# 661
  • Варненска клюкарка
  • Мнения: 15 517
И аз очаквах доста по-малко, добре си е рейтинга Peace

И докато Филизката бля на джама , направо я очаквах да й дойде великата мисъл- "Абе аз тоя филм, май съм го играла? Где ми е Емиро?" и да повика такси за Етилер:)

rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 662
Интервю с Хазал за BeStyle.
Офффф не помня дали е публикувано досега или не, но пише, че е от днес.
Някои неща които е казала ми звучат познати, други не.

Скрит текст:
#Teammy_HazalKaya
TURKHABER | INTERVIEW
today at 8:30 am
‼‼‼ ЭКСКЛЮЗИВ ‼‼‼
Интервью Хазал Кая для BeStyle

– Несмотря на то, что «Наша история» только стартовала, но о сериале уже много говорят. По-твоему, как все идет?
– Изумительно. На съемках всегда весело, мне довелось работать с людьми, которых я люблю. Спасибо нашему режиссеру Сердару Тозелекли, он создает прекрасную работу, от которой все получают удовольствие.

– Между «Бесстыжими» и «Нашей историей» все время проводят сравнения. По-твоему это правильно?
– Я считаю, нет надобности их сравнивать, ведь это адаптация. Мы не занимаемся ремейком. Больше сконцентрированы на семье. Меня особо не тревожит бизнес в американской версии.

– Каким качеством твоего персонажа Филиз ты бы хотела владеть сама?
– Я не могу назвать какую-то ее особенность, но мне бы хотелось подружиться с ней.

– Что тебя впечатлило в столь юной девушке, на которую был взвален груз ответственности?
– Меня впечатлило то, что она, сама того не хотя, представила себя все контролирующей. С ней я почувствовала, что прежде чем сделать шаг, надо еще тысячу раз подумать. Мне потребовалось много времени, чтобы принять критику, похвалу и стать равной с другими. Это даже ранило меня в кой-то мере. Конечно, проживать все в таком раннем возрасте трудно, но, с другой стороны, захватывающе. Я не жалуюсь на этот путь. Выпади мне возможность еще раз испытать все, я бы снова взялась за эту работу.

– Когда у тебя проблемы, кто первый приходит тебе на ум, и кому ты звонишь?
– Мама, папа и мой парень Али.

– Боишься ли ты остаться одна?
– В этом вопросе мне повезло. Еще со времен лицея у меня есть своя группа друзей, с которыми мы не расставались, росли вместе. Большинство людей, которые входят в мою жизнь, никогда не покидают меня. Поэтому у меня нет страха остаться одной. У нас очень сильная духовная связь.

– Есть книга или просмотренный фильм, после которого ты поменяла свое мировоззрение?
– Очень много. Разве искусство для того и не создано? Каждая прочитанная книга, каждый просмотренный фильм меняет человека. Нет предела новым познаниям. Кто знает, сколько мне еще придется менять свое мировоззрение.

– Есть ли кто-то в истории кино, игрой которого ты восхищаешься и вдохновляешься?
– Я впечатлена игрой многих людей, но вдохновляюсь я именно этими женщинами: Мэрил Стрип, Марион Котийяр, Николь Кидман. Последнее, что я смотрела – «Манчестер у моря» с Кейси Аффлеком, «Однажды ночью» с Джоном Тортурро. Перечислению нет конца. У меня в голове еще много чего сидит.

– Обязательно ли быть красивой или красивым артистом, чтобы за тобой следили миллионы людей?
– Абсолютно не обязательно. Но все зависит от запросов. Как в истории турецкого кинематографа, так и мирового, есть те, кто очень пристально следит за собой, приближая свою внешность к определенным стандартам. Нельзя сказать, что они неправы. Но ни один актер или актриса долго не продержится лишь на одной красоте. Хотя любой прилагает усилия, чтобы улучшить внешний вид.

– Есть ли у тебя вещи, из которых ты не вылезаешь?
– Я бы хотела дать потрясающий ответ на этот вопрос, но, к сожалению. Я никогда не откажусь от спортивных костюмов и пижамы.

– Держишь ли ты при себе аксессуар, представляющий духовную ценность?
– Аксессуара нет, но у меня осталась кукла по имени Кирпи, с которой я играла в детстве. В последней поездке в Прагу я купила себе наручные часы, сделанные в 1930 году. В будущем я оставлю эти вещи своим детям, чтобы для них они имели некую духовную ценность.

– Тратишься ли ты на одежду, расходуешь деньги на что-то особое?
– Никогда не трачусь на подобное. Я не транжирю деньги на то, чем не буду пользоваться через 10 лет. По мне, так это бессмысленно. Потому что этими деньгами я могу помочь нуждающимся детям.

– Ты сама ведешь свои страницы в социальной сети?
– Да, я их веду. Только вот страница в Facebook ведется определенной командой.

– Что ты делаешь, чтобы усовершенствовать свои актерские навыки?
– Много читаю, много гуляю. Стараюсь знакомиться с новыми людьми, с новой культурой. Выделяю время на свое хобби. При подготовке к новому персонажу я работаю с преподавателем актерского мастерства.

– Что значит для тебя любовь?
– Это состояние тахикардии, когда от волнения невозможно произнести и слова. Затем то состояние сменяет спокойствие, ты возносишь другого человека и старается осчастливить его.

– До сегодняшнего дня ты играла в отличных проектах, но после сделала очень долгий перерыв. За данный проект ты взялась потому, что поверила в него?
– Я поверила не только в проект, но и в команду, что стоит за ним. Med Yapim мне как семья. После «Я назвала ее Фериха» я будто вернулась домой. Мне захотелось вновь сыграть с людьми, которых я люблю, которым доверяю, которые понимают меня. В нашем секторе это большая роскошь. Кадровый состав получился превосходным, не принять предложение было бы глупо.

– Чего ты ожидаешь от жизни?
– Многие следят за моими успехами, за дальнейшими действиями, я думаю о том,что подумают другие. А я всего лишь хочу делать свою работу, которая радует меня, быть с людьми, которые рядом со мной, проживать хороший и плохой опыт. Я стараюсь воспитать себя, основываясь на прожитые эксперименты. И я верю, что смогу полностью сформироваться.

– Будет ли совместный проект с Али Атаем? Есть ли такая задумка?
– Да. Особенно мы хотим сняться в фильме, режиссером которого он лично выступит.

– Предвидятся ли полнометражные фильмы с тобой? Кого бы ты желала сыграть? Имеются ли у тебя идолы?
– На данный момент я очень занята на съемках сериала, и никакого другого проекта пока нет. Но я бы очень хотела сыграть военного фотографа Герду Таро.

– Ты поешь? Насколько хорош твой голос?
– Да, я спела однажды в «Банке разбитых сердец». Мой голос неплохо звучал. До этого подобного опыта не было.

– Работа с каким режиссером тебя бы обрадовала?
– Я очень-очень хочу поработать с Софией Коппола.

– Скажи три слова, которые первые придут тебе на ум. Какие слова описывают тебя?
– Гулять, есть, любить.

– Наш девиз «Будь стильным». А твой?
– Даже не думала о девизе. Может быть «Полюби себя». Или же «Будь собой». Еще может быть «Жизнь коротка». Не знаю.
newsm47 smile3502

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 14:49 от Neidjal

# 663
Наде, тъкмо го прочетох и аз и се чудех да го сложа ли.... Ама направо ми се догади в частта с децата и за плановете за общ проект с Мишо Rolling Eyes
Дано скоро да не вземе да ги осъществява тези си планове, много е млада още, пък неговия часовник е доста напред.... Rolling Eyes Ама как все такива ги намира значи Rolling Eyes

Вчера Ча освен Хазал е лайкнал и брат си, но на малкия не мога да му видя публикацията каква е newsm78

# 664

Все чичковци, Sick а той все лелки, Sick сбъркани са нашите Патрони, Mr. Green Mr. Green сбъъъъркани.

# 665
Хем ичковци и хем все са впечатляващи грозила ooooh! По едно време бях сигурна че имаха нещо с Джан Бономо, поне бяха близки на години, макар че тя отричаше, после изведнъж спряха да излизат техни общи снимки, той се лепна на някаква манекенка, а Хазал тръгна с Мишо.... Сега Джан Бономо е разкарал манекенката и е с Ойкю Караел- горе долу един тип с Хазал- ниска с тъмни коси, светли очи и много бяла кожа... Whistling Как пък веднъж не изкара по-дълго с някой горе-долу на нейните години ooooh!
Ча ще си походи по каки пък ще дойде някой момент в който вече може би ще предпочита нещо по-младо, така мисля newsm78

# 666
Хем ичковци и хем все са впечатляващи грозила ooooh! По едно време бях сигурна че имаха нещо с Джан Бономо, макар че тя отричаше, после изведнъж спряха да излизат техни общи снимки, той се лепна на някаква манекенка, а Хазал тръгна с Мишо.... Сега Джан Бономо е разкарал манекенката и е с Ойкю Караел- горе долу един тип с Хазал- ниска с тъмни коси, светли очи и много бяла кожа... Whistling Как пък веднъж не изкара по-дълго с някой горе-долу на нейните години ooooh!
Е те тоя ми е направооооо Sick да го гълтам за страх. Stop
От предния чичи на Хазал и сегашния ни зет поне не ме е страх. Joy
Да бе да, надай се.
Колкото Хазал предпочита млади, толкова и той, направо съм ги отписала в изборът им на партньори(по визия имам предвид, душевната им красота Laughing Laughing не ме интересува, от нея да се интересуват Патроните ни Laughing Laughing).

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 15:20 от Neidjal

# 667
Що ли ми трябваше да разцъкам за Джан Бономо- значи и двамата с Джахит Баха Парс фотографа са родени на една и съща дата 16 май tooth Мишо е роден на 19 май, все телци hahaha Казват че това били едни много търпеливи мъже tooth Ако случайно вземе че се изплъзне от лапите на Мишо, значи вероятността и новия да е телец е голяма hahaha

# 668
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
  • Мнения: 12 072
По този повод ви слагам цитат от едно любимо за мен мнение в Маммата  Peace
А ми е любимо, защото е изключително точно.
(Ивелин Станчев, зодия Овен) ..... Мъжете Телци. О боже, жени бягайте надалеч. Ще загробят живота ви. Познавам ги добре. Идеални са за компания, весели, дружелюбни са. Добри кариеристи са и се справят добре с флиртовете. Забелязал съм, че жените бързо си падат по тях. Но, едно голямо НО. Те го докарват само до там, почне ли връзката дупе да ви е яко. Няма вече романтика, прибират се когато си искат, правят каквото си искат, стават безотговорни и започват да изневеряват. Лично жените на мои (бивши) приятели Телци са ми го казвали. И всичките жени са разведени и с много лоши спомени при раздялата. Чак плачевно. ....

# 669
  • Пришълец
  • Мнения: 9 301
Щом казваш, че е точно, значи е и от собствени наблюдения Rolling Eyes
Язък. Ама нашата пък към такива я тегли Laughing

# 670
Миии кО да кажа, Хазалджим освен че я влече към грозници, явно  и мазохизма не и е много чужд.... На мишо му се носи слава на лошо момче, може с годините и да се е кротнал, а може и не.... Whistling
Помня че навремето за фотографа бяха писали че много умен бил, много обаятелен, направо ги събарял с
 харизма-маризма.... Бивш банков директор някъде в Швейцария , рязко откача грабва си Д-то, връща се в родината и започва някакъв шантав живот..... А майката на Хазал беше казала че тя си пада по такива хора- има ли проблем някой, тя е там.... Ясно че ще е сегашния ни зет и занапред, но дано поне да не избързват още Praynig
Обаче сериозно, как пък все телци ги нацелва, нищо не мога да кажа за зодията, доколкото има и нещо вярно в тези неща, ама 3 пъти..... ooooh! Че двама от тях и на една и съща дата родени Shocked

Страх ме е да разцъкам и за Сарп Бозкурт, че може и той да е в същия кюп hahaha Тя не призна за него, май единствения който и беше набор, но имат една снимка хванати за ръка....

Последна редакция: пт, 10 ное 2017, 17:49 от Беллора

# 671
  • Пришълец
Не се знае със сигурност такъв ли е, не е ли, ама Мишока има вид на пияница Sick даже и грозотията му не ми е толкова отблъскваща, колкото това. Ах, Хазааал.... Не ми се мисли ако тоя поиска скоро и малки мишленца Mr. Green

# 672
Чела съм че за развода са причина побоища и алкохолизъм, колко е вярно не знам. 33uu Бившата му жена е била балерина, 5 години са били женени. Решението за развода е получено през май 2013 г. А Хазал изглежда толкова щастлива че не знам на какво да вярвам 33uu Според мен тя има доста силен и чепат характер въпреки миловидната си външност, може да го е вкарала в правия път Mr. Green
Ама така както Хазал го е запознала с Ча, какъв хубав семеен приятел може да им бъде, с Мишо ще си допаднат много и за пийване и за хапване tooth
 Преди време видях една мишова снимка в някакъв ресторант, сам пред отрупана маса поне с 5-6 блюда ама в сериозни количества hahaha

# 673
Алкохола е до гроб, Peace женкарлъка е до време. Mr. Green
Да си опича акъла Хазал, не я мисля, тя да му мисли.
Ивче, дай фотка на въпросния Сарп, че да видя има ли разлика във визията му от на досегашните й Убавци.

# 674
Наде

На снимката от РД на Юсуф Акгюн, към 3 месеца след финала на АФК, Хазал се вижда до Ча, но пишат че с бялата риза пред нея е тоя същия, сега не мога да я открия.

Общи условия

Активация на акаунт