Корона

  • 2 615
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 505
http://lascosillasdemonica.blogspot.com/2008/02/corona-rellena-saladath.html  Ето една рецепта(съ6тото е приготвянето на тестото),но не от тук видях оригиналната.Продължавам да търся.

# 16
  • Мнения: 320
Изглежда супер   bouquet Ще се пробва  Peace

# 17
  • Мнения: 1 505
Изглежда супер   bouquet Ще се пробва  Peace
И като го пробваш да споделиш резултата с нас после.

# 18
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
enamorada, супер изглежда!   bouquet

# 19
  • Мнения: 1 679
Записвам рецептата, изглежда много вкусно!  Peace

# 20
  • Мнения: 48
http://lascosillasdemonica.blogspot.com/2008/02/corona-rellena-saladath.html  Ето една рецепта(съ6тото е приготвянето на тестото),но не от тук видях оригиналната.Продължавам да търся.
Благодаря за линка, има много интересни неща! А това можеш ли да го преведеш? Предварително благодаря  bouquet
http://lascosillasdemonica.blogspot.com/2008/01/uvas-de-la-suerte.html

# 21
  • Мнения: 1 505
Грозде на щастието     
500гр.брашно,75гр.масло,75гр.захар,1 яйце,1 пакет4е мая на прах,1/2 4аша хладко мляко,1/2 лъжи4ка сол,зехтин       
     
Разбъркват се яйцето,захарта и маслото,когато са добре смесени се добавят  млякото и брашното,и последно се добавят солта и маята.Когато имаме еласти4но тесто добавяме 2-3 с.л. зехтин.Откъсват се еднакви по големина топки от тестото,придават им се кръгла форма и ги доближаваме една до друга като грозд.Оставяме да втаса 3 4аса и го намазваме с 1 разбито яйце.Пе4е се на 160 градуса.Когато е ве4е студено го режем по средата.Пълни се с крем(който какъвто иска).

# 22
  • Мнения: 48
Грозде на щастието     
500гр.брашно,75гр.масло,75гр.захар,1 яйце,1 пакет4е мая на прах,1/2 4аша хладко мляко,1/2 лъжи4ка сол,зехтин       
     
Разбъркват се яйцето,захарта и маслото,когато са добре смесени се добавят  млякото и брашното,и последно се добавят солта и маята.Когато имаме еласти4но тесто добавяме 2-3 с.л. зехтин.Откъсват се еднакви по големина топки от тестото,придават им се кръгла форма и ги доближаваме една до друга като грозд.Оставяме да втаса 3 4аса и го намазваме с 1 разбито яйце.Пе4е се на 160 градуса.Когато е ве4е студено го режем по средата.Пълни се с крем(който какъвто иска).
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
много те обичкамммм, като го направя ще почерпя
рр. Топките ги преброих - 15

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 22:31 от Лийра

# 23
  • Мнения: 4 380
Какво значи "зелени подправки"? Ти какви именно сложи? Прясни или сушени?

Интересно защо само на мен ми правят впечатление такива недоуточнения... newsm78

# 24
  • Мнения: 1 679
Ами предполагам, защото едва ли има кой знае какво значение - зелени подправки на вкус. Аз правя подобна пита със спанак и пресен джоджен. Който иска да си слага магданоз, лапад, коприва - каквото му харесва. Аз не бих сложила обелените слънчогледови семки.

# 25
  • Мнения: 1 505
Xenia веднага ти отговарям,нормално е да ти правят впе4атления такива недооту4нения.Аз сложих това което имах в момента(сух магданоз,по-то4но замръзен),но в оригинала на рецептата именно не се ото4ниава какво се слага и аз така съм го написала,за6тото всеки има разли4ен вкус и ако напи6а не6то на друг ниама да му хареса и съм оставила врати4ка за собствения ви вкус.Както аз никога не се придържам към една рецепта на 100 процента,така и предполагам и вие не го правите.Поздрави.

Общи условия

Активация на акаунт