Видовете ориз - бял, кафяв, червен, черен...

  • 5 106
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 5 713
Във Варна и в Пикадили има и в Бурлекс-а / дори в малкия на Владислав продаваха /.

# 16
  • Мнения: 3 647
Във Варна и в Пикадили има и в Бурлекс-а / дори в малкия на Владислав продаваха /.
във Варна в Пикадили Няма  Sick прегледах сигурно 100 пъти рафтовете им
ще проверя  в  Бърлекса и Владислав
  bouquet

# 17
  • Мнения: 3 647
Във Варна и в Пикадили има и в Бурлекс-а / дори в малкия на Владислав продаваха /.
във Варна в Пикадили Няма  Sick прегледах сигурно 100 пъти рафтовете им
ще проверя  в  Бърлекса и Владислав

# 18
  • Русе
  • Мнения: 99
Аз готвя предимно с кафяв.По изключение бял,когато не мога да намеря кафяв.Наистина вари се по-дълго от белия,но пък ни е по вкусен.Аз го варя около час.За съжаление не става за фурна.Пробвах веднъж и се оказа че не става за ядене в този си вид.

# 19
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Аз готвя предимно с кафяв.По изключение бял,когато не мога да намеря кафяв.Наистина вари се по-дълго от белия,но пък ни е по вкусен.Аз го варя около час.За съжаление не става за фурна.Пробвах веднъж и се оказа че не става за ядене в този си вид.
Аз пък кафявия го готвя само на фурна - слагам вода 1:4 и пускам на 220 градуса. За около час е готов и си е супер - има си неговия неповторим орехов вкус.

# 20
  • Мнения: 5 255

А от другите споменати  опитвали ли сте  Thinking


Основно ползваме такъв ориз .
За този бях пускала тема много вкусен Peace

# 21
Момичета, я кажете някоя рецепта за кафевия ориз, че бебо е на диетка. Grinning

# 22
  • Мнения: 2 011
Кафевия знам че се накисва предварително,но нещо не ми се нрави..
Минах на бланширан,мъжо само такъв иска,че зърната стоят разделени

# 23
  • София
  • Мнения: 676
Аз по-често готвя кафяв ориз. Правя го в тава, печен, без да го накисвам. Пека го по-дълго, но не се разкашква като белия и ми е по-вкусен, макар че аз по принцип ориз не ям. На бебката също правя каша от такъв ориз!
 

# 24
  • Den Haag
  • Мнения: 1 849

А от другите споменати  опитвали ли сте  Thinking


Основно ползваме такъв ориз .
За този бях пускала тема много вкусен Peace
На опаковките  пише ли някоя рецепта?

# 25
  • Мнения: 2 757
До сега дори не бях чувала за толкова цветове ориз. И по суперите не съм виждала, нито по ресторантите. Стана ми любопитно. Иначе в нашето семейство се предпочита Йасмин и Басмати. Бланширан не се долюбва  Peace

# 26
  • Мнения: 5 255
.......На опаковките  пише ли някоя рецепта?

- кутията отзад. През Гугъл също се намират рецепти - на френски, италиански и т.н.

# 27
  • Den Haag
  • Мнения: 1 849
.......На опаковките  пише ли някоя рецепта?

- кутията отзад. През Гугъл също се намират рецепти - на френски, италиански и т.н.

ТеНкЮююююююю  Grinning

# 28
  • Мнения: 2 159
Аз цветни не купувам.
Купувам само бланширан, защото само такъв се предпочита в къщи.
и аз много съм доволна, защото никога не ми се е слепвал Peace

# 29
  • Мнения: 3 647
намерих два вида кафяв
днес правих с гъби
иделано стана
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт