Airfryer Jocca

  • 766
  • 6
  •   1
Отговори
  • гр. Варна
  • Мнения: 313
Здравейте,
Вече 3 пъти готвя с този airfryer и не съм доволна, защото храната става с метален вкус и дъх. Пробвах сандвичи, пилешки хапки и картофки. Нормално ли е да се усеща такъв метален, дори ръждив вкус? Предполагам не, защото всичко отиде в коша. 🤔

# 1
  • Мнения: 1 153
Не е нормално храната да има такъв вкус и дъх. Аз имам два - Гурмемакс от 8 месеца и Амбиано от 4 месеца, всекидневно готвя в тях и всичко си има нормален вкус. В момента правя макарони в Амбиано. Бих ти изпратила книжка с мои рецепти, но няма опция за изпращане на документ.

# 2
  • София
  • Мнения: 7 965
Ако е нов уреда би било редно да го пуснете на празни обороти, ако има някакви производствени миризми да ги изчисти.

В моя акти фрай не съм се сещал да правя сандвичи.

# 3
  • гр. Варна
  • Мнения: 313
Първият път го пуснах празен... След това още 3 пъти, но уви не се получи... Изключително лош привкус на метал.

# 4
  • София
  • Мнения: 634
Връщай го !

# 5
  • София
  • Мнения: 10 334
Не е нормално храната да има такъв вкус и дъх. Аз имам два - Гурмемакс от 8 месеца и Амбиано от 4 месеца, всекидневно готвя в тях и всичко си има нормален вкус. В момента правя макарони в Амбиано. Бих ти изпратила книжка с мои рецепти, но няма опция за изпращане на документ.
Как правите макарони?

# 6
  • Мнения: 1 153
nad_tab, опитах веднъж и не ми се получиха добре, затова не съм писала нищо. Сложих чаша и половина макарони, вода хубаво да ги покрие и пуснах на 180 градуса за 30 минути. Не съм пробвала отново, но ще, някой ден. Ако пробваш и ти се получи, пиши, моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт