Как се пържи риба?

  • 11 273
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 804
Дидик , добра идея и аз ще пробвам ! Peace

Тук не съм купувала шаран , но майка на времето го пържеше в добре нагорещено олио , като предварително рибата я оваля в посолено брашно .
Заливат я със счукан чесън и оцет .

Аз правя по друг начин рибата !
Та нарязвам на ситно магданоз и чесън , към тях добавям сол , кимион , лимонов сок и малко зафран .
Ако е повече рибата намазвам я със соса я оставям поне за час да поеме от салсата добре , после я пържа като я овалвам само в брашно .

# 16
  • Мнения: 472
и 1 съвет от мен-  Току що изпържената риба я сложете върху вестник , така излишната мазнина се поема от него (вестника ) !

# 17
  • Мнения: 5 462
Абе момичета, как слагате храна върху вестници ??? newsm78
Доста нехигиенично ми изглежда ?Няма ли по цивилозовани начини да се пържи риба ?Като чета вестник ръцете ми стават черни и не мога да си представя да увивам или покривам каквато и да е храна с него..нищо лично ама това си е моето мнение ...

# 18
  • София
  • Мнения: 472
За отцеждане на мазнина от всякакви пържени неща ползвайте домакинска хартия от широките рола. Много попива и е хигиенично.

# 19
  • Мнения: 472
уффф , да бе ама каква съм заспа , моля за извинение разбира се ,че може и върху домакинска хартия , но когато нямам слагам на вестник .Честно казано досега не се бях замислила , че вестника може да пусне нещо от мастилото ,ама то всичко немога да преценя .
 Благодаря предварително !  chef

Общи условия

Активация на акаунт