Не е случайно, че вече повече от 25 г. "Градус" присъства на нашата трапеза и е част от всички специални моменти и празници. Това е възможно благодарение на изграденото доверие и лоялните потребители. Всяко пиле "Градус" се произвежда в напълно затворен цикъл. Какво означава това? Ние притежаваме собствени: фуражен завод, люпилня, ферми за родителски стада, ферми за угояване на бройлери и предприятие за преработка на птиче месо. Това осигурява безкомпромисно спазване на високите стандарти, за да можем да сме сигурни, че храната у дома е винаги свежа и качествена.
С малко въображение и любимото цяло пиле "Градус" можем да приготвим не една, а няколко рецепти. По този начин не само спестяваме от месечния бюджет, но и изхвърляме много по-малко храна. Избирайки цяло пиле, можем да сме сигурни, че всеки у дома ще може да похапне любимото си нещо, било то крехка пържола, хрупкаво крилце или ароматна супа, а идеите за ястия никога няма да се изчерпят. Освен всичко останало, това може и да ни спести време в забързаното всекидневие – отделяйки неделния следобед за приготвяне на няколко ястия от едно пиле, осигуряваме вкусна домашна храна за през седмицата, която само трябва да извадим от хладилника.
Освен с продукти с доказан произход и качество, имаме нужда и от доза вдъхновение, преди да запретнем ръкави пред печката. За да ви улесним в това начинание, ще ви представим в темата някои от най-новите ни и вкусни рецепти.
Ето и някои от тях:
Печено пиле с чушки, чесън и билки
Рап с пиле, печена чушка и крем сирене
Грил сандвич с пиле, чедър и спанак
Печено пиле с лимон, чесън и пресни картофи
Пролетна салата с пиле и бекон
Запечено пиле с гъби и спанак
Пиле на грил с домашен чипс
Гръцки сандвич с пиле и тиквички
Ризото с пиле и гриловани аспержи
Включете се в кулинарното предизвикателство!
Вземете участие в темата, като споделите отговорите на нашите въпроси, които ще ви задаваме в продължение на три седмици. Всяка седмица ще теглим по трима печеливши, които ще получат книга с рецепти на "Бон Апети".
А ето и нашите въпроси за първата седмица:
Разгледайте сайта ни и споделете линк към рецептата за ястие с цяло пиле "Градус", която бихте приготвили у дома.
Колко често на трапезата ви присъства пилешко месо и как използвате цяло пиле за няколко ястия?
Може да публикувате отговорите си до 22 септември 2019 г.
На 24 септември ще изтеглим първите трима късметлии. Този етап е приключил.
Вторият ни въпрос за участие в активацията е:
Как най-често приготвяте пилешко месо от цяло пиле: варено, печено или пържено?
Може да публикувате отговорите си до 29 септември 2019 г.
На 30 септември ще изтеглим следващите трима късметлии. Този етап е приключил.
Последният ни въпрос за участие в активацията е:
Използвате ли марината, когато приготвяте цяло печено пиле? Каква е любимата ви рецепта за нея?
Може да публикувате отговорите си до 6 октомври 2019 г.
На 7 октомври ще изтеглим финалните трима печеливши.
Моля, запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.