Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 35

  • 38 794
  • 314
  •   1
Отговори
# 270
  • UK
  • Мнения: 1 351
... става ли да си направя от хартия за печене  Embarassed
Виж това. Много добре е обяснено.
http://www.n-vcelari.cz/clanek-medove-perniky.htm

 Спаси ми живота   bouquet издирвам подобна страница от повече от час но без успех   bouquet

# 271
  • Мнения: 8 242
За моя мечо Пух използвах натуралния на Своге и белия на Милка.. Всичко си беше чудесно, не съм имала проблеми. Нищо не ми се е размазвало или втвърдявало  newsm78 Не съм ги разреждала с масло/мляко - боите направо сухи слагах..
Само за контурите ползвах пошче, а вътре оцветявах направо с лъжичка  Crazy

# 272
  • Мнения: 1 965
... Какъв шоколад използва? Аз като сложих боята в шоколада и ми се втвърди и нищо не можах да направя.
На мене пък Милка-та винаги ми лепне и става рядка. Мраааааааазя го тоя бял шоколад. Замислила съм експеримент с течен шоколад, ама кога ли ще е......Знаеш ли, вероятно има значение какви боички ползваме. Моите са прахчета и всички теста ми омекват малко от тях, но много добре оцветяват и не се отказвам. Разтварям ги в 1-2 капки течна есенция вместо във вода. Но този шоколад го записах, и още утре ще си взема. Предстои ми ходене в Кауфланд.....

# 273
  • Мнения: 1 485
[Ванче,/b]аз това съм го гледала,но нали знаеш,че само с гледане не става Wink
Първо нямам такива пособия,второ той едва ли бърка разни мастики и ММФ като нас,
 и трето сигурно работи с тази "гъм пейс" като на Уилтън или нещо друго,предполагам доста еластично.
Явно само ще си ги гледам тези красоти и ще въздишам и ще си мисля"Кога ли ще ги стигнем американците" Joy Joy
Да кажа и аз за шоколада-вече каквото и да правя от него,ще използвам само натуралния на Своге!
А бял-дано не ми се налага да ползвам  #Cussing out
За този течен шоколад се замислям,но не виждам да стегне,освен ако не му се добави нещо.......... newsm78

# 274
  • UK
  • Мнения: 1 351
 Моите розички не стават  Tired явно ми е малко пудрата захар но и нямам в наличност повече. Утре ще продължа, че вече не мога.

# 275
  • Мнения: 7 091
Ванчето, да кажа една клюкина, аз съвсем наскоро се запознах със Скот Уули  Embarassed Simple Smile Няколко пъти си говорих с него по телефона Simple Smile Видях му сайта в Ю-тюб и му писах, а той се оказа разкошен направо! Има златни ръце, а освен това е и страшно земен! Аз въобще не очаквах да ми се обади, обаче се чухме, говорихме си сигурно около 1 час и сега си разменяме е-мейли чат пат. Дано някога като ходя до Ню Йорк да мога да го поканя на кафе да се запознаем и на живо. Обаче както е писала Фиор...само с ръце не става. Той има онлайн магазин, има разкошни неща, направо едно от друго по-хубави, обаче и парите им не са лоши, още повече, че то като се зарибиш както се казва не става с 1-2 Simple Smile. АКо ( дано!) отида на изложението на сватбените торти, мисля, че и той ще ходи, ще се отчета със снимки и репортаж " от мястото на събитието".
Да ви кажа спомням си как преди 7-8 години гледах неговите дизайни и никога и не съм предполагала, че някога ще имам шанса да общувам с този човек!  Той пише и музика между другото.

Фиор, между другото той наистина работи с гъм пейст цветята ( но не на Уилтън, той е гаден, сам си го прави).

Айде стига съм спамила Simple Smile


Само исках да похваля всички за страшните торти, които сте направили!  Hug


# 276
  • Мнения: 1 491
......Знаеш ли, вероятно има значение какви боички ползваме. Моите са прахчета и всички теста ми омекват малко от тях, но много добре оцветяват и не се отказвам. Разтварям ги в 1-2 капки течна есенция вместо във вода. Но този шоколад го записах, и още утре ще си взема. Предстои ми ходене в Кауфланд.....

Ванче, аз като абсолютен новобранец в тортоправенето (от около 7-8 месеца да речем) всичко каквото имам (с дребни изключения) е закупувано от Кадемлията  Mr. Green Така че и боичките ми са от там - течни, виж сега като мина Вликден се запасих и с малко прахообразни, но си ползвам предимно течните...

# 277
  • Мнения: 451
Здравейте момичета!

Следя ви от време на време и очите ми остават по красивите ви творения   bouquet

По принцип ми се отдават тортите но отдавна не съм правила нищо(че с тези кг все се ограничавам  ooooh!)

След месец малката ще стане на 2г и искам аз да и направя тортата , но искам малко съвети от вас за да мога да направя една пробна  newsm78

Искам да я направя като калинка ,но незнам със какъв блат,крем и какво покритие да бъде  newsm78
Мислех за еклерова отгоре със фондан ,но искам и вашето професионално мнение  Hug

И също така в София от къде мога да си купя боички за сладки ?

Благодаря ви предварително   bouquet

# 278
  • София
  • Мнения: 2 658
Бъни, badem, barsela, violetblue, stasi76, благодаря ви за пожеланията  Hug Малката отдавна проходи, но по една или друга причина отлагахме прощапулника. Тази Династия е наистина супер. В началото малко се притесних, че кремчетата станаха много гъсти, особено като ги извадих от хладилника, с нож да ги режеш. Но като престоя на масата, станаха страхотни  Peace.

# 279
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
Момичета, ето една много измъчена торта от мен. За капак и свястна снимка не мога да направя, защото навън е ужасно мрачно  Sad







Другата беше плодова с бишкоти отстрани, но не успях да я снимам Sad

# 280
  • Мнения: 668
Здравейте пак!
Връщам се от боледуване на малката и едвам смогвам да ви изчета и да се нарадвам на красотите които сте направили! Поименно не мога да изброя защото са толкова много произведенията, че положително ще изпусна някого, а не искам.  Simple Smile
Сега съм се приготвила да правя торта за 6-ти, тогава моят брат има рожден ден и искам да му направя нещо домашно приготвено. Той милия най-обичаше мама да му направи домашната "Лимонова торта", но се чудя дали да не го изненадам с нещо по-различно?!? Ще помисля малко и ще реша.
Удоволствие е да ви чета тортаджийки, страхотни сте.   bouquet

# 281
  • Мнения: 9 793
Страхотни сте, момичета. Докато успея да се включа и сте на 15 стр. Вчера правих ягодово парфе с два тънки блата от Тортата на регента. Стана страхотно, но не остана време за снимка.

# 282
  • Мнения: 1 491
Пепи, както винаги тортата ти е уникално страхотна   smile3501
Динозаврите са като истински! Невероятни! Възхищавам се на таланта ти да моделираш   bouquet  bouquet  bouquet

# 283
  • София
  • Мнения: 618
Пепи тортата естествено е страхотна, то и няма как да не е   bouquet Ама защо измъчена newsm78

# 284
  • София
  • Мнения: 618
Пепи тортата естествено е страхотна, то и няма как да не е   bouquet Ама защо измъчена newsm78

Общи условия

Активация на акаунт