Пълнен Крем карамел

  • 31 661
  • 193
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 4 435
Здравейте на всички.Много се радвам че решихте да пробвате рецептата,но още повече се радвам че ви е харесала.Виждам от снимките че сте се справили страхотно. Simple Smile

# 46
  • варна
  • Мнения: 1 830
О, в къщи тази рецепта и на почит.Всички много я харесват.Благодаря, че ме подсети ,ще я направя тези дни  bouquet

# 47
  • Мнения: 1 526
Много интересно! Ние днес тамън изядохме класическия.
А колко време печете, нали по принцип крем карамела се пече дълго?

# 48
  • Мнения: 4 435
Много интересно! Ние днес тамън изядохме класическия.
А колко време печете, нали по принцип крем карамела се пече дълго?


Понеже всеки път го правя на различна температура в зависимост от това колко време имам(правила съм го от 160C до 300C,винаги си е супер и без шупли),като вземе да става златист си го боцкам с клечки за зъби и според тях преценям,ако клечката е чиста значи е готово.

# 49
  • Мнения: 3 622
Много интересно! Ние днес тамън изядохме класическия.
А колко време печете, нали по принцип крем карамела се пече дълго?

Вчера като го правих го пекох на 160 градуса 55 минути

# 50
  • Мнения: 116
О, тази торта е любима на всички в къщи. Много бърза и лесна за приготвяне и многоооо вкусна. Мама ме научи да я правя. Сега се подсещам, тия дни да я приготвя и да поканя мама на гости. Hug

# 51
  • Мнения: 6 017
Интересна рецепта, благодаря на авторката....в скоро време ще я пробвам, засега ще отиде в тефтера.

# 52
  • Мнения: 4 435
Интересна рецепта, благодаря на авторката....в скоро време ще я пробвам, засега ще отиде в тефтера.


И после чакам отзивите да знаеш. Simple Smile

# 53
  • София
  • Мнения: 1 951
Моят мъж се примоли да му го направя пак.

# 54
  • Мнения: 4 435
Е браво.Много се радвам.И този път ли с козуначе?Хайде дай с кроасанчета този път.

# 55
  • София
  • Мнения: 1 951
Тц ,нито кроасани,нито козунак имам вкъщи.Днес купих бутер тесто,но на килограм ,от една баничарница.С него няма да се получи,а вече съм много уморена да ходя навън.И утре е ден.

# 56
  • Мнения: 4 435
Този път мъжо ще почака. Simple Smile

# 57
  • София /Абсурдистан
  • Мнения: 11 695
Подсетихте ме, утре ще го забъркам.
С цели кроасанчета ли го правите, или ги нарязвате на филийки?

# 58
  • София
  • Мнения: 3 679
Тази рецепта е страшна- знам я от години
Видоизменила съм я така:
В чашки за крем-карамел слагам или по 2 малки кроасанчета или парче козунак или от голям кроасан
Така се получава индивидуална порция - супер е за сервиране ,а ако се украси и със сметана-ммммм-домакинята ще обере овациите
Peace

# 59
  • Мнения: 4 435
Подсетихте ме, утре ще го забъркам.
С цели кроасанчета ли го правите, или ги нарязвате на филийки?


С цели мила и ги лепиш за карамелизираната захар.

Общи условия

Активация на акаунт