Много лесен и вкусен орехов пай

  • 14 461
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 2 100
   Мисля,че авторката неслучайно е написала точния грамаж на брашното,за което й благодаря!  bouquet
   Често в рецептите  пише "брашно за меко тесто" или подобни,което е доста разтегливо и някой път объркващо.......
   При мен този пай се получава,като по-мека бисквита в средата и по-хрупкава по краищата!
   100 пъти вече го направих,и пак ще правя. Laughing

Проблема беше, че тавичката ми беше по голяма и трябваше да увелича продуктите и тя стана една...А и се получаваха дупки при разстилането. Това не променя факта, че е станало вкусно. И за да не правя грешки пак при тавичка от 31см какво трябва да е количеството на продуктите?

# 61
  • Мнения: 100
Много обичам орехов пай, но винаги съм си мислела,че се прави трудно и отнема много време, но май не било така.
Рецептата ти е чудесна, записвам си я и при първа удобна възможност ще я направя.
Мерси   bouquet

# 62
  • Мнения: 1 799
Цеце, ти и една вода в чаша да сипеш. пак изглежда вкусно   bouquet
Това си е майсторлък. Страхотно поднесени рецепти. Пълнят окото.

# 63
  • София
  • Мнения: 114
 Цецето, страхотна рецепта!Много обичам всякакви вкусотии с орехи и ядки...и за това ще се пробва обезателно!!!       bouquet

# 64
  • Мнения: 7 418
  Laughing
 Този път го направих със свинска мас (случайно имах точното количество),отново стана много хубаво: по-хрупкаво,обаче, и доста по-тежко,заради маста.

# 65
  • Мнения: 160
Джиджа,моята тавичка също е 31 см. и с това количество продукти,което е дала Цецето си става страхотно  Peace  утре сутрин пак ще правя,много вкусно бе,ммммммм  Grinning
Alexandra ,аз първо запичам само с орехите и когато е почти готов го вадя и мажа с мед и връщам във фурната да се допече  Peace

# 66
  • Мнения: 6
mnogo hubavo izglejda i vkusno.sega otivam da go napravq tozi pai!!!  chef

Общи условия

Активация на акаунт