За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 66 958
  • 765
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 14 804
Имам една "бомбичка" мас,която седи в хладилника от доста време. Дайте идея за нещо,в което да я вложа. Нещо,което не става вкусно с друго,освен с мас.  bouquet

# 31
  • Русе
  • Мнения: 5 212
Имам една "бомбичка" мас,която седи в хладилника от доста време. Дайте идея за нещо,в което да я вложа. Нещо,което не става вкусно с друго,освен с мас.  bouquet

http://ipeychev9.blogspot.bg/2017/05/blog-post.html

# 32
  • Мнения: 18 590
Имам една "бомбичка" мас,която седи в хладилника от доста време. Дайте идея за нещо,в което да я вложа. Нещо,което не става вкусно с друго,освен с мас.  bouquet

http://ipeychev9.blogspot.bg/2017/05/blog-post.html

Мерси,и  аз имам свинска мас...

# 33
  • Sofia
  • Мнения: 26 416
Doli, най-вкусната баница която съм хапвала е от листа червено цвекло, ориз,яйца, половин бурканче кисело мляко с половин лъжичка сода, малко сирене/по желание/ и кори фамилия.
Мерси,ще правя тези дни Peace
Наскоро купих сръбски кори и с тях ще правя,много ми ги хвалеха,дано стане

# 34
  • Русе
  • Мнения: 5 212
Донесоха ми коприва, да ми предложите рецепти?

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/03/blog-post_24.html

Скрит текст:

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/02/blog-post_9729.html

Скрит текст:

http://ipeychev9.blogspot.bg/2014/04/blog-post_19.html

Скрит текст:

http://ipeychev9.blogspot.bg/2015/04/blog-post_4.html

Скрит текст:

http://ipeychev9.blogspot.bg/2015/04/blog-post.html

Скрит текст:

# 35
  • Пловдив
  • Мнения: 2 877
Замесих тесто по тази рецепта - http://cookingtwentyfourseven.blogspot.bg/2015/07/blog-post_9.html?m=1. Сложих го в хладилник, защото ще го ползвам чак довечера.
Мога ли да изпека половината, а другата да оставя в хладилника за утре?

# 36
  • Мнения: 14 804
Имам една "бомбичка" мас,която седи в хладилника от доста време. Дайте идея за нещо,в което да я вложа. Нещо,което не става вкусно с друго,освен с мас.  bouquet
http://ipeychev9.blogspot.bg/2017/05/blog-post.html
Благодаря. Утре ще го пробвам.

# 37
  • Мнения: 2 818
Здравейте!

Мога ли да опека цялото тесто за блат за тази торта заедно и след това да го разрежа или трябва да се опекат отделни блатове?

Благодаря предварително  Hug

# 38
  • В страната на мечтите
  • Мнения: 737
Какво да направя с пюре от праскови? Иска ми се чийзкейк, но нямам изпробвана рецепта...

# 39
  • WonderLand
  • Мнения: 3 895
Здравейте!

Мога ли да опека цялото тесто за блат за тази торта заедно и след това да го разрежа или трябва да се опекат отделни блатове?

Благодаря предварително  Hug

Аз винаги така правя, няма проблем. Не виждам рецепта обаче. Режа с такова нещо.
 

# 40
  • Мнения: 2 818
SilverDream, благодаря за отговора! Оф, не съм дала линк. Ето това е:

http://cooks-and-bakes.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82% … walder-kirshtorte

Аз също имам такова устройство и с него режа, но не знам дали в тази рецепта блатът може да се пече целия.

# 41
  • Мнения: 4 705
По възможност пека отделни блатове, по-добре се изпичат така, отколкото цяла смес.
И аз с въпрос за торта, утре трябва да отнеса такава на 200 км и се чудя дали сега да я правя и да я мъкна и крепя така по жегите, или пък да си нося блатовете, продуктите за крема и другите неща и там да я доправя? Лошото е, че няма да е престояла известно време и няма да са се напоили блатовете, какво да направя?

# 42
  • София
  • Мнения: 11 609
Според мен зависи каква ви е колата. Ако е по-хубава и можете да пътувате на климатик, който да поддържа температура, по-добре да се носи. Ако колата ви е от старите, в които е твърде топло, рискуваш да се разтече.

# 43
  • Мнения: 4 705
Според мен зависи каква ви е колата. Ако е по-хубава и можете да пътувате на климатик, който да поддържа температура, по-добре да се носи. Ако колата ви е от старите, в които е твърде топло, рискуваш да се разтече.
Simple Smile хубава ни е колата, ама пак ще поддържам поне 20-22 градуса температура, не знам, чудя се, пък и да я крепя да не падне, то ръцете ще ми се изморят, и да не се разтече, ей такива неща мисля. Май ще нося там всичко и ще я сглобявам на място. Ще я ядем прясна, прясна.

# 44
  • София
  • Мнения: 11 609
Може да сиропираш предварително леко блатовете, за да поемат и да не са твърде сухи, а там да я сглобиш.

Общи условия

Активация на акаунт