Паниран кашкавал

  • 107 332
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 19 148
Продават специална готова панировка за кашкавал, пиле и т.н...
Някой дали я е пробвал? Става ли?

# 16
  • Мнения: 2 657
Лелями работеше в един ресторант и съм я виждала , че първо го мокреше добре под струята на чешмата със студена вода.
Овалва в брашно , яйце , галета , яйце , галета и пуска във врящото олио да порозовее .

И аз така го правя Peace

# 17
  • София
  • Мнения: 983
Лелями работеше в един ресторант и съм я виждала , че първо го мокреше добре под струята на чешмата със студена вода.
Овалва в брашно , яйце , галета , яйце , галета и пуска във врящото олио да порозовее .

И аз така го правя Peace
И аз почти така Grinning, само вместо да го мокря под чешмата, го накисвам за малко в леденостудена вода и вместо галета, напоследък използвам царевично брашно. А и задължително кашкавала да е от по-твърдия. До сега по тази схема не съм имала провали Peace

# 18
  • Мнения: 1 100

И аз почти така Grinning, само вместо да го мокря под чешмата, го накисвам за малко в леденостудена вода и вместо галета, напоследък използвам царевично брашно. А и задължително кашкавала да е от по-твърдия. До сега по тази схема не съм имала провали Peace


 newsm10 И аз така го правя. Отли4ен резултат. Преди с години ми се разти4аШе из тигана Embarassed

# 19
  • Мнения: 287
СЪпругът ми е готвач и понякога използва тази рецепта: хубаво се мокри кашкавала с вода /дори може да остави да покисне за 1 мин./, след което се овалва в сухо готово картофено пюре и се слага в силно загрят тефлонов тиган без никаква мазнина.
Става много вкусно и не е толкова тежко. Simple Smile

# 20
  • Карлово
  • Мнения: 4 034
Значи не съм единствена!Ще пробвам тези хитринки

# 21
  • Мнения: 61
СЪпругът ми е готвач и понякога използва тази рецепта: хубаво се мокри кашкавала с вода /дори може да остави да покисне за 1 мин./, след което се овалва в сухо готово картофено пюре и се слага в силно загрят тефлонов тиган без никаква мазнина.
Става много вкусно и не е толкова тежко. Simple Smile
И аз го правя по същия начин,много е вкусно и не се разтича.

# 22
  • Мнения: 4 406
този кашкавал снощи колко бира изпи... на мъжете много им допадна мезето

# 23
  • Paris
  • Мнения: 1 727
Правих тази вечер паниран кашкавал, вкусен стана, но доста солен. Има ли начин да не става така солен? Явно е че е от  самия кашкавал.

# 24
  • Мнения: 1 680
А може ли да препоръчате конкретно някоя марка кашкавал?

# 25
  • София
  • Мнения: 10 858
Предлагат един кашкавал за паниране - от доста време го замислям, но все още не съм го пробвала. Предполагам, че щом е за паниране е подходящ. Ако някой го е пробвал ще се радвам да сподели Praynig

# 26
  • София
  • Мнения: 983
А може ли да препоръчате конкретно някоя марка кашкавал?
В къщи от две години консумираме предимно "Лактис".

# 27
  • Мнения: 7 914
СЪпругът ми е готвач и понякога използва тази рецепта: хубаво се мокри кашкавала с вода /дори може да остави да покисне за 1 мин./, след което се овалва в сухо готово картофено пюре и се слага в силно загрят тефлонов тиган без никаква мазнина.
Става много вкусно и не е толкова тежко. Simple Smile

Ще го пробвам в неделя и ще кажа веднага резултата... Flutter

а има значение дебелината на парчето кашкавал?

# 28
  • Мнения: 5 299
Аз предпочитам да панирам с паста Патафри Grinning

# 29
  • с/у ОколоМръсТното
  • Мнения: 19 148

Ут кАде се кОпува?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт