Черешката на тортата - сезон 9 (Тема #5)

  • 139 803
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 1 265
Тайна,
 за колко време го изпече във фурната?

# 46
  • София
  • Мнения: 15 473
Тайна,
 за колко време го изпече във фурната?
Нямам представа  newsm78. Никога за нищо не съм засичала време, не готвя по часовник.Времето си зависи и от размера на патладжана,и от фурната(с вентилатор става по-бързо, ама моя е развален от години), а и аз го гледам кога ще стане готов на  вид и натиск, а не му засичам време. Патладжана като се изпече се сбръчква, омеква и покафенява,а под него се карамелизира горчивия му сок. Опитвала съм на газ или на котлон да пека, но хем много пушляви, хем отвътре си остава на места суров.

# 47
  • Мнения: 8 536
Тайне,чудесно изглежда патладжана.Ще се пробвам и аз

# 48
  • София
  • Мнения: 14 720
Аз вече го изядох - сама почти кило патладжан.  Embarassed Благодарности Тайна. Laughing

# 49
  • София
  • Мнения: 15 473
Аз вече го изядох - сама почти кило патладжан.  Embarassed Благодарности Тайна. Laughing
Вкусно е, нали? Simple Smile Аз уж да си взема малко, ама не става с малко, а още веднъж и още веднъж и то свърши.

# 50
  • Мнения: X
Деян Донков може да се окаже препъни- камъка /меко казано/ да пропусна следващата седмица. Меко казано не го понасям- пиянде, манипулатор, насилник... Няма начин просто. Но ще ви следя.  Peace
Интересно ми е Анджи какво ще предложи, някаква диетично- арабска усуканица най- вероятно.  Grinning
Останалите са ми напълно непознати, но нямам търпение за ББ/ ВБ. Тогава ще се разбере кой колко гладен е.  Laughing
Чушките на Катето още баба ми ги правеше /лека й пръст/- няма грешка там, винаги са номер едно. Рецептата за хляб я записвам оДма.

# 51
  • Мнения: 7 848
И аз Д. Донков не го понасям. И Калин Врачаниски - всеобщият кумир. Но да не обърквам темите, само и единствено като актьори, в живота са  л>>>>.
Кедъра ще ми е интересен, дано покани гостите в дома си, иначе - не. И Енжи К. ще я гледам с интерес - дава заявка за интересна кухня.

ПП В тая тема на дърти години ще ме накарате да опитам патладжан и... таратор. Tired

# 52
  • Мнения: 14 098
Запис да ви следя, че в това лятно време изпускам предаването. Tired Поне от темата научавам какво се случва. bouquet
Тайне, ще се прави този патладжан, така апетитно го описваш. Hug

# 53
  • Sofia
  • Мнения: 9 730
Тази Касабие нали се омъжи скоро и последно четох, че е загубила близнаци в 6 месец. Кога е снимала предаването? newsm78

# 54
  • Мнения: 28 583
Хлябът на Катето се получи много добре и е много, много вкусен, то не е съвсем хляб.....ако се сложи сиренце си е чист тутманик! Flutter
Тази седмица последна ли е на Черешката! newsm78
Скрит текст:

# 55
  • Мнения: 14 966
Ехааа , страхотно изглежда !
Добре , че сте вие , да обогатя кухнята си с нови неща. Щом и ММ се запали да гледа предаването  Laughing
Наистина ли е последна седмица , тъкмо започнахме да го гледаме семейно. И то най-вече аз го гледам заради клюкините  и заради вас , а той- току си хареса нещо за Апване Rolling Eyes

# 56
  • Мнения: 11 569
Да, последна е.

# 57
  • Мнения: 28 583
Еххх, жалко, ще ми липсва! Party

# 58
  • Мнения: X
Ох, да, Алипиев го забравих, че и той ще участВУва. Но той сам по себе си е компромат, дано в ежедневието си е по- земен и обран.
Патладжанът в този му вид наистина ли ви е непознат? Мисля, че наред с чушките, и него Катето Евро вече ни е го е презентирала.  Thinking
Но е хубав много, препоръчвам!

# 59
  • Мнения: 14 966
Ох, да, Алипиев го забравих, че и той ще участВУва. Но той сам по себе си е компромат, дано в ежедневието си е по- земен и обран.
Патладжанът в този му вид наистина ли ви е непознат? Мисля, че наред с чушките, и него Катето Евро вече ни е го е презентирала.  Thinking
Но е хубав много, препоръчвам!
Аз досега го задушавах на кубчета с печени чушки и доматен сос, с чесън и магданоз.  Самостоятелно не сме го хапвали. Но ще направя и аз тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт