Вкусното ястие започва с "Градус"

  • 10 713
  • 570
  •   1
Отговори
# 150
  • Мнения: 376
Харесва ми тази рецепта- по класичка и харесвана и от деца- https://www.gradus.bg/recepta/sochno-pecheno-pile

Много често правим пилешка супа или пиле с ориз, т.е хапваме пиле:)

# 151
  • Варна, Пловдив
  • Мнения: 1 081
Разгледайте сайта ни и споделете линк към рецептата за ястие с цяло пиле "Градус", която бихте приготвили у дома.

http://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi Това е рецептата, която с малки изменения се доближава до тази която периодично приготвям.

Колко често на трапезата ви присъства пилешко месо и как използвате цяло пиле за няколко ястия?

Доста често ядем пилешко, предпочитам го пред другите меса, защото е по-крехко. Цяло пиле купувам по-рядко, но когато купя най-често го обезкостявам за пържоли на грил или фурна, другото го сварявам за пилешка супа или яхния, пиле с ориз -  според желанието на семейството.

# 152
  • Мнения: 151
Почти пет дни от седмицата ядем пилешко, най-често от Градус, но отдавна не съм готвила с нахут и това ястие много ми хареса. https://www.gradus.bg/recepta/pileshka-yahniya-s-nahut-i-spanak  Децата винаги искат месце, а пилешкото е по-крехко, нежно и сочно. Дори на заведение, винаги си поръчваме нещо сготвено с пилешко.
Цялото пиле пека във фурната или варя за създърма. Когато го нарежа ... бутчетата и крилцата използвам за готвене, филето пека или готвя със сос, а фенера и остатъка варя на супа. Нищо не се похабява ...кокълчетата събирам за кучето Simple Smile

# 153
  • Мнения: 2 516
Това определено е по нашия вкус:
http://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Ядем пилешко поне веднъж седмично. Често имаме цяло пиле(домашно), което разфасоваме и замразяваме - бутчета, гърди, за супа.

# 154
  • русе
  • Мнения: 1 317
https://www.gradus.bg/recepta/klasichesko-przheno-pileshko
Обожаваме пилешко месо ,особено крилца с всички възможни добавки(бира,мед,кола).

# 155
  • Монтана
  • Мнения: 694
Бих пробвала тази рецепта:.    https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
Вкъщи поне два пъти седмично се готви с пилешко месо. Цяло пиле приготвям най-често  пълнено с ориз и гъби.

# 156
  • Мнения: 4 575
Това бих сготвила https://www.gradus.bg/recepta/ovcharski-pay-s-pileshka-kayma.
В къщи се яде пиле всяка седмица. Цяло пиле се приготвя задължително на супа, останалото- филета и бутчета на пиле фрикасе или пиле с картофи/ориз.

# 157
  • Мнения: 409
Харесах си тази рецепта и ще влезе в менюто ни за тази вечер:  https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
У дома често ядем пилешко - цяло пиле  най-често готвим със сол, с картофи и подходящи подправки Simple Smile

# 158
  • София
  • Мнения: 271
http://gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-chushki-chesn-i-bilki#! Тази рецепта смятам да приготвя. Пилешко редовно се готви у дома, а от едно пиле могат да се приготвят минимум 3 ястия.Супа, каша с бялото месо и пилешките бутчета със зеленчуци.

# 159
  • Мнения: 163
Бих приготвила тази рецепта https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Редовно присъства пилешко на масата ни, особенно сега когато съм бременна не мога да ям друго месо освен пилешко. От 1 цяло пиле мога да направя от бутчетата и крилцата пиле с картофи и подправки в торбичка на фурна, става великолепно, също така от бялото месо мога да спретна пиле беарнез върху канапе от картофи соте изключително вкусно ястие, а защо не и паста с пилешко филе и зеленчуци.

# 160
  • Мнения: X
https://www.gradus.bg/recepta/pikantna-pileshka-supa-s-magdanoz
Готвим всяка седмица пилешко.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 15:38 от Анонимен

# 161
  • Мнения: X
https://www.gradus.bg/recepta/pile-s-oriz
Много често готвим пилешко.

# 162
# 163
  • Мнения: 112
Бих приготвила с удоволствие тази реципта. http://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi
В къщи ядем пилешко 3-4 пъти в седмицата.  Най любими са ни пържоли от бутче на грил тиган овкусене с мащерка. Цяло пиле  рядко готвя,  ползвам разфасовано като от фенера и крилата правя бульон или супа , гърдите за панирани хапки бутчетата цели или обезкостени.

# 164
  • Мнения: 311
С удоволствие бих пробвала тази рецепта:.    https://www.gradus.bg/recepta/pecheno-pile-s-limon-chesn-i-presni-kartofi

Общи условия

Активация на акаунт