Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 7

  • 147 325
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • USA
  • Мнения: 2 149
SkyBlue,може ли рецептата на пилешкото със зеленчуци и на рулото?Благодаря предварително.
Разбира се bouquet
https://www.youtube.com/watch?v=9IzY4UTQscQ
Аз слагам зеленчуци, каквито ми се намират в момента.

Рулото си е малко моя измислица, като само блата е по тази рецепта, иначе в моя крем освен течна, има и заквасена сметана, парченца шоколад и малини.
http://www.foodnetwork.ca/recipe/flourless-black-forest-roulade/12596/

# 421
  • Мнения: 2 266
Още веднъж мнооого благодаря.

# 422
# 423
  • Злокучене
  • Мнения: 456
Стромболи

# 424
  • Мнения: 6 622
Еклери,тези дни ги правя за втори път.
И боб яхния с пресен джоджен

# 425
  • Варна
  • Мнения: 202
От всички си вземам по хапчица  Flowers Hibiscus...За днес миш-маш,пилешко,питка и едни сладки с ябълки на Лабрех Sparkling Heart...аз ги правих за проба с круши без стафиди и орехи..за проба...страхотно вкусни и бързи- повторението ще бъде точно по рецептата.Има и пилешка супичка и варено










# 426
  • Мнения: 7 709
Свинско в барбекю марината и картофи соте

# 427
  • Русе
  • Мнения: 8 801
Здравейте,
Отдавна не съм се разписвала,  Flutter
Страхотни сте всички!  bouquet
От мен редовното пилешко по китайски,

# 428
  • Мнения: 7 280
Пилешка супа и пилешко с много лук и домати

# 429
  • Мнения: 39 341
Последните еклери по коя рецепта са? Много апетитни!

# 430
  • Мнения: 6 622
Рецептата ми даде doroty3. Много бързи ,лесни и страшно вкусни.
1 чаша вода (чашата е 250 мл.)
1 чаша брашно
1/2 чаша олио
3-4 яйца
Водата и олиото се смесват и слагат да заврят. Към тях се добавя брашното и се бърка до получаване на хомогенна смес.
След като изстине се добавят яйцата и  се смесва хубаво. Пече се на 200 градуса за около 30 мин.
За крема немога да дам точна рецепта ,аз си го правя по усет .
Единственото което промених по рецептата е преди да ги полея с шоколад ги заливам с малко захарен сироп . Така стават много сочни.

# 431
  • Мнения: 39 341
Благодаря!

# 432
  • София
  • Мнения: 11 707
Бърз "Тиквен флан с швейцарски меренг" - zuleyha
Много добър, повече от прекрасен.



Скрит текст:
[/spoiler]
Скрит текст:
[/spoiler]

# 433
  • Мнения: 9 108
megansg, моля едно крилце да прехвърчи към мен  Heart Eyes
Че у нас кисело зеле с глиган пак http://pep-4o.blogspot.bg/2013/02/blog-post_17.html

# 434
  • ВАРНА
  • Мнения: 4 500
Пълнени миди с ориз и манатарки.

Общи условия

Активация на акаунт