Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 10 724
  • 570
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia, Младост 3
  • Мнения: 674
Бих изпробвала тази рецепта : https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Готвим един или два пъти седмично пилешко вкъщи.
Ако ми остане месо импровизирам: върху пица, в гювече, в салата Цезар Simple Smile

# 61
  • Мнения: 2 653
С удоволствие бих пробвала тази рецепта:.    https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
В къщи постоянно се яде пилешко месо. Цяло пиле приготвям най-често на сол, с картофи или пълнено с ориз и гъби.

# 62
  • Мнения: 2 966
Бих пробвала тази рецепта https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi В къщи се яде пиле един път седмично. Или го пека цяло, или правя супа от фенера и крилата, а другото използвам за ястия с ориз, картофи, зелен фасул. Често използвам бялото месо за салата на майонезена основа.

# 63
  • Мнения: 669
https://www.gradus.bg/recepta/klasichesko-przheno-pileshko
Готвим поне два пъти седмично по нещо пилешко.
Цяло пиле разделяме и правим пиле с ориз и пилешка супа или пиле фрикасе.

# 64
  • Мнения: 477
https://www.gradus.bg/recepta/pile-na-gril-s-domashen-chips Моето семейство консумира много пилешко месо , , ядем го сигурно през ден.Обичам да е на хапки или на малки бон филенца.

# 65
  • Горна Оряховица
  • Мнения: 1 788
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

поне 2 пъти седмично
печено пиле-пилешка супа

# 66
  • Мнения: 858
Това е рецептата, която избирам:
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Печеното пиле винаги върви при нас. Минимум веднъж в седмицата хапваме пилешко. А цялото пиле бих раздели и използвала за:
- пилешка супа
- печени бутчета с гарнитура
- нудли с пилешко месо и тропик микс
Правили сме го, когато е на промоция, така че имаме опит Simple Smile

# 67
  • Мнения: 540
Това е любимата ми рецепта: https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi.
Поне веднъж в седмицата ядем цяло пиле, като го изпичам на фурна с картофки, почти както е рецептата или от бялото месо приготвям супа, а от останалата част правя пиле с ориз.   

# 68
  • Мнения: 523
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi - ето това е рецептата която ще изпробвам още утре. Страхотна комбинация - пиле и картофки.
В нашия дом пилешкото присъства няколко пъти седмично- 3 или 4 пъти. Предпочитам да купя цяло пиле и да го сготвя на няколко пъти. Бялото месо на грил тигана или със сметана,  броколи и сирена. Крилата и копанчетата печени в плик с картофки. Плешките на манджичка.  А костите сварявам с месото по тях , обезкостявам и става страхотна супа

# 69
  • Мнения: 2 688
Бих избрала тази рецепта за цяло пиле: https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Обикновено точно така приготвяме цяло пиле - с печени картофки и моркови в тавата. С каквото остане от месото приготвям пилешка супа със зеленчуци.

# 70
  • София
  • Мнения: 10 964
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-kartofi - тази рецепта ми изглежда добре.

Пилешко месо ядем 1-2 пъти в седмицата. Когато купим цяло пиле, от бялото месо правим супа или салата, а бутчетата и крилцата запичаме с картофи или ориз.

# 71
  • Мнения: 160
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi.   
Това е рецептата,която ми допада и ,която бих направила с удоволствие и ще се хареса на семейството ми.
Пилешко месо ядем два пъти седмично под всякакви варианти . От цяло пиле мога да направя две или три ястия ( с ориз, с картофи, кавърма) и супа задължително.

# 72
  • Мнения: 1 472
https://www.gradus.bg/recepta/limonovo-pile-s-romarin-i-brokoli
Това бих сготвила.
Ядем главно пилешко месо. Цяло пиле обикновено пека с картофки к бира във фурната. Бялото месце не се изяжда, за това правя каша на щерката от него 😊

# 73
  • Пазарджик
  • Мнения: 1 409
https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

От цяло пиле правя няколко любими ястия-гърдите ги правя на хапки,бутчета и крилцата с картофки или ориз,а остатъка на супа или булюн.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт