересно ми стана и за рибата, Инкогнито, обясни, моля те. Simple Smile Simple Smile

# 32
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Изглежда неустоимо  #Crazy .
(По подобен начин правя и риба)

Е как я правиш така рибата?  newsm78
Я обясни по-подробно, моля те, заинтригува ме!  Peace

# 33
  • София
  • Мнения: 614
Цеце, много ти благодаря за рецептата, снощи правих пиле по този начин и стана перфектно!  bouquet

Друг път само ще сложа половин литър бира вместо 330 мл., защото макар и да ми беше по-малко пилето (1,100 кг.), като че ли можеше и още малко бира да поеме.

Тавата наистина изглеждаше много зле след печенето, въпреки че ползвах такава с незалепващо покритие, но пак после трябваше да положа доста усилия, за да я приведа в приличен вид. Но това е бял кахър. Simple Smile

Естествено, че около 1/3 от бирата се излива още при слагането в тавата, но не е проблем.

Интересно ми стана и за рибата, Инкогнито, обясни, моля те. Simple Smile Simple Smile



Котка,  радвам се за добрия разултат. Аз както и да го обяснявам, наистина е по-добре да се направи, за да се види. 


А за тавата - моментът е по-скоро психологически. Аз когато го правих за пръв път, щях да получа удар, като видях тавата и почернялата сол  Joy Но после всичко си се измива и не остава следа. Peace Просто се накисва във вода за известно време и всичко си пада.

И на мен им е интересно за рибата  Thinking

# 34
  • софия
  • Мнения: 25 460
Мисля утре да пробвам. А ако сложим хартия за печене или фолио отдолу на тавата, това дали ще спаси положението с търкането на загорялата тава?

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 07:01 от zvanche

# 35
  • Мнения: 2 774
Как така шишето е хоризонтално положение и не изтича бирата?
Ако се вгледаш в първата снимка ясно се вижда ,че част от бирата се е изляла върху солта.И аз не разбирам, защо толкова  Ви притеснява, че част от бирата ще се излее  Rolling Eyes нали пак ще си остане в тавата.
Smehurko,а дали от самото нагряване на кутийката няма да се отдели неприятна миризма от боите?
Incognito къде изчезна,хвърли ни в смут с тази риба.....умувам умувам но не мога да измисля как може да се направи "риба в шише"  hahaha.
Може би имаш предвид риба в/у море от морска сол и бира ?
Моля сподели  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт