"Пилешка фантазия" в гювеч!

  • 110 183
  • 157
  •   2
Отговори
# 135
  • София
  • Мнения: 1 775
А, какви бульони слагате? Може ли с вегета?  Rolling Eyes
Аз съм я правила и с Вегета- става, но внимавай със соленото.

# 136
  • Мнения: 7 605
Лео, таzи фантаzия сигурно Ще я сънувам  Crazy  4удесно иzглежда   bouquet

Имам оба4е въпрос, какъв е грамажа на това сирене?  newsm78  Тук няма да намеря на таzи марка  Wink  но да zнам колко гр ми трябват  Wink

И zа бульона не раzбрах то4но Embarassed  ...zна4и слагаШ истантните куб4ета в суров вид, така ли?  Thinking

Предварително ти благодаря zа отговора   bouquet

# 137
  • Мнения: 7 474
Имам оба4е въпрос, какъв е грамажа на това сирене?  newsm78  Тук няма да намеря на таzи марка  Wink  но да zнам колко гр ми трябват  Wink

И zа бульона не раzбрах то4но Embarassed  ...zна4и слагаШ истантните куб4ета в суров вид, така ли?  Thinking


 Thinking Не помня точно колко е като грамаж, но мисля, че е около 400гр. не повече Rolling Eyes
Някой, ако има в момента да каже Hug

А кубчето го разтривам с пръсти и така, но може и Вегета или само сол просто за вкус Peace

# 138
  • Мнения: 22 867

Ето за Жоси  малко инфо, 250 гр, е опаковката.

Мисля, че всяко топено сирене ще стане. Правила съм го и с Бор чвор, пак си беше разкошна "фантазията".

# 139
  • Мнения: 7 605
Лео, Лабрекс, много ви благодаря zа отговорите  Hug

# 140
  • Мнения: 674
Съвсем скоро ще пробвам фантазия 1! Hug

# 141
  • Мнения: 139
Отскоро имаме гювеч и готвим всякакви фантазии...
Единственото, което ме притеснява в рецептата за Фантазия 1 е, че пише да включим на максимална мощност печката. Аз знам, че когато се готви в гювеч, се готви на бавен огън, за да не се пукне гърнето...Не е ли така?  newsm78

# 142
  • Мнения: 7 474

Единственото, което ме притеснява в рецептата за Фантазия 1 е, че пише да включим на максимална мощност печката. Аз знам, че когато се готви в гювеч, се готви на бавен огън, за да не се пукне гърнето...Не е ли така?  newsm78

Само докато кипне, после веднага се намалява, не ми се е пукал досега  Rolling Eyes, а си го слагаш в студена фурна.
Няма да е проблем да си го направиш както си процедираш по принцип, за да не се притесняваш, пак ще стане  Hug

# 143
  • Мнения: 1 187
L е о   поздравявам те за страхотните рецепти. Не спирам да те хваля наред и който я е опитал твоята фантазия е останал очарован. Великолепна е  Heart Eyes

# 144
  • Мнения: 7 474
gabarche    Blush благодаря ти от сърце  Hug

# 145
  • Мнения: 6
бражо Лео стграхотен си! newsm10 вси4ките ти рецепти са страхотни.обогавам маге които могат да готвят newsm74 baloni

# 146
  • Мнения: 7 605
обогавам маге които могат да готвят newsm74 baloni

 newsm78

По темата, и аz я направих, но и при мен стана много воднисто  Thinking  и с тукаШното сирене неЩо не стана както трябва, жалко  Sad

# 147
  • Мнения: 7 474


По темата, и аz я направих, но и при мен стана много воднисто  Thinking  и с тукаШното сирене неЩо не стана както трябва, жалко  Sad

Трябваше да го оставеш отворено да повре малко, щом е станало воднисто  Rolling Eyes
А сиренето наистина е от значение, то придава вкуса  Crazy



mucari
  не съм мъж, поне засега  Mr. Green

# 148
  • Мнения: 674
Фантазията е просто супер! Даже и малката си похапна (без гъбите, де). Забравих да снимам, че веднага я почнахме! Laughing

# 149
  • Мнения: 1 975
Ще я направя при първа възможност, но май ще е със свинско newsm78 А и да питам дали ще стане в огнеупорна тенджера, че нямам гювеч Embarassed Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт