Le Creuset Cast Iron Saucepan, 18 cm - Cerise https://www.amazon.co.uk/dp/B00005QFMF/ref=cm_sw_r_cp_apa_lvb8BbJ3BD9VT
А на тази тенджера?
Le Creuset Signature Gusseisen Bräter, rund, 24 cm, Burgund https://www.amazon.de/dp/B00V86WMCY/ref=cm_sw_r_cp_apa_Twb8BbJVN5ZRG
Джемма,
абсолютно същата касерола има. купувах я от аутлет за 110 или 120 евро, вече не помня.
миех я в миялната , може би затова дръжката се скапа, това, което има метален цвят е всъщност някаква пластика с покритие. Ако намеря бележката ще рекламирам, но беше купувана около 2012г. и още не мога да я открия.(не съм и търсила много, де) Крюзе имат вече касероли с дървени дръжки, може би те са по-добри.
Моето лично мнение е, че такава касерола не е практична за моята кухня и навици. Аз бих купила малка тенджерка за този размер. Касеролата има ръб, който е специален и като отливаш, не капе. Но пък заради дръжката заема доста място в шкафа. За всеки ден ползувам касерола на ВМФ за 15 евро, неръждаема стомана. За загряване на вода, готвене на някакъв сос или варене на прясно мляко. Дори и за пържене е подходяща.
Видях, че имаш много хубав готварски блог, може би за готвачка от класа като теб, касеролата да е идеална.
Тенджерата е приказка. Цената е много добра, но да знаеш, че от този модел и размер се намират и по-евтини.
Соул,
да аз писах. При по-дълго време на досег на метала с кисели продукти, се получавало реакция.
Ако намеря нещо по-добре обяснено, ще го постна.