Руло от парено тесто - чудесно предястие.

  • 13 454
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • На небето
  • Мнения: 5 530
Eстел, благодаря. Аз сладки съм правила, но кремчето го пълня с шприц, не режа капачета.

И аз до сега съм пълнила така, но смятам да опитам с капаче (ако не се разпадне  Thinking )

# 31
  • Мнения: 674
Направих го рулото! Grinning Няма много вид, ама не изчаках да стегне хубаво в хладилника. Blush Зор да го опитам!
Много е вкусно, благодарско!  bouquet

http://images22.snimka.bg/004606018.jpg

# 32
  • На небето
  • Мнения: 5 530
Ето поничките от перено тесто които правя:

# 33
  • Мнения: 809
Айде беж към кухнята, че направо ми потекоха лигите.

# 34
  • Мнения: 121
elina_king smile3501 рулото ти изглежда прекрасно а за вкуса не се и съмнявам  Simple Smile

# 35
  • Мнения: 2 755
Реших да го направя защото ще имаме гости  -  около 10 души. Но да питам става ли да се приготви от предния ден? Или трябва да е прясно? С прясната краставица не е ли особен вкуса, с кисела става ли?

# 36
  • Мнения: 5 001
Реших да го направя защото ще имаме гости  -  около 10 души. Но да питам става ли да се приготви от предния ден? Или трябва да е прясно? С прясната краставица не е ли особен вкуса, с кисела става ли?
С прясна го направи няма странен вкус,а точната дума е СВЕЖ ВКУС. На мен лично ми харесва да е отлежало 1-2 часа.На другия ден беше поомекнало....

# 37
  • Мнения: 121
Реших да го направя защото ще имаме гости  -  около 10 души. Но да питам става ли да се приготви от предния ден? Или трябва да е прясно? С прясната краставица не е ли особен вкуса, с кисела става ли?

Няма никакъв проблем да се направи от предния ден, аз така правя когато очакваме гости. На мен лично рулото ми харесва повече когато престои по-дълго. Успех и кажи дали се е харесало.  Simple Smile

# 38
  • Мнения: 2 755
Ще кажа. Grinning Много благодаря, че ми отговаряте, но имам още едно въпросче: Дали става да изпека тестото в тавата, която върви с фурната, или идва голяма? Фурната ми е обикновена, на гояма печка

# 39
  • Мнения: 121
За стандартната тава на фурната ще е по-добре да направиш доза и половина  от пареното тесто, така ще стане идеална дебелината. Успех! Simple Smile

# 40
  • Мнения: 2 755
Рулото е върхът.   Благодаря за рецептата. smile3525 Изядоха го с кеф, и коментара беше, че 2 кръгчета от него на ресторант ще струват поне 5лв. Гостите ми се изнедадаха, че такова нещо може да се направи в къщи.

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 22:35 от acer

# 41
  • Мнения: 121
Ооо  Simple Smile радвам се че ви е харесало.   bouquet

# 42
  • Мнения: 7 418
  За първи път виждам да се прави руло от еклерово тесто.Идеята е чудесна!Непременно и аз ще пробвам да го направя! Grinning

# 43
  • Мнения: 5 001
Идват празници.......
Побут..... Joy

# 44
  • Мнения: 121
Идват празници.......
Побут..... Joy

Аз го правя и за Коледа и за Нова година.  Simple Smile Върви с всякакво пиене.  Joy
TheNMaster  Hug

Общи условия

Активация на акаунт