Какво във фризера?

  • 3 044
  • 41
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 1 153
А копъра и магданоза как го правите Rolling Eyesима ли си специална техника или така както е цял в пакетче newsm78

# 31
  • Мнения: 9 108
А копъра и магданоза как го правите Rolling Eyesима ли си специална техника или така както е цял в пакетче newsm78

можеш и в пликче нарязани  после си отчупваш, а може и както са ситно нарязани  омачкваш ги малко и във формички за лед. Ако трябва-долей по няколко капки вода отгоре, да стане на кубче. Като замръзнат така, вадиш и си опаковаш всяко в найлонче, после като кубче бульон - отваряш и в яденето/където там.

# 32
  • Мнения: 641
А копъра и магданоза как го правите Rolling Eyesима ли си специална техника или така както е цял в пакетче newsm78
Мия, режа на ситно и замразявам в кутия. Като се замрази ги местя в пликчета, така пестя място Wink.

# 33
  • Мнения: 1 153
 Grinningмерси за отговорите днес ще се заема да го направя копъра Blush

# 34
  • Мнения: 169
Момичета, как съхранявате във фризера червените чушки за пълнене?
Едни ги прибират сурови изчистени от семето, други ги бланшират и осоляват...  smile3506?
За първа година ми се налага да прибирам зеленчуци във фризера и сега се двоумя как точно да го направя този пипер.

# 35
  • Мнения: 641
Изчистени от семето, бланширани в пликче бройката за едно готвене Grinning.

# 36
  • Мнения: 1 064
Освен месо и пресни подправки, слагам във фризера и някои зеленчуци. Относно червения пипер - прибирам го очистен от семето в торбички...  chef

# 37
  • Мнения: 431
Изчистени от семето, бланширани в пликче бройката за едно готвене Grinning.

И аз така , по малко място заемат. Слагала съм и без да бланширам- пак стават но зависи какъв ти е фризера и с колко място разполагаш. А във фризера по принцип всичко слагам като се почне от зелените подправки ,чушки, домати ,фасул, гювеч, тиквички ,патладжани ,праз ,грах , лапад,абе всичко което може  .

# 38
  • Мнения: 603
чушките и аз ги бланширам,изчистени от семките  Peace

# 39
  • Мнения: 983
1.Чушки, пресни, изчистени, готови за пълнене.
2.Печен патладжан и печени чушки.
3.Пресни моркови
4.Тиквички, пресни и пържени. Пържените ги размразявам в микровелето и са много вкусни.
5. Сложила съм и пресен магданоз, понеже го слагам почти на всяка манджа

# 40
  • Мнения: 34
А някой замразявал ли е картофи за пържене? Дали се бланшират предварително?  Thinking

# 41
  • София
  • Мнения: 1 110
Аз да подкрепя за киселото зеле. Друго не съм слагала, но киселото се вади от кацата и се разпределя за сърми и за готвене и в пликчета във фризера. Въобще не му личи, че е било замразявано. Така процедирам от години.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт